• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nedir yahu

Bu arada BU ARADA ESKIDEN ANNELERIMOZI ONDAN DA VAZGECTIM ANNENIZIN ANNESİ NI TEZEKLER ICINDE BUYUTURLERDI TAS TOPRAK YERLERMIS SIMDI BAK ESKI TOPRAKLAR DEDIFIMIZ KISILER O KADAR AZ KALDI KI

oy bam telime basıldı işte, ben bebegımı nasıl sakınıcammm diye cok dusunuyorum bazen...... cevremde de var bebek dişi cıktımı dıye elını agızlarına sokanlar ,emzıgı once agzına sokup bebege verenler, biberondaki süt ılık mı dıye once bıberonun tadına bakanlar, en ıgrencıde cıgneyıp bebege yedırmeye calısanlar ve bunların hepsını yapan bebegın annesı degıl,akrabalar. ee ortak cevre olunca aynısı benım bebegıme de olursa dıye o an yuzumun rengı nasıl degısıyor anlatamam, cevremdeki bebeklere davranıslardan hep kendıme pay cıkarıyorum da ısın ıcınden cıkamıyorum.

Canım sana ornek degılde bısı soyluyeyım cpcuk bor yasına kadAr mıkrop hemen kapar olmasını ragmwn ama ANNE SUTU butun mıkrobları kışkışlar yanı anne suyu korur ıgrenme yanı

Anne sütü çocuğun sadece bağışıklığını kuvvetlendirir. Mikroptan korur diye bir şey yok. Yanlış bilgilere sahipsiniz. Çocuğun bağışıklığının savaşamayacağı bir virüs girerse eğer vücuduna, hasta olur. Bilmem duydunuz mu hiç ama uçuk virüsü kapıp ölen bebekler var. Süt korur diye çocuğu virüse boğmanın alemi yok.

Anne sütü çocuğun sadece bağışıklığını kuvvetlendirir. Mikroptan korur diye bir şey yok. Yanlış bilgilere sahipsiniz. Çocuğun bağışıklığının savaşamayacağı bir virüs girerse eğer vücuduna, hasta olur. Bilmem duydunuz mu hiç ama uçuk virüsü kapıp ölen bebekler var. Süt korur diye çocuğu virüse boğmanın alemi yok.
HAYAT MIKROP TATLIM
NE KADAR KORURSA KORUSUN BOSUNA =(((

Back
X