Bu nedir?

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Iyi aksamlar
Bugün sacma sapan bisey oldu.Is yerinde birisi alakasiz bisekilde baksana gözümde bisey mi var deyip yaklasacak oldu direkt tersledim
Dedim ben niye bakcam git bak aynada.Yok iste elleri kirliymiste ne varmista .Neyse cikana kadar tek kelime etmedim cünkp moralim cok bozuldu.Neyse bu sahisla muhattap dahi olmadim.Zaten olmuyordum abi diyoruz.Daha gelmis bisey sorma bahanesiyle arkamdan omzuma vuruyor .Ne yapsam bilmiyorum ben yeniyim burda herkes iste cok iyi biridir iyi niyetlidir falan diyorlardi hakkinda.Ama ben resmen tiksindim kötü düsünmek istemiyorum ama bu durunda ne kadar iyi düsünebilirim.Simdi sefimize söylesem olay büyür falan rezil olurum diye korkuyorum. Isimi seviyorum daha yeni alistim zaten ama cok tedirginim hala ellerim titriyor.Gercekten fikirlerinize cok ihtiyacim var

Aman tanrım, gencecik bir kıza namussuzca "gözüme bak" dedi ve omuzuna dokunarak taciz edip şerefiyle mi oynadı. Şefi falan geçin, savcılığa şikayet edin, resmen tecavüz.
Öylemi adamin biri nerdeyse agzinizin icine kadar gelip bak deyince rahatsiz olmuyorsaniz dalga gecebilirsiniz.Ben rahatsiz olurum cünkü .

Işyerinde bir çalışana abi diyorsanız ki öyle dediğinizi söylemişsiniz. Gözünü göstermesi normal. Abi değil x beydir o. Abi ise gözünü gösterir. Resmi bir kurumda samimi olmadığınız birinin yakın teması ve lüzumsuz hareketi canınızı sıkabilir. Gayet normal. Ancak dünya meselesi değil. Daha resmi olursunuz bundan sonra olur biter.

Resmen ırzına geçmeye çalışmış(!) namusuna göz dikmiş(!) sana gözüme bak dedi ya kesin bu adam potansiyel tacizci (!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazacak bisey bulamiyorum gercekten az cok insan iliskilerinden anlarim 15 seneye yakindir is hayatindayim orta yasin üstündeyim.Hani bir erkegin ne niyetle yaklastigini anlayacak yastayim.Yorumlari okudum sasirdim

Tersledim zaten ama bilmiyorum yani insan hani nasil desem bir itici dediginiz gibi yada negativ elektrik aliyor bilmiyorum

Herkes abi diyebilir bu seni baglamazki.. belki adam sapik. Yani kac yildir calisiyorum hic birine gozume bak parmagini gozume durt demedimde kimsede demedi:))

Belki kotu niyetli degildir, ama sen pimpiriklendysen uzsk dur yani.

Herkes abi diyebilir bu seni baglamazki.. belki adam sapik. Yani kac yildir calisiyorum hic birine gozume bak parmagini gozume durt demedimde kimsede demedi:))

Belki kotu niyetli degildir, ama sen pimpiriklendysen uzsk dur yani.
Ya iste normalde bende mesafeliyimdir.O yüzden tuafima gitti ilk defa basima böyle bisey geldi.O yüzden sasirdim zaten.Ama burdaki yorumlari okuyunca iyice sasirdim demekki ben normal degilim

Hanımlar,
konu sahibesiyle neden dalga geçiyorsunuz? Kadın iş yerinde yeniymiş henüz tam tanımadığı kişilere karşı tedirgin olmasının nesi komik?
Dalga geçildiğini düşünmüyorum, mizahi bir şekilde eleştirildi.

Suç aslında sizdede değil. Insan ilişkilerini böyle hale getirenlerde. Neye güvenip neyden huylanacagimizi kavrayamadık çünkü.
Ayni seyi düsündüm yemin ederim bütün gün günahini almiyim diye.Ama söyle bisey var benim esim gidip yaninda calusan bir bayana yaklasip baksana gözümümn icine dese ben duysam ne alaka derim yani.Tabiki kimseye güvenemiyoruz artik .Ne yapsaydim o kadar calisanin icinde heryer kamera ben adamin agzina hirip gözüne mi baksaydim.Bu mu acaba normal olan

Back
X