Bu nedir?

Iste
Yapı itibariyle soğuk bir insanım özellikle dışardan bakınca kadınlara karşı hariç tabi ama erkeklerle kim olursa olsun samimiyet kurmayı sevmem iş yerinde ve oturduğum apartmanda yıllardır böyledir huyumu bilirler yani fakat apartmanda nietinin de kötü olduğundan emin olduğum bir hanzo var eşini de çok severiz saniyelik bile beni görse konuşmaya çalışır uzun süredir konuşmadan direk yanından çıkıp gitiğim halde hala bişeyler anlatmanın derdinde şimdi dövsem ben hatalı duruma düşerim çünkü aleni tacize gircek bişey yapmıyor ama rahatsızlık veriyor anlatması çok zor ama var böyle tipler o yüzden konu sahibi sürekli tersle sen arsız biri çıkmaz inşallah da bırakır peşini
Iste siz beni anlayabilirsiniz sorun bu.Sürekli konusmaya calismasi gereksiz samimiyet kurmaya ugrasmasi .Yoksa kac kisi var tabiki konusuyoruz sakalasiyoruz ben neden bunlardan rahazsiz olmuyorum neden bu adamdan oldum.Cünkü evet niye bilmiyorum öyle hissediyorum.

Anladığım kadarıyla önceden bisey yaşamışsın ve ön yargılısın. Tabi hissettiğin enerji de o niyetle olduğu için rahatsız olmuş olabilirsin boşver uzak dur muhattap olma. Ben lisedeyken simdiki eşim o zamanki sevgilim :D sanki ihanet ediyomusum gibime gelir silgi bile isteyemezdim erkeklerden ne saçmaymış diyorum şimdi:D

bence siz biraz abartıyorsunuz.
ofis ortamınız biraz laçka sanırım.
ben niye bakcam git aynada bak demek yerine ya da abi demek yerine x bey, bence gidin aynada bakın diyebilirsin.

cagri merkezinde mi calisiyorsunuz? soyle soleyim kalabalik is ortamlarinda her turlu insanla muhattapsiniz. boyle sacma sebeplerle sivrilmemenizi tavsiye ederim. adamin sizi taciz ettigini ima ediyorsunuz da ben ole bisi gormedim.

Iyi aksamlar
Bugün sacma sapan bisey oldu.Is yerinde birisi alakasiz bisekilde baksana gözümde bisey mi var deyip yaklasacak oldu direkt tersledim
Dedim ben niye bakcam git bak aynada.Yok iste elleri kirliymiste ne varmista .Neyse cikana kadar tek kelime etmedim cünkp moralim cok bozuldu.Neyse bu sahisla muhattap dahi olmadim.Zaten olmuyordum abi diyoruz.Daha gelmis bisey sorma bahanesiyle arkamdan omzuma vuruyor .Ne yapsam bilmiyorum ben yeniyim burda herkes iste cok iyi biridir iyi niyetlidir falan diyorlardi hakkinda.Ama ben resmen tiksindim kötü düsünmek istemiyorum ama bu durunda ne kadar iyi düsünebilirim.Simdi sefimize söylesem olay büyür falan rezil olurum diye korkuyorum. Isimi seviyorum daha yeni alistim zaten ama cok tedirginim hala ellerim titriyor.Gercekten fikirlerinize cok ihtiyacim var
Bu abartının dibidir.

Size saygı duyulmasını saglayın. Sınırınızı çizin. Abi değil bey deyin. Yakın temastan rahatsız olduğunuzu söyleyin. Orası bir işyeri sizi ne kadar rahatsız edebilir ki, elinizde ciddiye alınacak kanıt ve sahitleriniz olursa da şikayet edersiniz tabii ama sadece kötü elektrik almanız simdilik konuyu sizin çozmeniz gerektigini gosteriyor çunku baska elektrigi tutmayan yok, oyle dediniz.

Back
X