Bu neydi boyle?

lily_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
77
0
0
35
Diğer
Kizlar az once cok garip bi olay yasadim. Uykum geldi biraz uzaniyim dedim okuldan gelmistim cok yorgundum zaten. 20-25 dk gecti boyle henuz uykuya da dalmamistim usudum ama o kadar yorgunum ki ustumu ortmeye usendim sonra icim gecmis 10 dk olmamistir yani boyle gercek ve ruya arasi bisey yasadim bu bahsettiklerim 20-25 dk icinde oluyor. Ruyamda biri bana diyor ki "esim bana su kelimeyi soyledi bu ne demek oluyor" diyor. Kelimeyi hatirlamiyorum turkce degildi ama anlaminin uc harfliler oldugunu soyluyorum kadina. O anda yattigim yerde siddetli bi ruzgar esti boyle. Yanii ruya gibi degildi cunku az once okuldan geldigimin falan farkindayim. Boyle yanimdaki lambayi acmaya calisiyorum elimi kolumu hareket ettiremiyorum. O korkuyla besmele cekiyorum ve 2-3 dk sonra sicrayarak uyandim. Gercek ruya arasi bisey yasadim ama cok korktum kizlar yurtta yalnizim zaten. Bi kac hafta once bu konuyla ilgili bi film izlemistim onun etkisinde mi kaldim acaba. Niye boyle bisey yasadim ben bi gunah mi isledim acaba. Cok korktum. :18:

Canım al basması olmuş galiba sana.
Geçen gün banada oldu,inan çok korkmuştum bağırıyorsun ama sesin çıkmıyor.

Bana al basması demişlerdi,,seninkide öyle galiba

Canım al basması olmuş galiba sana.
Geçen gün banada oldu,inan çok korkmuştum bağırıyorsun ama sesin çıkmıyor.

Bana al basması demişlerdi,,seninkide öyle galiba

Oyle korktum ki hala icim titriyor. Soyledigini internetten arastiricam canim. Ins bidaha olmaz :26:

Ayetel kürsi- fatiha- ihlas, felak-nas oku 7 şer defa ne 3 harfli kalır ne bişey. ruh haline göre olur böyle şeyler, stresten filan da olur. duayı aoku Allah'a sığın gerisini düşünme, kötü şeyleri aklına da getirme.

Okuyorum suan o kadar korktum ki son gunlerde cok stresliyim zaten okul, sinavlar, aldigim kilolar falan cok kafama takiyordum bide bi film izlemistim onun etkisinde kaldim galiba ins bidaha olmaz :26:

Ayy bana da olmuştu aynı şey gecenin bir yarısı :83:
Annem odamdaydı ben de salonda uzanmıştım uykuya dalmamıştım ama resmen kitlenmiştim bir şey söylemeye çalışıyorsun olmuyor elini kolunu hareket ettiremiyorsun. Tam o sırada yere doğru bakarken bulmuştum kendimi. Sonra yanımdan bir siyahlık geçti :83: O korkuyla besmele çekip uyanmıştım sonra da bağırarak annemin yanına koşmuştum kadıncağız da korkmuştu bana da karabasan dediler :18:

karabasan denen velet o. bir zararı olmaz da öyle biraz korkutur insanı. ihlas felak nas fatiha oku. hiç birşey olmaz..

Canim seninki daha korkuncmus yanindan siyah bisey gecmis falan oyle bisey yasasam kafayi yerdim heralde :26:

yatarken kalkaerken muhakkak 3 ayatel kursı okuyunuz

Canim seninki daha korkuncmus yanindan siyah bisey gecmis falan oyle bisey yasasam kafayi yerdim heralde :26:

İlk önce hafif bir vızıltıyla geliyor sonra felç olmuş gibi kalıyorsun öyle çok kötü umarım bir daha olmaz. :18: Bir kez de kuzenimde kalmaya gitmiştim, yataklar yanyana, kitap okurken biri fısıldamıştı kulağıma çığlık atarak kuzenimin üstüne atlamıştım :26:

bana da oluyo du bi ara bunu seri halde oku uyuşma başlayınca Euzü billahirrahmanirrahim… Bismillahirrahmanirrahim… ama çok hızlı..garip gelebilir ama ben bunu okuyunca uyuşma yavaş yavaş gidio bırakınca geri geliodu alıştığımdan artık oyun gbi gelmeye başlamıştı.

Stresli zamanlarda bana da çok oluyor. Uyku ile uyanıklık arasında yaşanıldığından gerçek mi rüya mı anlayamıyorsunuz. Sanki gerçek gibi bir hareket edememe, konuşamama durumları oluyor ve korkutuyor. Buna uyku felci deniyor bilimsel bir dayanağı var yani. Kısaca beyin uyanıyor ama beden uyanamıyor ve hareket edemiyorsun gibi bir durum korkulacak bir şeyyok:)

ben uyanıkken yaşamıştım bu olayı gece yarısı korkunçtu bir yıl etkisinden çıkmadım. daha önce ben inanmazdım bu tarz şeylere yani korkutmak için anlatılıyor diye düşünürdüm ama başıma gelince anladım.

halk arasında karabasan. tıpta uyku felci diyolar. şu sıralar benimde 3 harflilerden dolayı korkum var. banyo bile yapamıyorum:18::18::18::18:

Hem korkuyorum hem okuyorum her yorumu
Yine gece aklıma takılacak

Felak,Nas,Ayetel Kürsi ve mümkünse abdestli yatın

Son düzenleme:
karabasan o doğa üstün bi olay değil yani

hem ayrıca bu tür konular yasak lütfen ince düşünelim biraz ciddi ciddi ürken arkadaşlar olabilir

Canim sen rem uykusunda yasamissin bu anlattiklarini uyandiginin farkindasin bilincin acik ama hareket edemiyorsun yani beynin uyandi ama vucudun hala uykuda olmasi durumu bu cogu kisi buna karabasan der

kızlar karabasan filan deyip neden korkutuyosunuz kızı. arkadaşın dediği gibi rem uykusunda olmuş o. beyin uyanık ama beden uykuda. ya çok yorgun olduğun için ya da yemek yedikten sonra hemen yattıysan olmuştur. bana da oluyor arada, bendeki uyanamama hali oluyor kendimi sarsa sarsa uyanıyorum tekrar bayılıyorum uykuya resmen can çekise cekise uyanıyorum. ilk zamanlar çok korkardım, sonra araştırınca rahatladım. hatta farkettim ki genelde baharatlı yediğimde oluyor. bir hafta içinde iki kez yatmadan önce çiğköfte yediğim günlerde olması bir rastlantı olmasa gerek:)

Yattığınız yerde kırıntı falan var mı bir bakın..
Çarşafınızı, yorganınızı silkeleyin, yatağınızın altını, içini, etrafını kısacası her yerini süpürün, temizleyin..
Biraz böyle şeylerden oluyor..
Ama stres, ruh yorgunluğu, vücut yorgunluğu vs. yani kısacası kişi psikolojikmen düşük olduğu durumlarda yaşıyor bunları.
Ayrıca izlediğiniz korku filmi ile kendinizi korkutmuşsunuzda..
Eğer bu konularda düşükseniz, yani korkuya kapılan bir yapınız varsa bu tarz şeyleri izlemekten (özellikle geç vakitlerde) kaçının.
Bol bol ayet-el kürs, felak, nas surelerini okuyun, besmele çekin ve yattığınız yere dikkat edin,
Mümkünse yattığınız yatağın üstünde bir şey yemeyin, yerseniz de güzelce silkelemeden yatmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…