• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Neydi Şimdi ?

Bu bencillik değil. Onun yüzünden kendimden çok taviz verdim ve en iyisi buradan uzaklaşmasıydı. Onun içinde benim içinde en iyi kararı verdim. Amacım polemik değil sadece eklemek istedim iyi günler
Benim de amacım polemik değil. Sadece üzüldüm gerçekten adama. Önce şaka yollu aşağılandı. Şimdi de evine uzak bir makama tabiri caizse sürüldü. Sebep, onuru kırıldığı için amirini reddetmesi. Her neyse vicdanınız rahatsa kim ne dese boş. Size de iyi günler

Kusura bakmayın ama çok egolu ve bencilsiniz. Bence siz maaş va title konularına çok takılıyorsunuz o buluşmada söylediğiniz sözler de yanlış ifade edilmedi gayette maaş dan vurdunuz adamı kendi üstünlüğünüzü göstermek için o cümleyi sarf ettiniz içinize işlemiş çünkü.
O bey şimdi üzgün olsada sizinle birlikte olsa daha fazla üzülürdü ilerde bunu anlayacak ve işyerini değiştirdiğiniz için teşekkür edecek size.
Ve o şahıs o beyefendiliğiyle hayatta çok şey kazanıcak , ama siz bişeyler kazandığınızı zannedip bi arpa boy yol alamıycaksınız .
Allah iyi insanları kötü insanlarla sınar ama asla iyi insanları kötü insanlara yar etmez beyefendi de sizle sınanmış durum bu.
Bencilliğiniz ve egonuz la mutluluklar müdüre hanım !!

Yok artık!
Onu görmek istemiyorum diyerek nasıl yerini değiştirttiniz?
Hiç mi profesyonellik yok sizde?
Madem gönül işleri ile işinizi birbirine karıştıracaksınız siz de iş yerinden kimseye o gözle bakmayın,hele sizden üst olmayan birine hiç bakmayın.
Oturduğu yere uzak başka sorun yok demişsiniz bir de.
Bu nedir yaa?
Adam size ne yaptı sanki?

İnanılmaz kötü kalplisiniz.
Sizin gibi insanlar mutlu olmasınlar umarım.
Zerrece hakkınız yok çünkü.

Yani bir de habire ben kötü niyetle söylemedim deyip durdu yani adam akıllı imiş ki gerçek niyeti sezmiş, bu saatten sonra hiçbirimizi inandıramaz iyi niyetli olduğuna.

Ya böyle profesyonel olmayan kişileri niye yönetici yaparlar onu da anlamam :(

Yani bir de habire ben kötü niyetle söylemedim deyip durdu yani adam akıllı imiş ki gerçek niyeti sezmiş, bu saatten sonra hiçbirimizi inandıramaz iyi niyetli olduğuna.

Ya böyle profesyonel olmayan kişileri niye yönetici yaparlar onu da anlamam :KK43:
Eleştirin tamam ama göndermem sebebim bu yaşanılanlardı.Hata yaptım kendimden taviz verdim.Bu yüzden göndedim

31 sayfayı tek tek okudum. nedense iyi yorumlara rağmen elektirk alamamıştım müdüre hanımdan. dedim iyi niyetli değil bu bence. ama yinede dur bakalım peşin hükümlü olmayım dedim. son sayfada hiç şaşırtmadı beni. Allah bir ego vermiş gerisini koyuvermiş. ne iyi niyetli bir insanmışta sizin gerçek yüzünüzü görmüş beyfendi hissetmiş demek. zaten sizin gibiler müdür olur. ben müdür olupta iyi olanı görmedim hayatımda. (istisnalar hariç tabi üstünüze alınmayın ben kendi gördüklerimi belirttim).
zaten ilk başta kurduğunuz cümlelerden de belliydi. ben müdürüm ben ondan iyim tavırları. balık baştan kokarmış ne kadar doğru. Allah o beyfendiye hakkeden birini verir inş. size de sizin gibi birisi yakışır ancak.

Konu son yazdiklarinizla iyice gercekten uzaklasti.

Gercekse eger (ki asla inanmiyroum) kötü kalpli, egolu, bencil ve bos bir insansiniz. Bombos.

Bu gün kendisini yerini değiştirttim. Merkezden başka şubeye gönderdim. Farklı bir departman. Kendileri yanıma gelip neden yaptığımı sordu.Bende kendisini görmek istemediğimi söyledim.Kurulu düzenini yıktım önceleri biraz üzüldüm ama oraya da alışır.Sadece oturduğu yere biraz uzak. Değişen bir şey olmayacak.Artık görmeyeceğim. Konu benim için bitmiştir.

Ya sen şaka mısın..
Hata üstüne hata yapıyorsun, özel hayatınla iş hayatını ayrı tutabilmen gerekirdi.

Eleştirin tamam ama göndermem sebebim bu yaşanılanlardı.Hata yaptım kendimden taviz verdim.Bu yüzden göndedim

Hata yaptıysan sonucuna sen katlansaydın, ceremesini neden adam çekiyor??
Adamı incittin, o seni reddedince de gururuna dokundu yerini değiştirdin. Madem yaptın bir hata, onu görmenin zorluğuna da katlansaydın.

Gercek oldugunu inanmasamda inanilmaz sinir oldum size ay dayanamiycam banlanirsamda banlanirim. Ne kadar igrenc birisiniz. "Kendileri" demeniz bile agasalama besinde oldugunuzun kaniti. Yaniniza kar kalmaz umarim.

Siz kendinizden taviz verdiniz diye bedelini o mu ödemeliydi.
Adam gibi adammış.
Keşke şöyle sizi yerin dibine sokacak,yüzsüz bir tip olsaydı da biraz egonuzu zedeleseydi.

Ya böyle profesyonel olmayan kişileri niye yönetici yaparlar onu da anlamam :KK43:
Baştan beri belliydi bence kötü kalpli,insanlara üstten bakan egoist biri olduğu.
Bir anlık heyecanla sarfedilecek cümşeler değildi.
Kanıtladı zaten,tüy dikti.
Ama Allah ona başka yerden kapıları şaak diye kapatır nasılsa.
Müdüre hanımın müdürlüğü herkese sökecek değil ya.
Kalbine göre muamele görmesini dilerim.
Bu konu midemi kaldırdı.

ya tabi mutlaka oyle olmustur burda bi tane daha vardi mudurum diye bagirip duran adam seni reddetti ki cok ama cok hakli sende ama bana bunu nasil yapti diye sürdün bir nevi heee oldu hepimiz inandik hayaller paris hayatlar vasat diyorum:halay:

Back
X