• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Neydi Şimdi ?

Merhabalar,

Dışarıdan bu forumu takip ediyordum,hoşuma da gidiyor.Dün gece üye oldum bende,ama onay beklediğim için konuyu açamadım. Gelelim asıl mevzuya,akıl veren yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben 27 yaşında biriyim.İyi bir işim var,bu zamana kadar hayatıma 2 veya 3 kişi girmiştir.3 yıl kadar bir ilişkim hoşlandığım biri yoktu.Ta ki geçen haftaya kadar.:KK48: Yazarken bile heyecanlanıyorum.Tanışmayı falan geçiyorum.Ben iş yerinde müdürüm,bu beyde döküman kontrol ve arşivleme görevini yürüten biri.İkimizde üniversite mezunuyuz hemde aynı bölüm.Fakat şans veya kısmet ben müdürlüğe kadar gelirken.O biraz iş hayatına geç atılmasının sebebi olarak aramızda biraz title farkı var.

Sonuç bölümüne geçersek, dün akşam güzel bir yemek yedik,bir şeyler içmek için bir yere gittik.Gece sonunda hesabı istedik, bende dedim ki " Ne zaman dışarıya çıksak sen hesap ödüyorsun,bu durum beni rahatsız ediyor " dedim.O da "Ben sana hesap ödetmem,utanırım gibi bir şeyler söyledi. Bende şaka olsun diye "Ya çok para kazanmıyorsun ki paran bu şekilde biter hemen,ay sonunu getiremezsin,ben ödeyim hem ben daha iyi kazanıyorum"dedim.Biraz bozuldu bende toparlayamadım.Ya inanılmaz pişmanım.! İçim yaralı,uzun zaman olmuştu içimde kelebeklerin uçuştuğunu hissetmeyeli.

Beni eve bıraktıktan sonra mesaj,arama hiç bir şey yok.Okuyan herkese teşekkür ederim.

Güncelleme:Attığı mesaj 19.Sayfada
:işsiz: Ben bıle okurken kurdugunuz cümleye bozuldum yanı o nasıl bi aşagılayıcı bı cümle olmus oyle ne gerek vardı ki kendınız ettınız kendınız buldunuz bundan snra aranızda bsey olacagını sanmıyorm olsa bıle ılerde en ufak pürüzde gündeme getırecegınız bı cümle .. gayet kibar bi beyefendıymıs yınede rencıde etmemıs sizi kariyerı düşük olablr ama karakterı gayet yüksekte bence sizin içinizde ukte kalacak yapacak bsey yok

İçerik silme yüzünden uyarı aldım. Bu yüzden üyeliğim donduruldu arkadaşlar.Neyse ki açıldı.

Adam çok adam gibi biriymiş bence. Ben aşırı aşırı bozulurdum böyle bir lafa. Hesap ödemenin yüzlerce yolu var, bu şekilde bir ifade malesef hiç olmamış.
Sizin bilinçaltınız da belki gerçekten öyle düşündüğü için bir anda boş bulunup söylemişsiniz. En iyisi başlamadan bitmesi.

Çok ayıp etmişsiniz anlıyorum istemeden olmuş ama bu adam dönse dahi bu lafı unutmaz. Zaten düşündüm taşındım olmaz da demiş. Hayırlısı olsun diyin bu saatten sonra.

Peki mesela şöyle desem. Bu bölümde çok yoruluyorsundur. İstersen daha güzel rahat bir yere alayım seni gibi bir şey desem. Özür gibi
Ilk mesajinizda nutkum tutuldu nasıl diyebildiniz diye bu mesajınızda da gözlerim ayrıldı yuvalarından. Bilinçli yapmıyorsunuz belli ki ama bilinçsizce karşınızdakini ezmeye programlı gibisiniz.

bence heyecan falan degil. tamamen bilinc altiniz. cunku ozur dilemeyi dusunurken yine mevkinizin ondan ustte oldugunu vurguluyosunuz. froud der ki dilc surmesi yoktur bastirilmis bilinc altinin aciga cikmasi vardir. adam cok hakli..

diger husus yetkinizi gonul islerinize katistirmaya meyillisiniz bence bulundugunuz yeri hak etmiyorsunuz. butun bu kibirde ondan olsa gerek.

İsmimi yazmış ben 29 yşaındayım bu yaştan sonra liseli gibi sağda solda gezip tozacak insanların zamanını çalacak biri değilim.Dün hiç uyumadım düşündüm.Biz birbirimize göre değiliz.Ne sen benim günahıma gir ne de ben senin,birbirimizin vaktini çalmayalım.Sonuç olarak,hoş sohbetin için teşekkür ederim iyi günler xxx Hanım.
Doğru söylemiş adam başkası olsa belki daha saygısız cevap verebilirdi. Bence adam düşüncelerinde haklı sonuç olarak siz pişman olsanız bile böyle bir şeyi aklınızdan geçirdiniz ve söylediniz demekki gerçekte öyle düşünüyorsunuz

Bu gün kendisini yerini değiştirttim. Merkezden başka şubeye gönderdim. Farklı bir departman. Kendileri yanıma gelip neden yaptığımı sordu.Bende kendisini görmek istemediğimi söyledim.Kurulu düzenini yıktım önceleri biraz üzüldüm ama oraya da alışır.Sadece oturduğu yere biraz uzak. Değişen bir şey olmayacak.Artık görmeyeceğim. Konu benim için bitmiştir.

Bu gün kendisini yerini değiştirttim. Merkezden başka şubeye gönderdim. Farklı bir departman. Kendileri yanıma gelip neden yaptığımı sordu.Bende kendisini görmek istemediğimi söyledim.Kurulu düzenini yıktım önceleri biraz üzüldüm ama oraya da alışır.Sadece oturduğu yere biraz uzak. Değişen bir şey olmayacak.Artık görmeyeceğim. Konu benim için bitmiştir.

Haydaaaa ben şok.

Fake sinizdir inşaallah. Bu kadar bencil bir insanın bu kulüpte olması çok acı zira

Yazmayayım dedim de, yok tutamıyorum kendimi, ilk şoku atlattım. Yani adam sizi iyi analiz etmiş, cidden ben çok iyi niyetliyim asla o amaçla söylemedim vs dediğinizi gayet de adamı gömme amaçlı söylemişsiniz işte, adamı başka şubeye naklettirmek nedir ya?

Fake sinizdir inşaallah. Bu kadar bencil bir insanın bu kulüpte olması çok acı zira
Bu bencillik değil. Onun yüzünden kendimden çok taviz verdim ve en iyisi buradan uzaklaşmasıydı. Onun içinde benim içinde en iyi kararı verdim. Amacım polemik değil sadece eklemek istedim iyi günler

Yok artık!
Onu görmek istemiyorum diyerek nasıl yerini değiştirttiniz?
Hiç mi profesyonellik yok sizde?
Madem gönül işleri ile işinizi birbirine karıştıracaksınız siz de iş yerinden kimseye o gözle bakmayın,hele sizden üst olmayan birine hiç bakmayın.
Oturduğu yere uzak başka sorun yok demişsiniz bir de.
Bu nedir yaa?
Adam size ne yaptı sanki?

İnanılmaz kötü kalplisiniz.
Sizin gibi insanlar mutlu olmasınlar umarım.
Zerrece hakkınız yok çünkü.

Back
X