- 26 Mart 2015
- 368
- 347
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,
Dışarıdan bu forumu takip ediyordum,hoşuma da gidiyor.Dün gece üye oldum bende,ama onay beklediğim için konuyu açamadım. Gelelim asıl mevzuya,akıl veren yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben 27 yaşında biriyim.İyi bir işim var,bu zamana kadar hayatıma 2 veya 3 kişi girmiştir.3 yıl kadar bir ilişkim hoşlandığım biri yoktu.Ta ki geçen haftaya kadar.Yazarken bile heyecanlanıyorum.Tanışmayı falan geçiyorum.Ben iş yerinde müdürüm,bu beyde döküman kontrol ve arşivleme görevini yürüten biri.İkimizde üniversite mezunuyuz hemde aynı bölüm.Fakat şans veya kısmet ben müdürlüğe kadar gelirken.O biraz iş hayatına geç atılmasının sebebi olarak aramızda biraz title farkı var.
Sonuç bölümüne geçersek, dün akşam güzel bir yemek yedik,bir şeyler içmek için bir yere gittik.Gece sonunda hesabı istedik, bende dedim ki " Ne zaman dışarıya çıksak sen hesap ödüyorsun,bu durum beni rahatsız ediyor " dedim.O da "Ben sana hesap ödetmem,utanırım gibi bir şeyler söyledi. Bende şaka olsun diye "Ya çok para kazanmıyorsun ki paran bu şekilde biter hemen,ay sonunu getiremezsin,ben ödeyim hem ben daha iyi kazanıyorum"dedim.Biraz bozuldu bende toparlayamadım.Ya inanılmaz pişmanım.! İçim yaralı,uzun zaman olmuştu içimde kelebeklerin uçuştuğunu hissetmeyeli.
Beni eve bıraktıktan sonra mesaj,arama hiç bir şey yok.Okuyan herkese teşekkür ederim.
Güncelleme:Attığı mesaj 19.Sayfada
Ilk mesajinizda nutkum tutuldu nasıl diyebildiniz diye bu mesajınızda da gözlerim ayrıldı yuvalarından. Bilinçli yapmıyorsunuz belli ki ama bilinçsizce karşınızdakini ezmeye programlı gibisiniz.Peki mesela şöyle desem. Bu bölümde çok yoruluyorsundur. İstersen daha güzel rahat bir yere alayım seni gibi bir şey desem. Özür gibi
Doğru söylemiş adam başkası olsa belki daha saygısız cevap verebilirdi. Bence adam düşüncelerinde haklı sonuç olarak siz pişman olsanız bile böyle bir şeyi aklınızdan geçirdiniz ve söylediniz demekki gerçekte öyle düşünüyorsunuzİsmimi yazmış ben 29 yşaındayım bu yaştan sonra liseli gibi sağda solda gezip tozacak insanların zamanını çalacak biri değilim.Dün hiç uyumadım düşündüm.Biz birbirimize göre değiliz.Ne sen benim günahıma gir ne de ben senin,birbirimizin vaktini çalmayalım.Sonuç olarak,hoş sohbetin için teşekkür ederim iyi günler xxx Hanım.
Bu gün kendisini yerini değiştirttim. Merkezden başka şubeye gönderdim. Farklı bir departman. Kendileri yanıma gelip neden yaptığımı sordu.Bende kendisini görmek istemediğimi söyledim.Kurulu düzenini yıktım önceleri biraz üzüldüm ama oraya da alışır.Sadece oturduğu yere biraz uzak. Değişen bir şey olmayacak.Artık görmeyeceğim. Konu benim için bitmiştir.
Fake sinizdir inşaallah. Bu kadar bencil bir insanın bu kulüpte olması çok acı ziraBu gün kendisini yerini değiştirttim. Merkezden başka şubeye gönderdim. Farklı bir departman. Kendileri yanıma gelip neden yaptığımı sordu.Bende kendisini görmek istemediğimi söyledim.Kurulu düzenini yıktım önceleri biraz üzüldüm ama oraya da alışır.Sadece oturduğu yere biraz uzak. Değişen bir şey olmayacak.Artık görmeyeceğim. Konu benim için bitmiştir.
Bu bencillik değil. Onun yüzünden kendimden çok taviz verdim ve en iyisi buradan uzaklaşmasıydı. Onun içinde benim içinde en iyi kararı verdim. Amacım polemik değil sadece eklemek istedim iyi günlerFake sinizdir inşaallah. Bu kadar bencil bir insanın bu kulüpte olması çok acı zira