• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Neydi Şimdi ?

Vurmamış direkt öldürmüşsünüz adamcağızı:olamaz: şaka bi yana gerçekten çok kırıcı olmuş, demekki hakkımda böyle düşünüyor diye araya mesafe koyabilir gibi artık

Özür dileyip bu iilşkinin üzerine bir bardak soğuk su için derim. Aklı başında bir erkek böyle bir pottan sonra bu ilişkiye devam etmez. Devam ederse de zaten yürümez. Bu illa ki bir yerlerde patlak verir...

Bazi arkadaslarin da yazdigi gibi bilinçaltinda böyle düsünüp dile getirdiğinizi bu sebeple biz olamayiz'i düsünmüstür.Erkeklerin en yaralandığı bir mevzudan ayara vermissiniz arkadaşı.Kötü niyetle yapmamis olabilirsiniz kimisi samimiyet der buna kimisi patavatsızlık..
Ama özellikle birlikteliğin basinda birakilan izlenim,intiba önemlidir.Bin düsünüp bir konusmak gerekir insan iliskilerinde de böyle olunmali aslinda..
Bu arkadas siz icin değerli olmasa bu kadar dert etmezdiniz.Doğru ve sihirli cümlelerle derdinizi anlatırsanız kırılmış olsa bile ikiniz icin bir şans daha verecektir..

Ay o nasil açıklama adamın bu sozler karşında alev alev yanip magmaya gittiğini hissedebiliyorum. Paramla döverim seni gibi olmuş. Kötü niyetle demediniz belki ama adsm yerin dibind gecmis

Aranızda ne kadar fark olursa olsun, hep onun hesap ödemesine de üzülüyor olabilirsiniz ama bu rahatsızlığınızı göstermenin yolu karşınızdakini aşağılamaktan geçmez. Kusura bakmayın ben iyi niyet göremedim sizde, belli ki zaten kafanızdan geçen fikirlermiş. Bayağı bir egolu gördüm sizi ..

of çok ağır olmuş kimseye söylenmez ama bi erkege hic söylenmez fena ezmişsin adamı. şimdi o konu hic yok gibi davran bence konuyu kapat ve ilişki istiyosan sen onunla ilgilen ara sor.

Bence “hep sen ödüyordun ben de yük olmuş gibi hissediyorum. Şaka yollu bunu ifade etmek istedim. Ama heyecandan kendimi ve derdimi yanlış ifade ettim. Çoook üzgünüm... umarım bana rağmen herşey normale döner.” Gibi birşeyler yazsaydın keşke. Sana da karşı tarafa da üzüldüm :KK43:

Merhabalar,

Dışarıdan bu forumu takip ediyordum,hoşuma da gidiyor.Dün gece üye oldum bende,ama onay beklediğim için konuyu açamadım. Gelelim asıl mevzuya,akıl veren yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben 27 yaşında biriyim.İyi bir işim var,bu zamana kadar hayatıma 2 veya 3 kişi girmiştir.3 yıl kadar bir ilişkim hoşlandığım biri yoktu.Ta ki geçen haftaya kadar.:KK48: Yazarken bile heyecanlanıyorum.Tanışmayı falan geçiyorum.Ben iş yerinde müdürüm,bu beyde döküman kontrol ve arşivleme görevini yürüten biri.İkimizde üniversite mezunuyuz hemde aynı bölüm.Fakat şans veya kısmet ben müdürlüğe kadar gelirken.O biraz iş hayatına geç atılmasının sebebi olarak aramızda biraz title farkı var.

Sonuç bölümüne geçersek, dün akşam güzel bir yemek yedik,bir şeyler içmek için bir yere gittik.Gece sonunda hesabı istedik, bende dedim ki " Ne zaman dışarıya çıksak sen hesap ödüyorsun,bu durum beni rahatsız ediyor " dedim.O da "Ben sana hesap ödetmem,utanırım gibi bir şeyler söyledi. Bende şaka olsun diye "Ya çok para kazanmıyorsun ki paran bu şekilde biter hemen,ay sonunu getiremezsin,ben ödeyim hem ben daha iyi kazanıyorum"dedim.Biraz bozuldu bende toparlayamadım.Ya inanılmaz pişmanım.! İçim yaralı,uzun zaman olmuştu içimde kelebeklerin uçuştuğunu hissetmeyeli.

Beni eve bıraktıktan sonra mesaj,arama hiç bir şey yok.Okuyan herkese teşekkür ederim.

:oha: Yok ya adam öyle ölmemiştir füze atsaydın üstüne. Bacım sen ne yaptın??

Merhabalar,

Dışarıdan bu forumu takip ediyordum,hoşuma da gidiyor.Dün gece üye oldum bende,ama onay beklediğim için konuyu açamadım. Gelelim asıl mevzuya,akıl veren yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben 27 yaşında biriyim.İyi bir işim var,bu zamana kadar hayatıma 2 veya 3 kişi girmiştir.3 yıl kadar bir ilişkim hoşlandığım biri yoktu.Ta ki geçen haftaya kadar.:KK48: Yazarken bile heyecanlanıyorum.Tanışmayı falan geçiyorum.Ben iş yerinde müdürüm,bu beyde döküman kontrol ve arşivleme görevini yürüten biri.İkimizde üniversite mezunuyuz hemde aynı bölüm.Fakat şans veya kısmet ben müdürlüğe kadar gelirken.O biraz iş hayatına geç atılmasının sebebi olarak aramızda biraz title farkı var.

Sonuç bölümüne geçersek, dün akşam güzel bir yemek yedik,bir şeyler içmek için bir yere gittik.Gece sonunda hesabı istedik, bende dedim ki " Ne zaman dışarıya çıksak sen hesap ödüyorsun,bu durum beni rahatsız ediyor " dedim.O da "Ben sana hesap ödetmem,utanırım gibi bir şeyler söyledi. Bende şaka olsun diye "Ya çok para kazanmıyorsun ki paran bu şekilde biter hemen,ay sonunu getiremezsin,ben ödeyim hem ben daha iyi kazanıyorum"dedim.Biraz bozuldu bende toparlayamadım.Ya inanılmaz pişmanım.! İçim yaralı,uzun zaman olmuştu içimde kelebeklerin uçuştuğunu hissetmeyeli.

Beni eve bıraktıktan sonra mesaj,arama hiç bir şey yok.Okuyan herkese teşekkür ederim.
Ay pes hiç bu söylenecek laf mı?
İlk defa böyle bişey duyuyorum.
Sizinle bir daha görüşeceğini sanmıyorum.
Bu hiç söylenecek laf mı?
Bu lafı evlenseniz dahi unutmaz...
Bazen iyi niyetli olabiliriz ama on kere yutkunup bir kere konuşmamız gerek.

Yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Öğle yemeğindeydim bu yüzden yazamadım. Kendilerinin yanına gittim, üzgün olduğumu söyledim.Önemli değil değil düşünme bu kadar dedi.Öğlen nerede yiyeceksin dedim.Işim var sonra yicem dedim. Ama işi yok biliyorum.

Yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Öğle yemeğindeydim bu yüzden yazamadım. Kendilerinin yanına gittim, üzgün olduğumu söyledim.Önemli değil değil düşünme bu kadar dedi.Öğlen nerede yiyeceksin dedim.Işim var sonra yicem dedim. Ama işi yok biliyorum.
Adam yine kibarmış canım ben olsam hiç öyle davranmazdım sana emin ol. Gidip şimdi paralarını yanlız başına yiyebilirsin

Tüm samimiyetimle söylüyorum. Aklımdan geçen parası bitmesin zor durumda kalmasındı.

Çok mu acemesiniz erkekler konusunda :( İyi niyetinizi anlıyorum ama asla ve asla erkeklere annesi gibi davranmayın. Para onlar için güçtür ve önem verdikleri kadınlar için para harcarlar. Bu konuda kendinizi borçlu gibi hissetmeyin, altı üstü bir yemek yemişsinizdir zaten adam size 5 karat yüzük almadı ya :)

Bu da size ders olsun asla bir erkeğe böyle şeyler söylemeyin. Bir de siz yönetici imişsiniz , o memur hem de aynı işyerinde olmazdı sanki ya:) Bu şekilde egosundan arınmış çok az erkek vardır devam ettirebilen.

Bence artık hiç bir şey yapmayın.

Kibar adammış. Kendini bozmuyor.

Back
X