Bu neydi şimdi ?

ekes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
118
0
46
Ankara
Ya kızlar bana son zamanlarda garip şeyler oluyor.Çok korkutuluyorum uyurken.İnanın sabahları o kadar yorgun uyanıyorum ki...

Dün akşam kızımı yanıma alıp oturma odasında uzandım biraz.6 buçuk gibi filandı.Ya derinmi uyudum bilmiyorum ama çok korkuttular yine.Toplasan yarım saat uyumamışımdır.Offfff uyumaya korkar oldum.Nedir bu böle?

Ayağıma kedi geldi 1 tane yemin ederim.Hissettim resmen tüylerini.Böyle sırnaşırya hani,öle işte.Evde beslediğimiz 1 hayvan filan yok.Ayağımdan atmak için çırpındım resmen o sıradada uyandım.Kedi medi yok tabi...

Bedenen ve zihnen fazla yorgun olmak,rahatsız yerde uyuyakalmak,uyumadan önce ağır yemek veya abur cubur yemek kabuslara sebep olabilir.

yattığın yerlere odalara dikkat et ekmek kırıntısı falan olunca bana da oluyor.kızım sağolsun döküyor ...Abdest alıp Ayetel Kürsi okuyup yatmanı tavsiye ederim.....inşallah faydası olur..

Son düzenleme:
Korkmayın. Korktukça büyür herşey. Yaratılmışların en üstünü insandır. Bunu aklınızdan çıkarmayın.
Abdestinizi alın eğer rahat değilseniz. Ayetel kürsi felak ve nas okuyun yatın.

canım korkularını düşündükçe büyür aklına getirmemeye çalış mutlaka ayetel kürsi felak nas oku bak nasıl faydasını göreceksin

tamamen psikolojik..
içinizi kemiren bir sıkıntı varsa yaşadınız yahut yaşıyorsanız
o yüzden oluyor..
ruhunuz sıkıntılarından arındığında rahatça uyuyabilirsiniz

yedi kere ayetel kürsi okuyum etrafına ve kendine üfle.. ve kalbini ferah tutu ne bilim allahı zikret onun seni koruyacağını bil ayrıca bi arkadaşında dediği gibi en üstün yaratılmış varlık insandır..

benımde cok olur, hatta bazı geceler asker ugurlama seslerı duydugumu soylerım kocama (uykumda) kocısım bıle buralarda yatır falan mı var dye dusunmeye baslamıstı. Oyle zamanlarda 7 kere nas suresı okuyup avucuna ufle ve avucunla basından ayak ucuna kadar kendını sıvazla . hıcbırsey kalmaz . alıskanlık halıne getırıp her aksam yaparsan cok rahat edersın. sımdıden gecmısler olsun

"korkutuyorlar" nedir :) önce şunu at kafandan kimse korkutmuyor seni kendi kendini korkutuyorsun

simdi ben niye bu konuyu artistlik yapip okudumki?

neyse canim ayetel kurssi ve bol felak nas oku birsey olmaz Allahin izniyle

Korktukça korkasın korma dua et. abdestli yat.

banada bır ara oluyordu bu uykuya hemen daldıktan sonra benı ısıran bırılerı vardı elım kolum kıpırdatamıyordum. acayıp ruyalr goruyordum. ben cıglık cıglıgabagırdım sanıyordum ama sesım cıkmıyordu . sonra bol bol dua ettım ve psıkologa gıttım gectı

yanlış zamanda uyumuşsun canım ikindi vakti ile akşam arasında uyuyunca insan aptal gibi oluyor. bunun hem dini hemde sağlık açısından sakıncaları var . araştırırsan öğrenirsin. tamamen bununla alakalıolabilir.

canım bu olayları biliyorum önelmini almanı tavsiye ederim cünkü aynı seyler ablamın basındada vardı bi hocaya gitti cinler insanları bu şekilde korkutuyolar biz ablamı gecte olsa kurtardık ne kadar inanırsın bilmem ama sen bi hocaya git ama güvenilir olan birisine

kim korkutuyor anlamadım? 3 harflilerden fln mı şüpheleniyorsun. oku bir ayet el kürsi öyle yat. için rahat etsin. ama bence tamamen yorgunluktan kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…