bu neydi şimdi?

Perladerma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
316
40
318
ğğğğğğğğ

Son düzenleme:
O yaşlı beyin sevişmek,öpüşmek istemiyor musun soruları bana mantıksız geldi ve daha da ma ntıksız olan senin o beyle tekrar karşılaşıp, konuşup, içini dökeceğini düşünüp rahatlayacağını sanman?

adam sapikca davranirken,
sen duygusal yönüne daha yogunlasinca,
adami iyi niyetli sanmis olabilirsin..

Bence de bu ne şimdi anlamadım?Sorunun ne derdin ne?Saçma sapan bir konu açmışsın ne dememizi bekliyorsun.Kimse yalnız olmak istemez doğal bişey ne diyelim şimdi sana?Git yaşlı beyle sevgili ol filan mı dememizi bekliorsun

Burada herkes bir öneri sunuyor ama konu sahibi yok... bu da moda oldu yazıyorlar öneri istiyorlar sonra konu sahibi yok!

yanlizlik basina vurmus galiba,yasli adama karsi bile birseyler hissetdigini düsünüyorum,senin hesap yeterki beni begenen seven biri olsunda kim olurda olsun düsüncesi.dikkatli ol daha cok gencsin yanlis secimlerde bulunup üzme kendini....

Katılıyorum,konu sahibi ilk kez birisinden iltifat alıyor galiba

Adamın böylesine özel sorularına nasıl tek tek cevap verdin hayret ettim.
Ona ne ki ? O kim ki sana bu tarz sorular sorabiliyor.. ? Tuhafsın ya.

sanki devamında adam hadi bize gidelim mi dese gidelim diycekmişsin gibi davranmışsın şaştım kaldım rahatlığına valla Bi daha seni gördüğünde pul kolleksiyonunu göstermeye çağırırsa evine şaşma

adam öyle tuhaf tuhaf şeyler sormuş sende ne kadar safça cevap vermişsin ilginç

Öncelikle normal bi insan hiç tanımadığı bi bayana böyle sorular sormaz....
Ve normal bi bayanda böyle bi adamın sorularına cvp vermez...

haklısınız kızlar ben de içimden bunları geçiriyordum zaten neden bana bu tür sorular sorsun değil mi ama ben de yalnızım onunla o anda konuşmak iyi geldi zaten bir daha karşılacağımızı zannetmiyorum yazlıkçıymış günü geldimi çeker gider istanbula ama ben kendisine daha sonra bu tür konularda konuşmak istemediğimi söyledim tamam sen bilirsin dedi medeni davrandı ama şu da var söyledikleri doğruydu benim yalnızlık başıma vurmuş ki o adamla bu konuşmayı yapmışım benim istediğim beni seven biriyle aşk yaşamak istiyorum hepsi bu

yaşlı beyle olmayı ben de istemiyorum tabi onca genç varken ben sadece olanı anlattım ve duygularımı paylaşmak istedim

doğru bir sevgilim olsun istiyorum beğenilmek istiyorum yanlış seçimlerde bulunmakta istemiyorum ben gerçekten çok saf doğal ve güzel bir aşk yaşamak istiyorum

o kadar da değil ben adamın konuşmalarından etkilendim evine gidecek kadar kafayı yemedim zaten söyleyişine göre geçen yıl karısı vefat etmiş bence yalnızlık onun başına vurmuş adam olgun yaşta bile değildi belki altmışını geçmiş birisiydi birazda durumundan ötürü ses çıkarmadım ama yaşlı ne de olsa benim de ihtiyacım varmış öyle bir konuşmaya denk geldi

Anladım şimdi sen dertleşmek istiyorsun Tatlım ben de 23 yaşındayım sevgilim olmadı,burayı okudukça ben de dertleniyordum bir ara.Neden yok ki neyim eksik ki falan diye..Ama olmaz öyle düşünmek, bir işe yaramadığı gibi mutsuz ediyor. Geleceği ve geçmişi düşünmemek en güzeli hayatta, hem Allah ne günler gösterecek bilemeyiz biz planlar yaparız pat diye bozulur bir anda.O yüzden en güzeli şimdiyi güzel geçirmek ,şu vakitlerimizi ne kadar güzel değerlendirirsek o kadar iyi ,bir süre sonra karışanımız olacak elbet zaten Şimdi şu an'ı yaşayalım geleceği hayırlısıyla Rabbimiz'den dualarla isteyelim başka da bir şeye lüzum yok bence düşünüp moral bozmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…