- 20 Aralık 2011
- 316
- 40
- 318
- Konu Sahibi Perladerma
-
Anladım şimdi sen dertleşmek istiyorsunTatlım ben de 23 yaşındayım sevgilim olmadı,burayı okudukça ben de dertleniyordum bir ara.Neden yok ki neyim eksik ki falan diye..Ama olmaz öyle düşünmek, bir işe yaramadığı gibi mutsuz ediyor. Geleceği ve geçmişi düşünmemek en güzeli hayatta, hem Allah ne günler gösterecek bilemeyiz biz planlar yaparız pat diye bozulur bir anda.O yüzden en güzeli şimdiyi güzel geçirmek ,şu vakitlerimizi ne kadar güzel değerlendirirsek o kadar iyi ,bir süre sonra karışanımız olacak elbet zaten Şimdi şu an'ı yaşayalım geleceği hayırlısıyla Rabbimiz'den dualarla isteyelim başka da bir şeye lüzum yok bence düşünüp moral bozmaya
valla adam kaç yaşında oldursa olsun iyi niyetli olduğunu hiç sanmıyorum, insan yeni tanıştığı birine böyle sorular sormaz, seninde konuşma bu kadar ilerleyene kadar cevap vermende şaşırtıcı, bir çeşit psikoterapi gibi olmuş sanırım senin için
isteklerinde her yanlız kadın ya da erkeğin istediği şeyler, umarım bulursun o kişiyi
slm kızlar iyi akşamlar dünden beri sürekli düşündüğüm bir konu var dün parkta otururken hemen yanıbaşımda yani diğer bankta oturan yaşlı bir bey bana laf attı ilk önce çalışıyor musun bir yerde dedi ben de hayır dedim daha sonra enişte var mı dedi ne demek istediğini tam anlayamadım o sırada sevgilin var mı dedi açıkça hayır yok dedim hiç mi olmadı dedi hiç olmadı dedi tabi hoşlandığım birileri oldu ama ciddi anlamda birşey yaşamadığımı söyledim yaşımın 23 olduğunu bu arada yaşımıda sormuştu birşeyler yaşamam gerektiğini söyledi adamın kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ben de çok seçici olduğumu en 5-10 yıl daha evlenmek istemediğimi söyledim 30 yaşına gelirsen daha seçici davranırsın dedi bir de bana hiç sevgilim olsa öpüşsem sevişsem demiyor musun dedi evet diyorum dedim böyle düşündüğün zaman zorlanıyorsundur dedi evet dedim gene biraz sıkılarak yüzümün çok güzel olduğunu güven verdiğini evlendiğim zaman çok mutlu olacağımı söyledi fiziğin çok düzgün dedi nasıl sevgilin olmaz anlamında demek istediğim o beyle konuşmam bana kendimi buldurdu gerçekten ben bunların hepsini istiyorum sevişmek öpüşmek sarılmak saçlarımın okşanmasını sarılıp uyumayı sevdiiğim adama tabi dershanede bir çocuk vardı ona yüz vermemiştim şimdi çok pişmanım yazlık bir semtte oturuyorum bütün aşıklar el ele sarmaş dolaş benim canım dışarıya bile çıkmak istemiyor bir sevgilimin olmasını çok istiyorum onunla gezmeyi dolaşmayı ona sarılmayı öpüşmeyi çok istiyorum ve gerçekten bu bende çok sıkıntı yaratıyor dünkü bey adeta içimden geçenleri okudu ben bunları kendime bile itiraf etmekte zorlanırken şimdi buraya yazıyorum sevdiğim bir erkek olsun istiyorum ben onu çok seveyim o beni daha çok sevsin ikimiz bir elmanın iki yarısı gibi olalım istiyorum keşke o beyle bir kere daha karşılaşasakta gene konuşsak konuştuğum zaman biraz olsun rahatlayacağım sanki şu anda bile biraz olsun huzur buldum evet kızlar yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum
sizin sorununuzu anlayabiliyorum benimde başıma gelmişti emin olun sizden daha çok bunalıma girmiştim maneviyata değer verirseniz herşey düzelir yakın akrabağınız kuzeniniz yok mu onunla dertleşmenizi öneririm sevgiliye gelince o sizi bulacaktır mutlaka önümüz kadir gecesi o günü kaçırmayın derim Allah kuluma istediğini veririm o gecede diye buyuruyor en azından Fatiha suresini okumanızı tavsiye ederim. Benim başımdan geçenleri dikkate almanızı tavsiye ederim Allahtan dua ile sevgili istemiştim Allah bana nasip etti ben kıymet bilemeyince Allah elimden huzuru mutluluğu geri aldı size tavsiyem fazla seçici olmayın derim Akrabalarınızdan birisi ile evlenirseniz daha mutlu olursunuz saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?