En iyi siz tanirsiniz esiniz, bi tuaflik varsa genelde kadinlarin hisleri yaniltmaz... Hemen en kötüsünü düsünmeyin, yani belki esinizin bi sucu yok, kadin asiri yilisik ve esiniz bunun farkinda ve siz yanlis anlarsinizi diye böyle süpheli davraniyorda olabilir... Erkekler beceriksizdir yani basit bi olayi cikmaza soka bilen cinsten erkek cok var... Tabii tam terside olabilir esiniz bi merak icinde yeni maceralara yol acmak istiyorda olabilir ve yine beceriksiz oldugundan hemen kendini ele veriyor... Siz esinizi gözlemleyip bunu daha iyi anlarsiniz... Genel iliskiniz nasil bilmiyom ama takine alin derim, telefonlasmasina, mesajlasmasina dikkat edin.. Isyerine gitme imkaniniz varsa kendinizi gösterin... Insallah düsünülen sey degildir... Hakkinizda hayirlisi olsun...
selamlar.
eşim asla kadınlarla diyalog kuran bi adam değildir mecbur kalmadıkça konuşmaz.ya da ben öyle sanıyomuşum.
bana o konuda hep tam güven verirdi.
işyerinde mecburen konuştuğu bi iki kadın var onlara da tabi ki sorun yaratmıyorum ve hiçbi zaman yaratmadım.
dün eşimin telefonuna sesli mesaj bırakıldığını gördüm mesaj gelmiş.
kendisi o sırada marketteydi aradım sesli mesajı dinledim bitane kadın sesi 30 lu yaşlarda en çok
size komik gelebilir ama kadın resmen cilveli cilveli alo alo demiş sonrada ayyy demiş gülmüş kapatmış telefonu hemen de değil toplam 5saniye falan.
kim olduğnu öğrenmek için aradım o sırada kadın başkasıyla görüşüyodu numara çıkmadı
sonra hemen daha eşim arabaya binmeden aradı geri ben de verdim meşgule sildim hemen
gülay yemekhane diye kaydetmiş eşimin arkadaşı işletiyor o yemekhaneyi eşimin çalıştığı yerin yemekhanesi orda çalışan bi kızmış.
tabi çok suratım düştü eşime gelince surat yaptım hemen anladı bişey olduğunu.
noldu dedi, kim bu kız dedim aman 50 yaşında bi kadın bizim orda zaten çok kilolu bi görsen saçmalama falan dedi
eve geçince kızın adını soyadını buldum hiç de kilolu değil en çok 30 yaşında resimlerine falan baktım evli ama gayet sexy resimleri var ve gayet oynak duruyor
veee şok facebookunda "ama evlisin" şarkısını paylaşmış.
dün telefonda işle ilgili bişey konuşmuşlar ama eşim telefonundan silmiş onu aradığını
niye?ben kızarmışım.
ben ona hiçbi zaman böyle bişey için kızmadım.madem sadece iş için konuştu niye silme gereği duydu?
anlamadığım bi şekilde içime bi şüphe düştü neden kadına 50 yaşında falan deme gereği duydu.
onu bugüne kadar bi kere bile kıskançlık yapıp rahatsız etmedim bu hareketlerine anlam veremedim.
halbuki kendisi tam tersi manyaklık derecesinde kıskançtır şu olay benim başıma gelse eve kitlerdi.
bidaha konuşmicana falan yemin etti ama ne biliyim anlamadım ben bu neydi şimdi?
Bu işin içinde bir iş varmış gibi geldi bana ya neden derseniz eşinizin açıklaması cok garip amannnnnnn zten 50 yaşında kilolu biriiSavunmaya bak birkere burdan birşeyler olduğu belli.
siz eşinize demedinz mi kadına baktım hiç de öyle değilmiş felan deseydinz?
Kadının ama evlisin şarkısını da paylaşması ayrı bir garip
Evli mi bu kadın eşiniz böyle birşey yapar mı sizce?
selamlar.
eşim asla kadınlarla diyalog kuran bi adam değildir mecbur kalmadıkça konuşmaz.ya da ben öyle sanıyomuşum.
bana o konuda hep tam güven verirdi.
işyerinde mecburen konuştuğu bi iki kadın var onlara da tabi ki sorun yaratmıyorum ve hiçbi zaman yaratmadım.
dün eşimin telefonuna sesli mesaj bırakıldığını gördüm mesaj gelmiş.
kendisi o sırada marketteydi aradım sesli mesajı dinledim bitane kadın sesi 30 lu yaşlarda en çok
size komik gelebilir ama kadın resmen cilveli cilveli alo alo demiş sonrada ayyy demiş gülmüş kapatmış telefonu hemen de değil toplam 5saniye falan.
kim olduğnu öğrenmek için aradım o sırada kadın başkasıyla görüşüyodu numara çıkmadı
sonra hemen daha eşim arabaya binmeden aradı geri ben de verdim meşgule sildim hemen
gülay yemekhane diye kaydetmiş eşimin arkadaşı işletiyor o yemekhaneyi eşimin çalıştığı yerin yemekhanesi orda çalışan bi kızmış.
tabi çok suratım düştü eşime gelince surat yaptım hemen anladı bişey olduğunu.
noldu dedi, kim bu kız dedim aman 50 yaşında bi kadın bizim orda zaten çok kilolu bi görsen saçmalama falan dedi
eve geçince kızın adını soyadını buldum hiç de kilolu değil en çok 30 yaşında resimlerine falan baktım evli ama gayet sexy resimleri var ve gayet oynak duruyor
veee şok facebookunda "ama evlisin" şarkısını paylaşmış.
dün telefonda işle ilgili bişey konuşmuşlar ama eşim telefonundan silmiş onu aradığını
niye?ben kızarmışım.
ben ona hiçbi zaman böyle bişey için kızmadım.madem sadece iş için konuştu niye silme gereği duydu?
anlamadığım bi şekilde içime bi şüphe düştü neden kadına 50 yaşında falan deme gereği duydu.
onu bugüne kadar bi kere bile kıskançlık yapıp rahatsız etmedim bu hareketlerine anlam veremedim.
halbuki kendisi tam tersi manyaklık derecesinde kıskançtır şu olay benim başıma gelse eve kitlerdi.
bidaha konuşmicana falan yemin etti ama ne biliyim anlamadım ben bu neydi şimdi?
söyledim.benim boş yere aklım kalmasın diye öyle kilolu ve 50 yaşında demiş.
yoksa kurarmışım kafada ki hiç öyle huylarım yoktur.
kadın evli.
o şarkıyı da daha üç gün önce paylaşmış.
eşimin benden önce çok fazla kız arkadaşı olmuş çok ilişki yaşamış.
Allah var ben hayatındayken selam verdiği kız yoktu nerdeyse ne arkadaş ne iş.
hiç şahit olmadım ama bu konuda kimseye yüzde yüz güvenim yok.
''işyerinde mecburen konuştuğu bi iki kadın var onlara da tabi ki sorun yaratmıyorum ve hiçbi zaman yaratmadım.''
niye?ben kızarmışım.
bidaha konuşmicana falan yemin etti ama ne biliyim anlamadım ben
Kendi içinde çelişiyorsun arkadasım...İş yerinde çalışıyorsun,bütün günün orda geçiyor ailenden çok ordaki insanları görüyorsun adabını,edebini bildikten sonra çok da iyi arkadaslıklar kurabilirsin...Benim iş yerimdeki arkadaslarım erkek saygı anlamında abi derim ve ailecek görüşürüz...Bizim iş yerinde bir abi vardı...Bir bayan arkadasımız çok da büyük arkadasımız 'Canım bir bakarmısın'demiş o sırada da eşiyle telefondaymış 'Vayyy efendim o bayan sana nasıl Canım der diye ortalıgı yıktı..Hepimizi tek tek aradı kim oldugunu sordu..Benim gözümde hiç hoş bir davranış degildi...Mesela herhangi bir organizasyon yaptıgımız zaman o insanı katmıyoruz...Neden diye sordugu zaman da 'Senin manyak karınla ugrasamayız'diyoruz...Sıkmayın arkadasım bu kadar çok
işte burdaki sorun o kadının adabını edebini bilip bilmediğinden emin olamamak zaten..
ortadaki muhabbeti bilmiyorum.
ayrıca bahsettiğiniz olayda kişinin eşinin ta oraları araması falan saçma tamam da
kocasına canım denmesinden hoşlanmayabilir bence bu doğal bişey şahsen ben de kocama canım densin istemem
o da bana biri canım desin istemez.
Bu işin içinde bir iş var gibi geldi kadın 50 yaşında kilolu diye bir savunma yapması şüphe uyandırıcı. Bu işi biraz derinlemesine araştırmanızda fayda var diye düşünüyorum.
Neden eşinin iş yerine ziyarete gitmiyorsun?Sana süpriz yaptım hadi birlikte ögle yemegi yiyelim de hem ordaki kadını da görmüş olursun hemde kafandaki soru işaretleride giderdoğru söylüyosunuz bi yandan korkuyorum bişey çıkarsa bunu kaldıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?