Bu neyin kafası sevgilim?

O kendi eviniz ailenizin yanında askılı giymenize kızıyor, sizde evde kimse yoktu ki diye ona açıklama yapmaya çalışıyorsunuz. Onun düşüncesi ne kadar sağlıksızsa sizin de bu ilişki için çaba sarfediyor olmanız ve buna katlanıyor olmanız o kadar sağlıksız. Erkek arkadaşınız hiç normal değil böyle biriyle ömür mü geçer hiç Allah korusun evlendiğinizi düşünün sizce nasıl bir hayat bekliyor sizi? Kendinize bunu yaptırmayın, siz izin verdiğiniz sürece o size bunları yapabilir , her şey sizin elinizde yani . Tokat niteliğinde bir mesajla bitirin gitsin, o anlamaz belki onu da ama en azından sizin içinizde kalmaz keşke yazsaydım demezsiniz.

Eski konularınıza bir göz attım da bir konunuzun başlığı dikkatimi çekti. Bu adam diyeceğim ama adam değil tabi ki ,sizin boğazınızı sıkmış ve siz ona rağmen affetmişsiniz ki bugün bu konuyu açmışsınız. :eek:Biz burda evde askılı giymenize karışıyor diye size laf anlatmaya çalışıyoruz ama siz Boğazınızı sıkan biriyle devam etmişsiniz askılı olayı sizi pek etkilemez yani. :KK12: Allah aşkına yapmayın bunu kendinize yazık günah yani .

ya ben artık kendimim mazosist olduğuna inandım da bir diğer inandığım şeyde bu çocuğun düzelme ihtimali.

İki gün önce sevgilime askılıyla fotoğraf attım triplere girdi. Sebebi büyük ihtimalle evde ben nasıl öle dolaşıyorum modu.

Bildiğimden de evdekiler gitsin öle sana foto atcam demiştim. Abi şaka mı ?

Bugün yazdım sebepsz küs kalmayalım sebebi var diyo ne diyorum şaka mı yapıyosun diyo açıklıyorum kimse yoktu bak vs ya benle dalgamı geçiyon diyo. En sonda sus artık ağzımdan bir şey çıkcak ben sana hata olmucak demedim mi bide sana normal geliyo ki soruyosun sebep ne diye iyi geceler.

Sövesim var. Çok var. Kıskançlıktan mı ne zıkkımdan ne boktan. Artık 1 yıldır. Aşkın gözü körde bu kadar körünü ve salağı bir benim.
Böyle bi hastalıklıyla evlendim. Kıskançlığı beni deli ediyor. Bide ben tesettürlüyüm yani dar falanda giymem yine kıyafetime karışır. (Açık renkler neymiş dikkat çekermiş)

Bence kaç kurtar kendini. Hayat zehir oldu bana.
Çamasır asma balkona çıkma markete pazara ben giderim denize gece gideriz hem daha güzel. Daha sayamadığım niceleri.

Gerçekten eşimin bu huyundan nefret ediyorum siz siz olun bence erkenden kurtulun.

Ilerde kendinizi benim bulduğum yerde bulabilirsiniz.

Allahım nasıl bir manyakla evlendim modundayım da :işsiz:

Adama höst derler. Evde giydiğin şeyden ona ne?

Valla niye yapıyosunuz bunu kendinize anlamıyorum.

ya ben artık kendimim mazosist olduğuna inandım da bir diğer inandığım şeyde bu çocuğun düzelme ihtimali.

İki gün önce sevgilime askılıyla fotoğraf attım triplere girdi. Sebebi büyük ihtimalle evde ben nasıl öle dolaşıyorum modu.

Bugün yazdım sebepsz küs kalmayalım sebebi var diyo ne diyorum şaka mı yapıyosun diyo açıklıyorum kimse yoktu bak vs ya benle dalgamı geçiyon diyo. En sonda sus artık ağzımdan bir şey çıkcak ben sana hata olmucak demedim mi bide sana normal geliyo ki soruyosun sebep ne diye iyi geceler.

Sövesim var. Çok var. Kıskançlıktan mı ne zıkkımdan ne boktan. Artık 1 yıldır. Aşkın gözü körde bu kadar körünü ve salağı bir benim.

Niye askılı fobisi filan mı varmış zaarın?
Şimdi askılıya bile laf yapan ilerde perde bile açtırmaz bununki kıskançlık değil adeta hastalık

Evin ici tayt bustiyer ikilisi geziyorum ben
Evin ici ayol
Kaldi ki evin dışı olsun kime ne...

Bu sevgilin ruh hastasi manyak
Ne niyetle bakiyordur milete allah bilir

Sana birsey demiyorum azcik aklin varsa zaten ucarsin yanindan

Sen de normal degilsin. Ne demek askiliyla fotograf atmak icin evdekilerin gitmesini bekledim. Buradaki mesaj "bak askim ben annem babam evde yokken askili giyiniyorum" mu? Adam tipik kiskanc degil boyle seyleri kucucuk seymia gibi gostermeyin.

Neden nefesinizi harciyorsunuz ki bu adam icin? Bir gelecek mi verebilecek? Verdigi gelecekte bunlarin beteri olacak hic bunu kendine dert edinmeden yolla yoluna. Bunlarida tipik kiskanclik olarak algilama. Degil cunku.

Cozum straplez aslinda bence.

Konu hala aklimdan cikmadi gece gece...

kıskançlık değil hasta bir ruh sadece sizinde ona açıklama yapıo olmanız gercekten çok çok tuhaf aileniizn evinde hemde evlensen nasıl bir hayatın olacak farkındamısın

İşte bütün bunlar filmin fragmanı.Sizde ona göre karar verin.Sonra evlendim bana nefes bile aldırmıyor diye yakınmayın.

Böyle adamların sizi çok sevdiğini düşünüyorsunuz hoşunuza gidiyo. Karısını, bayan bayana gittiğimiz cafelerde bile arkamızdan gelip kolaçan eden adam aldattı. Hem de aylarca. Evet o kıskançlık krizlerine giren adam, başka bir kadınla aldattı onu. Başka kadınla yatmış kalkmış arka paravanda da karısını kıskanmış meğersem. BİZ ŞOK tabi.. :KK53:
hani seninki de aldatır demiyorum ama sevildiğinize kanmayın diye söylüyorum.

Sevgilinize Arabistan'a uçan ilk uçaktan bilet alın ve mutluluklar dileyin. =) Kurtulun bu adamdan hiç normal değil....

Evde kendi ailenizin yanında giymeye çekiniyorsunuz ama bu şekilde giyinip, sevgilinize gösterirken çekinmiyorsunuz!!!!!
İlginç!!!!
Onlar sizin anneniz,babanız,kardeşiniz...
Peki bu adam kim?????
Dış kapının, dış mandalı!!!!

Evde kendi ailenizin yanında giymeye çekiniyorsunuz ama bu şekilde giyinip, sevgilinize gösterirken çekinmiyorsunuz!!!!!
İlginç!!!!
Onlar sizin anneniz,babanız,kardeşiniz...
Peki bu adam kim?????
Dış kapının, dış mandalı!!!!
Yok bacım çekinmiyorum bunun huyunu bildiğimden öle diyim dedim. Sadece çok sacma anlam veremedim. Bide ben soruyorum hani yaklaşıyorum ona noldu neden kızdın bana diyo sana ne kadar normal geliyo ki neden kızdığımı soruyosun, sonra diyorum gene aptallık yapıp bak fotoğraf mevzusuysa bu sefer diyo ki yok dalgamı geçiyosun açıklıyosun vs diyo. Ne tür kafa yaşıyor tuhaf.

He bende ayrı tuhafım. Ne dessniz haklısınız. Önceden neydim ne hale geldim. Kendim yaptım naptıysam.. birine aşık oldum ve sonuç. Bu saplantı bendeki de beter

Yok bacım çekinmiyorum bunun huyunu bildiğimden öle diyim dedim. Sadece çok sacma anlam veremedim. Bide ben soruyorum hani yaklaşıyorum ona noldu neden kızdın bana diyo sana ne kadar normal geliyo ki neden kızdığımı soruyosun, sonra diyorum gene aptallık yapıp bak fotoğraf mevzusuysa bu sefer diyo ki yok dalgamı geçiyosun açıklıyosun vs diyo. Ne tür kafa yaşıyor tuhaf.

Sen iyi gidip ağzının payını vermezsen onun bir yerlerini arsa kaldırırsın böyle .egosu tavan adamın seni ezmeye çalışıyor aklınca. Kimseye bütün bükme kıyafet konusunda .

Back
X