Gebelik var çift çizgi çıkmış
Silik çizgi olanı iki gün önce ilk idrarla yaptım 1 saat sonra belirdi Yamuk olanı dün sabah ilk idrarla yaptım yarım saat bir şey çalmadı akşam baktığımda öyle yamuktu bozuk mu ki gecikmemin 4. Günü bugünGebelik var çift çizgi çıkmış
Tabir de komikTest bozuk ondan öyle yamıdık yumuduk cıkmıs
Hamilesin net,bende de aynısı olmuştuSilik çizgi olanı iki gün önce ilk idrarla yaptım 1 saat sonra belirdi Yamuk olanı dün sabah ilk idrarla yaptım yarım saat bir şey çalmadı akşam baktığımda öyle yamuktu bozuk mu ki gecikmemin 4. Günü bugün
Silik olanda var gibi duruyorTabir de komikoldu hah olmasa o renkte çıkmzdı diye düşünmek mantıksız olur değil mi bana öyle dediler de bir de gecikmenin 4.günü olacak gibi de hissetmiyorum kan vermek için erken mi yaptığım testler 25 beta hcg gösterecek şekildeymiş pozitif mi sizceee
Yamuk olan bozuk olabilir öbürü pozitif duruyorSilik çizgi olanı iki gün önce ilk idrarla yaptım 1 saat sonra belirdi Yamuk olanı dün sabah ilk idrarla yaptım yarım saat bir şey çalmadı akşam baktığımda öyle yamuktu bozuk mu ki gecikmemin 4. Günü bugün
Ay inşallah nasıl ilerledi süreç sizin ilk dakikalarda doğru düzgün bir şey çıımıyır ben de bir yamukluk mu varHamilesin net,bende de aynısı olmuştu
Geç çıktı kuruma değildir değil miYamuk olan bozuk olabilir öbürü pozitif duruyor
Silik olanda var gibi duruyoryarın sabah bi kan verme şansınız varsa kesin sonuçlandırın şimdiden hayırlı olsun
Erken değil önce kana sonra idrara yansıyor
Ben ilk hamileliğimde 1 saat sonra görmüştüm silik çizgiyi , ilk başta negatif diye attım kenara sonradan baktım aynı böyle silikti ertesi gün kan verdim hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah vardır istiyorsanGeç çıktı kuruma değildir değil mi
Kırmızı çizgi genelde kuruma çizgisi gri olur ama seninki kırmızı çizgi bak erken gebelik testime atım bende 17 Haziranda yaptım silik vardı kan verdim 10.35 çıktıGeç çıktı kuruma değildir değil mi
İnşallah istiyoruz ya Allah nasip ederseBen ilk hamileliğimde 1 saat sonra görmüştüm silik çizgiyi , ilk başta negatif diye attım kenara sonradan baktım aynı böyle silikti ertesi gün kan verdim hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah vardır istiyorsan
Ay ne güzelKırmızı çizgi genelde kuruma çizgisi gri olur ama seninki kırmızı çizgi bak erken gebelik testime atım bende 17 Haziranda yaptım silik vardı kan verdim 10.35 çıktı
Bence eşinize söylemeyin ben bikac gün önce sizinkinden daha koyu testim oldu normalde o testte hiç çizgi çıkmadı şimdiye kadar eşime söylemiş bulundum çünkü çizgi belliydi kan verdim negatif hangi marka testi denedinizİnşallah boşa umutlanmıyorumdur ya sizce ne yapayım eşime söyleyip özelde kan mı versem bugün
Bence GEBELİK var kan ver canım rabbim gönlünüzden geçeni versin inşallahAy ne güzeldarısı başıma ilk çoktıpında çekmiştim o fotoyu şuna sanki daha soluk kuruma çizgisi gibi duruyor tabi bilmiyorum hiç ayrıy edemem de size atayım ekliyorum fotoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?