- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Bende birkac haftadir aglamak aglamak istiyorum.bazen esimle oturuyoruz,mutlu sen sakrak bir anda,yatak odasina gidip agliyasim var.gidip yataga abanip aglamak istiyorum.bu durumun onlardan bağımsız olduğunu düşünüyorum..
çok güzel bi bayram tatili geçirdim ve adetimde de bi sorun yaşamadın..
işte bi kaç gündür böyle anlamsız bi his..ben de bilemedim...
bende pms konusunda tedavi görüyorum mecburen...
benim gerginliğim,saldırganlığım 1 hafta öncesinde başlıyor..
tabi çoook uç noktada benimki 4 tane antidepresanla zor kendime geliyorum olmazsa sinir krizine kadar gidiyo..
doktorum ilaçlarımı regl bittikten sonrada 3 gün kadar kullanmamı söylemişti...
demekki bittikten sonrada böyle gerginlikler oluyo..
Bende birkac haftadir aglamak aglamak istiyorum.bazen esimle oturuyoruz,mutlu sen sakrak bir anda,yatak odasina gidip agliyasim var.gidip yataga abanip aglamak istiyorum.
Ve dun gece,yataga bile gitmedim.salonda uyudum oglumla..aldim onu yanima saridim,ve gece agla agla,,gozlerim sistii.neye agliyorumda bilmiyorum.sadece agliyorum.oglumu opup,yavrum kokun ne guzel diyip agliyorum...sabah oldu simdi bile agliyorum...
umarım sadece şımarıklıktır...
kızmadım ama yüzeysel değerlendirdiğinizi düşünüyorum..
böyle bişey yaşamadığınız için empati de kuramamış olabilirsiniz...
3 gündür deli gibi temizlik yapıp işime odaklanmaya çalışıyorum..
yine de kurtulamadım..
heryer pis gibi herşey darmadağın gibi hissediyorum..kimseyle konuşasım gelmiyo..
sonunda buraya yazdım..
havalardanmı acep bende bir hal üstündeyim bu aralarmerhaba hanımlar,
öncelikle benzer bir sorunu olan var mı yok mu amacım bunu tespit etmek..
yoksa bu ruh haliyle çıldırmak üzereyim..yorumlarınıza ihtiyacım var..
2 gündür bi delilik yapmamak için zor tutuyorum kendimi, her an ağlayasım sürekli duygusal müzikler dinleyip kendimi sokaklara atasım var..kimseyle muhabbet etmek istemiyorum..
annemi aramıyorum, çok ciddi bişey var diye düşünür çünkü..
eşimleyse hiç konuşasım yok..aynı yatakta yatmak bile battı dün gece...
nedeni ise hiç....sadece hiç...bi açıklaması yok..
her adet dönemimin bittiği zamanlar böyle oluyorum..
adetim 2 gün önce bitti (uzun süren bir adet dönemim var, en az 7 gün)
tipik adet dönemindeki ruhsal problemler (Premenstrüel Disforik Bozukluk) olabilir mi diye araştırdım, ancak her okuduğum yerde adet başlamadan önce ya da adet esnasında bu tarz bir psikolojinin olduğu yazıyor...
ben adetim başlamadan önce ya da o süreçte hiç sorun yaşamam..
ancak son 3-4 aydır hep adetim bittikten sonraki 3-5 gün resmen hayata küsüyorum..
ağlama krizleri, eve girmek istememe, eşimden nefret boyutunda negatif enerji alma...
bu ne sizce?
yorumlarınız benim için çok değerli..
şimdiden teşekkürler...
suyuda yıkamak istiyosun ama bi süre sonra
Hayirrr.kesinlikle degilll.sizinki adetle ilgili mi?
forumda bir konu var takıntılı bir kadın allah korusun bu bir başlangıç olmasın.bir psikologtan destek mi alsanız acaba
havalardanmı acep bende bir hal üstündeyim bu aralar
mevsimsel geçiş dönemi. İnşallah bir hastalık filan yoktur sadece alışma dönemidir.olabilir..sonbahar en nefret ettiğim mevsim..
bende yaşıyorum arkadaşım bazen başlamadan oluyor birde bitttikten sonraki 3 gün oluyor bendede sanırım horomların aniden değişmesinden kaynaklanan geçici bir ruh dalgalanması bende her ay yaşarım bunu ama 3 gün sonra geçer ha birde bende panikatak varbu durumun onlardan bağımsız olduğunu düşünüyorum..
çok güzel bi bayram tatili geçirdim ve adetimde de bi sorun yaşamadın..
işte bi kaç gündür böyle anlamsız bi his..ben de bilemedim...
bende yaşıyorum arkadaşım bazen başlamadan oluyor birde bitttikten sonraki 3 gün oluyor bendede sanırım horomların aniden değişmesinden kaynaklanan geçici bir ruh dalgalanması bende her ay yaşarım bunu ama 3 gün sonra geçer ha birde bende panikatak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?