- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
-
Normalde hep çalışır işssiz kaldı mı delirir ama abisi polis okulunda onu almaya gidip geleceğim sonra yeni bir iş bulacağım onu bekliyorum dedi elinde para olmamasına da katlanamaz acaba bu yüzden mi yapıyor ya da uzun bir süredir beraber olduğumuz için sıradanlaştı mı herşey ?benden adam olmaz sinyalleri veriyor sevgilin
Yol versem de gitmez ki. Çok seviyorum seni diyor. Hayatta okumam diyen insan okula yazıldı bana karşı da çok fedakarlık yaptı yüreği kocaman bir insan.Yol vereceksin gidecek. Ailenin,okulunun,gençliğinin kıymetini bilirsin umarım
O da okusun o da kendini geliştirsin istiyorum bende çok seviyorum o da çok seviyor yüreği çok iyi .baban çok haklı şuan içinde bulunduğun durumu göremiyor insan kör oluyor. kaybedicek bir şeyin yok boşver herkes kendi yoluna
uzun süre dediğin 1 sene mi?Normalde hep çalışır işssiz kaldı mı delirir ama abisi polis okulunda onu almaya gidip geleceğim sonra yeni bir iş bulacağım onu bekliyorum dedi elinde para olmamasına da katlanamaz acaba bu yüzden mi yapıyor ya da uzun bir süredir beraber olduğumuz için sıradanlaştı mı herşey ?
Hayır daha önceden de çıkmışlığımız var ben ayrılmıştım o dönemde 6 senedir tanışıyoruz.uzun süre dediğin 1 sene mi?
Sevgi emek istemez mi ?Sen de ceketini alıp okuluna git, bırak o okey oynasın.
yani bana pek uygunmuşsunuz gibi gelmediHayır daha önceden de çıkmışlığımız var ben ayrılmıştım o dönemde 6 senedir tanışıyoruz.
İşi var zaten dışardan okuyor üniversiteyi de dışardan okuyacak babamda dışardan okumuş çok iyi bir yerde şimdi çok şükürSen bu adamin pesini birak. Ayril bitsin. Daha liseyi bile birirememis bir erkegin universite kazanmasi okulu bitirmesi hem zor hem uzun bir surec.
Seni artik sevmiyor bu nedenle ilgisi cok azalmis.
Merhaba erkek arkaşımla 1 sene 3 ay 3 gündür çıkıyoruz. Ama bu aralar çok umursamaz olmaya başladı. Telefon ediyorum arkadaşımlarım var kapat diyor adamın sesini 5 dakika zor duyuyorum.Bu ara işsiz. Hep arkadaşları ile beraber . Arkadaşları erkek muhabbeti yaptığı için rahatsız oluyormuş. Geçen buluştuk haftada 1 kez ya da iki hafta da bir görüşüyoruz zaten elinde telefon oyun oynuyor ki 3 saat görüşecektik ben eve gidecktim bende kızdım arkadaşlarının yanında 5 dakikanı bana ayırmıyorsun da neden benim yanımda telefonunula oynuyorsun diye. Bi de cumartesi günü babam annemden babamdan yüzüm gülmedi inşallah kızım yüzümü güldürecek dedi ben babamaın gurur kaynayıyım çok şükür ki erkek arkadaşımda da dışardan lise okuyor bense üniversite mesaj attım arkadaşıma napıyorsun diye ceketimi alıp eve geçeceğim dedi. Bende ne ceketi dedim anlamıyor musun hayatında hiç ceket kelimesi duymadın mı dedi . Kızdı bana meğer evden ceketini alıp okeye gidecekmiş 10 saattir boş konuşacağına söylesene ne oldu dedi bende seninle konuşmak istemiyorum dedim. (Ki diyecektim ki inşallah şu liseyi bir an önce bitirirsin de üniversiteye başlarsın çünkü derslerine çalışmıyor ve babam kültür farkı olan çiftlerin anlaşması zor diyor kesinlikle ben erkek arkadaşımdan daha üstünüm demiyorum ama kendini geliştirse hiç birşey kaybetmez ) En son olayda pazartesi oldu ben okuduğum şehre gidecektim otogara gelince aradım ben geldim diye ee 20 dakika kalmış gelsem yetişemem falan dedi halbuki evleri otogara çok yakın ve arabası var. Önceden üzerime titreyen adam böyle bir adama dönüştü ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor ve işssiz olduğu için mi böyle acaba ? Okuduğunuz için çok teşekkür ederim :)
Seni çok seviyorum derler zaten.Yol versem de gitmez ki. Çok seviyorum seni diyor. Hayatta okumam diyen insan okula yazıldı bana karşı da çok fedakarlık yaptı yüreği kocaman bir insan.
Bak canım ne dediği değil, ne yaptığı önemli. Buradan bakılınca çok seviyor gibi durmuyor.Yol versem de gitmez ki. Çok seviyorum seni diyor. Hayatta okumam diyen insan okula yazıldı bana karşı da çok fedakarlık yaptı yüreği kocaman bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?