Bu neyin nesi ?

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
Merhaba erkek arkaşımla 1 sene 3 ay 3 gündür çıkıyoruz. Ama bu aralar çok umursamaz olmaya başladı. Telefon ediyorum arkadaşımlarım var kapat diyor adamın sesini 5 dakika zor duyuyorum.Bu ara işsiz. Hep arkadaşları ile beraber . Arkadaşları erkek muhabbeti yaptığı için rahatsız oluyormuş. Geçen buluştuk haftada 1 kez ya da iki hafta da bir görüşüyoruz zaten elinde telefon oyun oynuyor ki 3 saat görüşecektik ben eve gidecktim bende kızdım arkadaşlarının yanında 5 dakikanı bana ayırmıyorsun da neden benim yanımda telefonunula oynuyorsun diye. Bi de cumartesi günü babam annemden babamdan yüzüm gülmedi inşallah kızım yüzümü güldürecek dedi ben babamaın gurur kaynayıyım çok şükür ki erkek arkadaşımda da dışardan lise okuyor bense üniversite mesaj attım arkadaşıma napıyorsun diye ceketimi alıp eve geçeceğim dedi. Bende ne ceketi dedim anlamıyor musun hayatında hiç ceket kelimesi duymadın mı dedi . Kızdı bana meğer evden ceketini alıp okeye gidecekmiş 10 saattir boş konuşacağına söylesene ne oldu dedi bende seninle konuşmak istemiyorum dedim. (Ki diyecektim ki inşallah şu liseyi bir an önce bitirirsin de üniversiteye başlarsın çünkü derslerine çalışmıyor ve babam kültür farkı olan çiftlerin anlaşması zor diyor kesinlikle ben erkek arkadaşımdan daha üstünüm demiyorum ama kendini geliştirse hiç birşey kaybetmez ) En son olayda pazartesi oldu ben okuduğum şehre gidecektim otogara gelince aradım ben geldim diye ee 20 dakika kalmış gelsem yetişemem falan dedi halbuki evleri otogara çok yakın ve arabası var. Önceden üzerime titreyen adam böyle bir adama dönüştü ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor ve işssiz olduğu için mi böyle acaba ? Okuduğunuz için çok teşekkür ederim :)

benden adam olmaz sinyalleri veriyor sevgilin
Normalde hep çalışır işssiz kaldı mı delirir ama abisi polis okulunda onu almaya gidip geleceğim sonra yeni bir iş bulacağım onu bekliyorum dedi elinde para olmamasına da katlanamaz acaba bu yüzden mi yapıyor ya da uzun bir süredir beraber olduğumuz için sıradanlaştı mı herşey ?

Yol vereceksin gidecek. Ailenin,okulunun,gençliğinin kıymetini bilirsin umarım
Yol versem de gitmez ki. Çok seviyorum seni diyor. Hayatta okumam diyen insan okula yazıldı bana karşı da çok fedakarlık yaptı yüreği kocaman bir insan.

baban çok haklı şuan içinde bulunduğun durumu göremiyor insan kör oluyor. kaybedicek bir şeyin yok boşver herkes kendi yoluna
O da okusun o da kendini geliştirsin istiyorum bende çok seviyorum o da çok seviyor yüreği çok iyi .

uzun süre dediğin 1 sene mi?

Sen bu adamin pesini birak. Ayril bitsin. Daha liseyi bile birirememis bir erkegin universite kazanmasi okulu bitirmesi hem zor hem uzun bir surec.
Seni artik sevmiyor bu nedenle ilgisi cok azalmis.

Sen bu adamin pesini birak. Ayril bitsin. Daha liseyi bile birirememis bir erkegin universite kazanmasi okulu bitirmesi hem zor hem uzun bir surec.
Seni artik sevmiyor bu nedenle ilgisi cok azalmis.
İşi var zaten dışardan okuyor üniversiteyi de dışardan okuyacak babamda dışardan okumuş çok iyi bir yerde şimdi çok şükür

tak şu sepeti koluna herkes kendi yoluna. Kimsenin bebesinin kaprisini çekmek zorunda değilsin

Hah işte çok güzel söyledin arkadaşım, sevgi emek ister. Sen arayınca 10 adım uzağa gitmesi, yanına gelince telefonu değil elini tutması, sen giderken en azından yanına gelip bi sarılması gerekir, emektir bunlar. Kalbini boş yerlerde yorma, boşver.

AYRIL

Yol versem de gitmez ki. Çok seviyorum seni diyor. Hayatta okumam diyen insan okula yazıldı bana karşı da çok fedakarlık yaptı yüreği kocaman bir insan.
Seni çok seviyorum derler zaten.
Şimdi ben sana desem ki; 2 haftada bir/günde 3 saat görüşüyoruz ama telefonu elinden bırakmıyor, arkadaşlarıyla daha çok vakit geçiriyor,ben arayınca çok az konuşuyor azarlıyor. Sen bana ne dersin? İşsiz olduğu için böyle aksi dememizi bekliyorsun ama malesef, karakterde daha doğrusu aranızdaki iletişimde sorun var.Devam etmek zaman kaybından başka birşey değil

Bak canım ne dediği değil, ne yaptığı önemli. Buradan bakılınca çok seviyor gibi durmuyor.
Hadi git demeyeceksen de, hayatını adama endeksleme bari...bırak arama, sorma o sana ulaşmadan. Kendi dersine, kariyer planına bak. Zamanla görürsün zaten, onun bir işi gücü olacak mı.

Velev ki işsiz diye sana böyle davranıyor, canı sıkkın.
Bunu bile konuşarak, açıklayarak çözmek varken böyle kaba saba davranmanın ne alemi var?
Boş boş konuşuyorsun ne demek bi kere?
Kendinize böyle davranılmasına izin vermeyin lütfen. Ailenizin kırmaktan çekindiği gururunuzu elin okeyci boş beleş adamına kırdırıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…