Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim anlamadığım bir durum var. Olayları yazıyorsunuz. İnsanlar fikir vermeye ve size yardımcı olmaya çalışıyor ama erkek arkadaşınızı bize savunuyorsunuz. Başlığı neden açtınız? erkek arkadaşınızı savunmak için mi Bence savunmadan önce haklılık payları olabılır mı onu gözden geçirin.
Belki geçici bir durumdur bilemeyiz ama Bence de İlgisi azalmış.
bak 7 aydır evliyim 10 sene önce tanıştık evlenmeden önce de 5 sene aralıksız beraberdik. öyle aşk meşk inan evlendikten sonra her şey değişiyor eşimi bazı şeyler konusunda sürekli ben yönlendiriyorum mesela yoruluyorum ailesi yüzünden tartışmalarımız oldu kendisi yüzünden tartışmalarımız oldu. anladımki sevmek önemli değil anladımki sevince her şey çözülmüyor. benimkininde kalbi iyi saf kötülük bilmez ama beni üzdüğü de oldu. mantıklı hareket et
Benim anlamadığım bir durum var. Olayları yazıyorsunuz. İnsanlar fikir vermeye ve size yardımcı olmaya çalışıyor ama erkek arkadaşınızı bize savunuyorsunuz. Başlığı neden açtınız? erkek arkadaşınızı savunmak için mi Bence savunmadan önce haklılık payları olabılır mı onu gözden geçirin.
Belki geçici bir durumdur bilemeyiz ama Bence de İlgisi azalmış.
Agziniza saglik ayni seyi yazacaktim suan.
Hicbir sekilde toz kondurmuyor, erkek arkadasinin hatalarini gormuyor bizim fikrimizi neden soruyor degil mi ama!
seninle ilgilenmiyor, telefonda konuşmak istemiyor, yanındayken cep telefonuyla oynamayı tercih ediyor, arkadaşları senden daha önemli. sen olmasanda olurmuş yani. daha ne kadar mesaj vermesi gerekiyor?
Merhaba erkek arkaşımla 1 sene 3 ay 3 gündür çıkıyoruz. Ama bu aralar çok umursamaz olmaya başladı. Telefon ediyorum arkadaşımlarım var kapat diyor adamın sesini 5 dakika zor duyuyorum.Bu ara işsiz. Hep arkadaşları ile beraber . Arkadaşları erkek muhabbeti yaptığı için rahatsız oluyormuş. Geçen buluştuk haftada 1 kez ya da iki hafta da bir görüşüyoruz zaten elinde telefon oyun oynuyor ki 3 saat görüşecektik ben eve gidecktim bende kızdım arkadaşlarının yanında 5 dakikanı bana ayırmıyorsun da neden benim yanımda telefonunula oynuyorsun diye. Bi de cumartesi günü babam annemden babamdan yüzüm gülmedi inşallah kızım yüzümü güldürecek dedi ben babamaın gurur kaynayıyım çok şükür ki erkek arkadaşımda da dışardan lise okuyor bense üniversite mesaj attım arkadaşıma napıyorsun diye ceketimi alıp eve geçeceğim dedi. Bende ne ceketi dedim anlamıyor musun hayatında hiç ceket kelimesi duymadın mı dedi . Kızdı bana meğer evden ceketini alıp okeye gidecekmiş 10 saattir boş konuşacağına söylesene ne oldu dedi bende seninle konuşmak istemiyorum dedim. (Ki diyecektim ki inşallah şu liseyi bir an önce bitirirsin de üniversiteye başlarsın çünkü derslerine çalışmıyor ve babam kültür farkı olan çiftlerin anlaşması zor diyor kesinlikle ben erkek arkadaşımdan daha üstünüm demiyorum ama kendini geliştirse hiç birşey kaybetmez ) En son olayda pazartesi oldu ben okuduğum şehre gidecektim otogara gelince aradım ben geldim diye ee 20 dakika kalmış gelsem yetişemem falan dedi halbuki evleri otogara çok yakın ve arabası var. Önceden üzerime titreyen adam böyle bir adama dönüştü ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor ve işssiz olduğu için mi böyle acaba ? Okuduğunuz için çok teşekkür ederim :)