Bu normal bir durum mu?

Arkadaslar bi bilgilendirirseniz cok sevinirim. Dort sene dogum kontrol hapiyla korundum. Alti ay once bebek istedigimiz icin biraktim ilaci. Tum testler yapildi esime de bana da hersey normal ama henuz hamile kalamadim.

Sormak istedigim adet donemleri. Adet donemlerim duzenli ancak normal adet tarihimden bes gun once kahve pembe akintilar basliyor. Eskisen adet oncesi bir gun kahve akinti olurdu sonrasinda adet baslardi. Ama artik bes gun onceden basliyor. Hatta baslarda yerlesme kanamasi sandim bu durumu ama her defasinda adetle sonuclandi.

Bu anlattigjm normal mi fikri olan var mi acaba.
Rahminizde polip olabilir mi? Bende de bu durum olmustu. Adetim bu lekelenmeyle 10 gunu buluyorsu. Sonunda da lekelenme devam ediyordu birkac gun. Bir doktor her sey normal dedi. Ama baska doktora gittigimde polip oldugunu ve bunun hamile kalmaya da engel olabilecegini dahasi hamile kalsam bile dusuge neden olabilecegini soyledi. Adetimin bu sekilde olmasinin da nedeni buymus. Cok basit bir operasyonla alindi polip. Adetim duzeldi sonra. Bence bunu da sorun doktorunuza. Bazen gozden kacirabiliyorlar.

Back