Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni ilgilendiren kismi cimri mi kismiSizene? Adamla birlikte mi kazandın parayı?
Sanirim eski söyledikleriyle düsündüm. Kazancinin biriktiriyor parasinin cogunu ben de didim ki ben harcarim konforuma düskünüm. O zaman ayri bütce yapariz diyor. Hakli belki deBi de bayıl Feriha. Niye ayrılıyorsun ki anlamadım. Onun parası istediği arabayı alır. Kötü bi şey dememiş
Ben sizi hatırladım. Siz birbirinizi hem beğenmiyor hem sevmiyorsunuz. Bence ya yurtdisina çıkma amaçlı bir sekilde gözü karartin bu işe girin ya da bırakın gitsin. Gerçekten beğenmiyorsunuz, hatta biraz utanırsınız muhtemelen ortak çevreye girseniz.6 ay degil tabiki ama ikna etmeye calisip kücümsemesi kötü degil mi
Bu acidan hic düsünmemistim hakli olabilirsiniz.Ben sizi hatırladım. Siz birbirinizi hem beğenmiyor hem sevmiyorsunuz. Bence ya yurtdisina çıkma amaçlı bir sekilde gözü karartin bu işe girin ya da bırakın gitsin. Gerçekten beğenmiyorsunuz, hatta biraz utanırsınız muhtemelen ortak çevreye girseniz.
Kendi fikrime gelecek olursam, yurtdisinda yaşayıp burfa kazanıp harcamayan birisinin maddi konularda fikrini gerçekten yanlış buluyorum, bence yaşamadan tahmin yürütülmesi zor. Çok fazla söz hakkı buluyor insanlar burdaki kazancımız üstünde. Gelir gider dengesinin Türkiye gibi olmadığı, bizim burda doğup büyümüş olanlara kıyasla çok geriden başladığımız, olur da dönersek bir güvencemiz olması isteğimiz vs vs bir sürü şey çok göz ardı ediliyor. Size kıyasla az harcamak istemesi çok normal, ilk arabamızı 3 bin euroya aldık, gayet normal burada bu fiyat. 5 bin çok rahat iş görür.
İyi de adamın parası,adamın bütçesi,adamın arabası.Yesil pasaportum var düzenli yurtdisina cikarim vizem de var ingiltere
Söyle parasi var aslinda cimri gibi geliyor
Kendisi sordu
İyi de adamın parası,adamın bütçesi,adamın arabası.
Araba sıkıntı çıkarsa tamire sen goturmeyeceksin.
Belki de aslında parasını değerlendirmek istiyordur, arabayı da sadece bulunduğu yerde ulaşım problemi yaşadığı için alıyordur. Bu yüzden birikim parasından mümkün mertebe az harcamıştır.
Yani sizin söz hakkiniz var mı ki böyle bir konuda?
O tamamen sizi ilgilendiren bir konuda - cebinden bir kuruş destek parası cikmayacakken 'neden 1-1de oturuyorsun, kendine saygı duy ferah bir ev al/ o muhit hiç güzel değil - kiraya beş bin daha ekle kaliteli çevren olsun,sitede otur' falan dese mesela. Hak verir misiniz? Sizinki de aynı o hesap olmuş.
"Aşkım, bence o araba seni zarar ettirir, iki bin de ben göndereyim daha güzel bir araç al, sorun yaşamayalım" desen sana hak verirdim, elin parasıyla hesap kitap yaptığın için adama hak verdim
Size cimri gibi geliyorsa bence ayrılın çünkü ne yapsa ne söylese gözünüze batar neticede ilişki yaşayan sizsiniz belki gerçekten de cimridir bu konu dışında hareketlerini de görmüş olabilirsiniz içinize sinmiyorsa ayrılın gitsin zaten uzak mesafeYesil pasaportum var düzenli yurtdisina cikarim vizem de var ingiltere
Söyle parasi var aslinda cimri gibi geliyor
Kendisi sordu
Tamam , adam da 'bosa para vermeyeyim, faizde değerleniyor param' demiş, istemediğini söylemiş.o zaman neden beni ikna etmeye calisip üzerine dalga geciyor :)
söyle kötü niyetli degil ciddi iliski evlilik plani var benim de beendigim olsun istiyor bence bana sorunxa fikir belirttim onun icin iyisini al demek suc mu:)
Cimri olup olmadığını kendisine aldığı arabadan anlayamazsın. Bi konu vardı sabah kredi çekip iphone almakla ilgili. Bizim bazı insanlarımız gibi sırf lüks gözüksün diye gereksiz harcama yapmak istemiyordur belki. Cimri olduğu bir araya geldiğimizde sana karşı olan ya da çevresine karşı olan tutumundan anlaşılır.Beni ilgilendiren kismi cimri mi kismi
Aaaaa bu o kız mı?Siz bu adamı sevmiyorsunuz ki,geçen konuda da kıyafetlerini tartıştık burada.Bir sonraki konunuz ne olacak bakalım?
Abartiyorsun.O onun arabasi karışmaya hakkın yok.Arkadaslar sevgilim yurtdisinda. Araba alacak. Eski model cok km li araclara bakiyor. 5 bin euroluk alacakmis. Ben de dedim ki iyi bisey al sikinti cikarir eski arac. Gerek yok diyor o parayi bankara koyda faizi su kadar edermis. Sana buradakilere pahali gelen seyler bile ucuz geliyor diye dalga gecti. Sonra da ben sessiz kalinca özür diliyor. Bu konularda farkliyiz. O cok tutumlu ben daha savurganim. Ne yapmali bilmiyorum
Konudan bağımsız onca paranın şatafatın içinde nasıl o kadar ucuz görünmeyi başarıyorlar , hayret.Aaaaa bu o kız mı?
O zaman da iki gelişinde de aynı kiyafetleri giydi, cimri mi demisti. Ban anladım ki mark Zuckerberg, acun Ilıcalı gelse konuşsa,onlara da cimri der
Konu sahibine önerim belli ki eliyuzu düzgün bir kız. Bu adamı şutlasin Arap birini bulsun, mümkünse körfez ülkelerinden.
Yeşil pasaportu da varmis, pekala dubaiye katara birkac kez uçsa elbet biriyle tanisir. Onlar hem gösterişe önem verirler, hem bol bol bahşiş verirler, hem marka giyerler, hem de kadınlarına parayı yagdirirlar. Bence çok daha mutlu olur - kinaye falan değil bu arada. Kişisel gozlem
Aslinda israr etmedin senin kararin dedim devaminda o ikna etmek icin israr ettiYani o sormuş siz fikrinizi beyan etmişseniz sıradan bir muhabbet olurdu ama ikna etmeye çalışıp ısrarcı davrandıysanız bu sıkıntı. Adama o araba yeterli demek ki, parasını çok fazla arabaya harcamak istemiyor başka şekilde yönetmek istiyor. Bu onun bileceği bir şey.
Tam tersi olduğunu düşünün bir de. Siz bir şey almak istiyorsunuz ama adam ısrar ediyor başka bir modelini al diye ama size o alacağınız yeterli işinizi görüyor, kalan paranızı başka bir şey için birikim yapacaksınız. Adamın ısrarla başka bir model al demesinden rahatsız olmaz mısınız?
Evet canim ya,o kişi.Geçen konuda da sinir olmuştum,bu konuda daha da sinir oldum.Yok yani,adamı sevmiyor ayrıca.Aaaaa bu o kız mı?
O zaman da iki gelişinde de aynı kiyafetleri giydi, cimri mi demisti. Ban anladım ki mark Zuckerberg, acun Ilıcalı gelse konuşsa,onlara da cimri der
Konu sahibine önerim belli ki eliyuzu düzgün bir kız. Bu adamı şutlasin Arap birini bulsun, mümkünse körfez ülkelerinden.
Yeşil pasaportu da varmis, pekala dubaiye katara birkac kez uçsa elbet biriyle tanisir. Onlar hem gösterişe önem verirler, hem bol bol bahşiş verirler, hem marka giyerler, hem de kadınlarına parayı yagdirirlar. Bence çok daha mutlu olur - kinaye falan değil bu arada. Kişisel gozlem
Bu devirde erkeğin tutumlusu,hesabını bilmesi güzel şey..ses etmeArkadaslar sevgilim yurtdisinda. Araba alacak. Eski model cok km li araclara bakiyor. 5 bin euroluk alacakmis. Ben de dedim ki iyi bisey al sikinti cikarir eski arac. Gerek yok diyor o parayi bankara koyda faizi su kadar edermis. Sana buradakilere pahali gelen seyler bile ucuz geliyor diye dalga gecti. Sonra da ben sessiz kalinca özür diliyor. Bu konularda farkliyiz. O cok tutumlu ben daha savurganim. Ne yapmali bilmiyorum
Bence abartma canım çok, evet hepimiz korkuyoruz okuduklarımızdan duyduklarımızdan ama her konuda uyuşmanız zaten mucizevi bir şey olurdu ve bilim adamları sizi incelerdi o zaman. Zaten farklı fikirleriniz ve özellikleriniz olacak. Sen sadece bunlar seni çok uç noktada rahatsız eder mi ona bakmalısın.Arkadaslar sevgilim yurtdisinda. Araba alacak. Eski model cok km li araclara bakiyor. 5 bin euroluk alacakmis. Ben de dedim ki iyi bisey al sikinti cikarir eski arac. Gerek yok diyor o parayi bankara koyda faizi su kadar edermis. Sana buradakilere pahali gelen seyler bile ucuz geliyor diye dalga gecti. Sonra da ben sessiz kalinca özür diliyor. Bu konularda farkliyiz. O cok tutumlu ben daha savurganim. Ne yapmali bilmiyorum