• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu normal mi ben mi fazla takıyorum ...

sana işleri düşerse siz bir ailesiniz onlar da annen baban kardeşin...
seninle işleri yoksa gelin o aileden olmazzz....

yani ben böyle gördüm şimdiye kadar! adamlar araba değiştiriyomuş onu bile saklıyorlar bananeyse...
Ben de bu mantığı anlamıyorum işte sıkıntı , dert oldu mu aileyiz , işlerine gelmiyorsa biz böyle uygun gördük.İşte altı üstü bir araba değişse ne olur,değişmese ne olur.
Ondan daha çok sinir oluyor insan takınılan tavıra.

yazarsın bunu bir kenara.
sen de onlara karşı tavrını bu çerçevede şekillendirirsin.
sıra sana da gelir merak etme:))
o zaman verirsin cevabını.
sonuçta kaç senelik gelin olursan ol evlat yerine koymuyorlar koymazlar da.
sormuşsun uzun süredir hukukunuz olan birinin sizden bişey sakladığını öğrendiğinizde ne düşündüğünüzü yazın diye.
kv lerin benden sakladıkları oldu elbet.öğrendiğim anda zamanını bekledim yüzüne vurmak için.
boşuna saklama herşeyden haberim var dedim.:))çok zevkliydi şaşkın yüz ifadesi.o kadar şeyi nasıl öğrendiğimi hala anlayamamıştır.
bir başka mevzu ise en yakın dostumun kendi iş arkadaşı ile nişanlandığını benden saklamasıdır ki bunu affetmedim işte.hisler aşağı yukarı aynı ama dostunu affedemiyor demek ki insan.ama aile içinde iyi kötü sarılıyor yaralar.
an geliyor herkes eteğindeki taşı bi döküyor,kozlar bi paylaşılıyor,çok derin mevzular yok ise aile ilişkileri öyle böyle yürüyor.
bu sebeple takıntı yapma olayı kafanda.ama yeri geldiğinde bi ders verirsin yarı şaka yarı ciddi.
Canım benim ortam yok işte , normalde çevremde ki herkes bilir sert bir insanım ben .
Bir de kaynana olmasından kaynaklı sanırım biraz fazla taktım başkası olsa ohoo.
İyiliğime iyiyim ama fena olduğum da çok fenayımdır.
Ama kısasa kısas bekliyorum o günü sabırla.

Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla siz kayinvalidenizi cok sevmissiniz ya da cok sevmek istiyorsunuz. Dolayisiyla epey bir beklentiniz var. O nedenle ne kadar kirildiginizi su an anlayabiliyorum. Yanlisimiz beklentimizin cok olmasi. Halbuki kotu bir sey degil bu, iyi olma beklentisinin neresi kotu olabilir ki. Yine de size tavsiyem bu olay esinizle aranizin bozulmasina sebebiyet vermesin. Ve umarim beklentilerinizi karsilayacak insanlar olurlar bundan sonra.
Çok doğru tahmin ettin canım , annem rahatsız olduğu için bize pek rol model olamadı.
Onu biraz örnek alıyordum , çevreden de sevilen biridir .
İdeal bir anne , eş modeli onda gördüm , bir çok şeyi onda öğrendim , elinde piştim de denebilir.

Ahlaken de aslın da iyi biri ama herkesin kusurları olduğu gibi onun da var , şu son olan çok ağırıma gitti sadece.

hay allahım .... çok çok çok ayıp olmuş...

siz de artık bişeyciğinizi söylemeyin onlara.. uzaklaşın...
Yapar mıyım hiç öyle bir şey , büyük konuşmayayım ama aldığım tek iğneden dahi bahsetmem daha.
Sizde hiçbir sırrınızı vermeyin, ailenizle ilgili hiçbir şey paylaşmayın, resmi olun. Dert etmeyin bence, boşverin.
Evet , ders oldu bana bu demem hiç bir şeyimi.
Zaten pek anlatan biri değilim ama onunla dertleşirdim ben ,kaynanam çok sır küpüdür.
Aynı evin için de yaşadığı kaynanasından bile bir çok şeyi saklardı,anlam veremesem de vardır bir bildiği diyordum ama anlıyorum ki ,saklama huyu genel.Aslın da kötü bir huy değil ama ailemi de katması beni üzdü.

Kızı korumak istemiş
Sizede sizi nasıl boşvoğaz olarak gördüğünü göstermiş
Asla hiçbirşey paylaşmayın anlatmayın dinlemeyin
Yani kızı korumak istemesi de ayrı bir ironi , benden mi koruyor kızı , ben kime gidip anlatıcam onu ,anlatsam ne olacak .
Anama , ablama anlatırmışım .
Hiç düğün yapmasalardı , gizli saklı alsalardı kızı en güzeli ,Fanusta yaşatsalardı.

Acaba aranızda konuştuğunuz bi şeyi bi başkasından mı duydu da sizi herkese söyler diye düşünmüş gibi aklıma geldio_OAma bilip de bilmiyomuş gibi yapması çok ayıp olmuş.Madem öyle kızım kimseye söyleme dersin olur biter.:KK12:Böyle oyunlara gerek yok ben olsam ben de kızardım içten içe ama uzatmayın bence belli etmeyin bu durumu.

Back
X