• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu normal mi ben mi fazla takıyorum ...

Bende görümcemin ikinci bebeğe hamile olduğunu doğumuna iki hafta kala öğrendim? Niye, çünkü ben gelinim :) amaaan napiiim onu tak bunu tak.. Herşey gizli saklı konuşulur, çokta tın ..
Canım o olayı da gördüm ben , var bu çeşitler de , neyi niçin saklıyorlar, kıza mı göz koyucaz bebeğe mi göz koyucaz.

hmm.. kendimi senin yerine koydum.
kızmakta haklısın bence.bana yapılsaydı ben de kızar alınırdım.nedne?çünkü kv gözümün içine baka baka yalan söylüyor bildiğini saklayıp beni aileden birisi saymıyor?sebep?yüksek sosyeteden birisini alacak ya,o yüzden ben aileme duyurmayayım istiyor.peeh...

hmm.. kendimi senin yerine koydum.
kızmakta haklısın bence.bana yapılsaydı ben de kızar alınırdım.nedne?çünkü kv gözümün içine baka baka yalan söylüyor bildiğini saklayıp beni aileden birisi saymıyor?sebep?yüksek sosyeteden birisini alacak ya,o yüzden ben aileme duyurmayayım istiyor.peeh...
Aynen bir kere değil defalarca yalanını yakaladım , ne diyeyim , etraftan da o kadar sevilir ki anlatamam .
Kusuru kendim de arar oldum .Tamam ben de mükemmel bir gelin değilim ama haketmedim bunu ben ya.

Aynen bir kere değil defalarca yalanını yakaladım , ne diyeyim , etraftan da o kadar sevilir ki anlatamam .
Kusuru kendim de arar oldum .Tamam ben de mükemmel bir gelin değilim ama haketmedim bunu ben ya.

yok yok arama kusur falan.illa bir kusur arayacaksan sen "gelin"sin işte,gelin=el kızı.
kusurun bu kadar.
ben olsam kv den herşeyi saklardım artık valla.

[QUOTE="akidem, post: 36755986, member: 14sahi]
Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissettim o an .Ki zaten bana kızım biliyorum ama söyleyemiyorum yemin ettim falan dese yine içerlemem .[/QUOTE]
Ayy bakalim gizli tuttuklari gelin olacak sahis senden iyi mi cikacak resmen diger kizi senden daha kiymetli bellemisler alsinlarda baslarina calsinlar kizin adi cikarmismis izin versen ayakustu onu da kendi cikartirdi utanmadan

[QUOTE="akidem, post: 36755986, member: 14sahi]
Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissettim o an .Ki zaten bana kızım biliyorum ama söyleyemiyorum yemin ettim falan dese yine içerlemem .
Ayy bakalim gizli tuttuklari gelin olacak sahis senden iyi mi cikacak resmen diger kizi senden daha kiymetli bellemisler alsinlarda baslarina calsinlar kizin adi cikarmismis izin versen ayakustu onu da kendi cikartirdi utanmadan[/QUOTE]
Kıza allah için bir şey diyemem gerçekten mükemmel bir evlat yetiştirmişler , çok saygılı .
Bir şey yanlış anlaşıldığını düşünse gelip hemen gönül alır .Şimdilik en azından öyle.
Kızla teke tekken çok iyiyiz kaynanam yanımıza gelince bana bir şey oluyor işte , ben onun yaptıkları aklıma geldikçe suratım şekilden şekile giriyor üzülüyorum kız üzerine alıyor belkide.

Ayy bakalim gizli tuttuklari gelin olacak sahis senden iyi mi cikacak resmen diger kizi senden daha kiymetli bellemisler alsinlarda baslarina calsinlar kizin adi cikarmismis izin versen ayakustu onu da kendi cikartirdi utanmadan
Kıza allah için bir şey diyemem gerçekten mükemmel bir evlat yetiştirmişler , çok saygılı .
Bir şey yanlış anlaşıldığını düşünse gelip hemen gönül alır .Şimdilik en azından öyle.
Kızla teke tekken çok iyiyiz kaynanam yanımıza gelince bana bir şey oluyor işte , ben onun yaptıkları aklıma geldikçe suratım şekilden şekile giriyor üzülüyorum kız üzerine alıyor belkide.
[/QUOTE]
Ayy bundan sonrasi asil macera sana yapmadiklarini kiza yapip sana nispet yapar bu kadin soyleyeyim 2 gelini yaristiracak guya Allah sabir versim sana 10 yillik gelinlikten sonra diger yeni gelinle papaz olmada aman aman neler geldi aklima ya o kaynana gorumce varya daha nelrr yapar hic guvenmem artik kiza misafirlige gidersen tek git ev ziyareti olsun baska sey olsun kaynanani pek ikinizi yanyana gormesin seni uzcek gibi duruyor

Hiiiç canınızı sıkmayın, madem sizi böyle bir konuma uygun görmüşler, nişandı, düğündü vs gibi telaşeler başladığında siz de o konuma göre davranın. Ne halleri varsa görsünler.
Gelin adayına da gerekirse tutumunuzun onun şahsıyla alakalı olmadığını belirtirsiniz.

[/QUOTE]
Ayy bundan sonrasi asil macera sana yapmadiklarini kiza yapip sana nispet yapar bu kadin soyleyeyim 2 gelini yaristiracak guya Allah sabir versim sana 10 yillik gelinlikten sonra diger yeni gelinle papaz olmada aman aman neler geldi aklima ya o kaynana gorumce varya daha nelrr yapar hic guvenmem artik kiza misafirlige gidersen tek git ev ziyareti olsun baska sey olsun kaynanani pek ikinizi yanyana gormesin seni uzcek gibi duruyor[/QUOTE]

Canım yapıyor zaten , eşimin kardeşi başka bir şehir de oturuyor normalde , ama sürekli burdalar.
Sürekli alışverişteler falan ,gezmeler.
Bir şey için arasam yalnız yakalayamıyorum , fedaisiz gezemiyor musun dedim bir kere , ben herkese açık bir insanım dedi.
Ben kim isem artık .

Hiiiç canınızı sıkmayın, madem sizi böyle bir konuma uygun görmüşler, nişandı, düğündü vs gibi telaşeler başladığında siz de o konuma göre davranın. Ne halleri varsa görsünler.
Gelin adayına da gerekirse tutumunuzun onun şahsıyla alakalı olmadığını belirtirsiniz.
ah be canım çok geç , gelinin gelin başını bile ben yaptım , diyorum ya mükemmel biri değilim ama kötü biri de değilim ben ya.
Elimden geleni yapardım , ama sahiplenmek hiç içimden gelmedi isteyerek severek yapmadım hiç bir şeyi.
Kızın efendiliğinden bozmadım adabımı.

Siz iyi bir insansınız ama lütfen kendinizi onların gözünden değerlendirip boş yere üzmeyin. Hiçbir şeyi sahiplenmek zorunda filan da değilsiniz. Kendi içinizden geleni, içinizden geldiği kadarıyla yapın, gerisini kafanıza takmayın...
Mevlana'nın çok sevdiğim bir sözü var: "Ne fark eder kör bir insan için, elmas da bir cam da. Sana bakan bir körse, sakın kendini camdan sanma..." Onların bakış açısı sizi bağlamaz, boşverin gitsin...

Ayy bundan sonrasi asil macera sana yapmadiklarini kiza yapip sana nispet yapar bu kadin soyleyeyim 2 gelini yaristiracak guya Allah sabir versim sana 10 yillik gelinlikten sonra diger yeni gelinle papaz olmada aman aman neler geldi aklima ya o kaynana gorumce varya daha nelrr yapar hic guvenmem artik kiza misafirlige gidersen tek git ev ziyareti olsun baska sey olsun kaynanani pek ikinizi yanyana gormesin seni uzcek gibi duruyor[/QUOTE]

Canım yapıyor zaten , eşimin kardeşi başka bir şehir de oturuyor normalde , ama sürekli burdalar.
Bir şey için arasam yalnız yakalayamıyorum , fedaisiz gezemiyor musun dedim bir kere , ben herkese açık bir insanım dedi.
Ben kim isem artık .
[/QUOTE]

Hic bulasma ona da kaynanada gun geli devran doner belli artik diger gelin pohpohlarindan baskalarini gormemeye baslar taze gelin sorunsali hicc mi hic bulasmazdim o tarafa naparlarsa yapsinlar

Siz iyi bir insansınız ama lütfen kendinizi onların gözünden değerlendirip boş yere üzmeyin. Sahiplenmek zorunda filan da değilsiniz. Kendi içinizden geleni, içinizden geldiği kadarıyla yapın, gerisini kafanıza takmayın...
Mevlana'nın çok sevdiğim bir sözü var: "Ne fark eder kör bir insan için, elmas da bir cam da. Sana bakan körse, sakın kendini camdan sanma..."
Çok doğru söylüyorsun , benim kızgınlıklarım birikti ona sadece.
Çok ihtiyacım olduğu dönem de beni bırakıp gitti çok güvenmiştim ona .
Beklediğim ilgi alakayı gösteriyor yeni gelinine göstersin tabi hakkıdır mahrum kalmasın ama ben de isterdim ya.
Hasta olduğum zaman en çok onu aradım yanım da bırakıp gitti beni.
Şimdi yeni gelini tedavi için dolanıyorlar.
E ben kimdim .
Herşey sırayla diyorum ne aldıysam onu vericem ne az ne fazla.

Ayy bundan sonrasi asil macera sana yapmadiklarini kiza yapip sana nispet yapar bu kadin soyleyeyim 2 gelini yaristiracak guya Allah sabir versim sana 10 yillik gelinlikten sonra diger yeni gelinle papaz olmada aman aman neler geldi aklima ya o kaynana gorumce varya daha nelrr yapar hic guvenmem artik kiza misafirlige gidersen tek git ev ziyareti olsun baska sey olsun kaynanani pek ikinizi yanyana gormesin seni uzcek gibi duruyor

Ben kim isem artık .
[/QUOTE]

Hic bulasma ona da kaynanada gun geli devran doner belli artik diger gelin pohpohlarindan baskalarini gormemeye baslar taze gelin sorunsali hicc mi hic bulasmazdim o tarafa naparlarsa yapsinlar[/QUOTE]Canım öyle gülünç şeyler var ki yazamıyorum burda , kim olduğu çok belli olur diye.
Onlar sorun yaşamaz , onlar benden besleniyor ama bu kadarını diyeyim .

Sizden gelinle ilgili bir sey isterse ' anne yapmayayim simdi annem ablam falan var laf soz olmasin? ' deyin.
Ben olsam soylememesine takilmam kendi bilecegi is ama bahanesi cok ayip olmus.

Sizden gelinle ilgili bir sey isterse ' anne yapmayayim simdi annem ablam falan var laf soz olmasin? ' deyin.
Ben olsam soylememesine takilmam kendi bilecegi is ama bahanesi cok ayip olmus.
İşte hangisine bozulacağımı şaşırdım özrü kabahatinden büyük derler ya onun gibi bir şey oldu.
İyi dedin ama bunu da yazayım kenara isterse bir şey böyle derim .

Back
X