bu normal mi sizce?lütfen cevap bekliyorum...

arkadaşlar bende 17 haftalık hamıleyım bence erken ama bendede arasıra boyle segırme gıbı bısıler oluo kelebek cırpıntısı tarıfını anlayamadım ama o segırme kızımın hareketlerımı yoksa sıradan bır segırmemı anlamadım. ama bır an once onun o guzel tekmelerını hıssetmek ıstıyorum :)

ilk hamileliğiniz miydi?
eger ilkse bu haftalarda böyle hissetmek normalmiş.
bende ilk hamileliğimde 4.5 aylıkken sadece tekme gibi birşey hissetmiştim.öncesinde birşey hissetmedim.

canım benim ilk hamileliğimdi şuan 6 aylık bi oğlum var:emir_bebek: benim hamileliğimin ilk 4 ayı çok zor geçti bulantı kusma derken hiç kilo alamadım hatta iki kilo verdim ama bebişin kilosu iyiydi, galiba o yüzden her hareketini hissedebiliyodum. ben yorulunca bebişim bisüre çok hareketsiz oluyodu ama dr genelde bebekler ara ara büyümek için dinlenirler diyodu normal yani. ninnilerde bile uyusunda büyüsün derlerkaydirigubbakcemile3 ama dediğim gibi bi sorun olsa Allah korusun kanama sancı falan olurdu o yüzden sıkma canını arkadaşım:CüvCüv:

arkadaşlar bende 17 haftalık hamıleyım bence erken ama bendede arasıra boyle segırme gıbı bısıler oluo kelebek cırpıntısı tarıfını anlayamadım ama o segırme kızımın hareketlerımı yoksa sıradan bır segırmemı anlamadım. ama bır an once onun o guzel tekmelerını hıssetmek ıstıyorum :)

canım bebiş karnımda hareket edince daha küçük ya kendisi değil, hareket ettiğinde yarattığı küçük su dalgası çarpıyodu karnıma. kelebek kanat çırparda küçük bi yel çıkarır hani varmı yokmu anlamazsın öyle bi benzetme yaptım işteopuyorumnanaktan ben ilk hareketlerini hissettiğimde eşim gülmüştü nası hissediyon daha küçük gazın vardır onla karıştırıyosundur diyekaydirigubbakcemile3 ama bigün ultrasondayken dedim bak yine hareket ediyo dr onayladı evet şimdi arkasını döndü diye, işte o zaman emin oldum. bi arkadaşımında senin gibi seğiriyodu hareket edince. son aylar bi yaklaşsın daha net anlaşılıyo.bizim yaramaz son günlerde ayağını karnıma dayıyodu resmen belli oluyodu ayağı. eşimle öpüp kokluyoduk seviyodukŞeniz şimdi bakıyom bu ayaklarımı seviyoduk diye gözlerim doluyo özlüyom o günleri valla tadını çıkarın özlersiniz benim gibi o günleriopuyorumnanaktan

bende 16-17. haftada biseyler hissediyorum snra 1 hafta durdu tik yok ödüm koptu bende cok evhamliyim esime söyledim doktora gitmiyoruz rahat olmayi ögren dedi, bekledim bekledim ve tekrar hissetmeye basladim cok sükür oluyo demekki doktoruma söyledi normal dedi 28. haftada düzenli olarak hissetmeye baslarsin dedi, allah bebislerimizi saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin

müjde arkadaşlar.çoook hafifde olsa birşey hisettim.

cvp yazan tüm arkadaşlara çoooook teşekkür ederim.müsait bir zamanda hepinize tek tek cvp yazacağım.şuna vaktim yok kusura bakmayın.

iyi olmana çok sevindim bizi gelişmelerden sürekli haberdaret meraklanmayalım ben yarın doktoruma gidicem kaç gram olmuş boyu nekadar çok merak ediyorum kızımı görmek için sabırsızlanıyorum .annelik süper bişey rabbim tüm isteyenlere versin annelik hasretiyle yananlara:CüvCüv:

2. hamileliğim ve 17-18. haftaya kadar hiçbirşey hissetmedim. Şuan 22 haftalık hamileyim bazen çok net hissetmeme rağmen bazen hiç hissetmeyip çon endişelendiğim oluyo. Ama doktorum 27-28. haftalara kadar endişelenmemem gerektiğini söylüyo. Evham yapıyoruz sanırım. her zaman hareketli olması gerekmez dedi. Tedbiri elden bırakmamak lazım tabi ama biraz rahat olabilsek, ben habire kuruntu yapıyom :)

tüm cvp yazan arkadaşlara tek tek çook teşekkür ederim.+rep gönderdim hepinize.

bugün doktora gittim.

doktor herşeyin normal olduğunu ve ultrasonda çok hareketli olduğunu söyledi.nasıl hissetmezsin,bu kadar hareketli bir bebeği dedi.

yada çok yorulmuşsundur dedi.gerçektende öyle.

yine hissetmezsen 15 gün sonra gel dedi.

ayrıca cinsiyetinide öğrendim.bir kızımız olacakmış inşallah.

Back
X