- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Rica ederim efendim..Teşekkür ederim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim efendim..Teşekkür ederim..
Konularımı okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim yazdıklarınızdan bi tek bu hareketleri gerektirecek bir durum yok yazısını hatırlayamadım. Ona da bakarım ne diye.. Esas sorun annem zaten. Bu sadece benim değil çevremin de söylediği bir şey.. Ben o anne konusunu kader olarak görüyorum. Herkes farklı şekilde sınanır. Benimki de bu olabilir.. Annem bir çocuğuna can ciğer kuzu sarması birine üvey gibi olmasa eşit olmaya çalışsa daha katlanabilir olurdu her şey.. Bu zamana kadar değişmeyen şey bu zamandan sonra artık değişmez. Ben bu yaşa gelmişim o 50 yaşına gelmiş.. Ne değişebilir değişse ne olur? Ben zarar görmemeye çalışıyorum.. Önemseyip okuduğunuz ve yazdığınız için teşekkür ederim..
Rica ederim, ben sadece anlamaya çalıştım. Benim de kız kardeşim var, "hakkımı helal etmiyorum" demeniz çok ağır geldi bana.
Zarar görmemeye çalışıyorsunuz ama bunları dert ederek kendi kendinize zarar veriyorsunuz.
Annenizle hislerinizi hiç konuştunuz mu bilmiyorum. Onunla konuşmasanız bile bir psikologla konuşabilirsiniz.
Evet insan ailesini seçemiyor, ama bu zamana kadar içinize yük etmişsiniz. Belli ki kendi kendinize aşamıyorsunuz. Bir uzman yardımı alsanız hafifleyeceğinizi düşünüyorum ben. Annenizle olmasa bile kardeşinizle sağlıklı bir ilişkiye başlamanıza yardımcı olur en azından.
10 yılda insanlar kandavalı düşmanına olan öfke kin gibi duyguları taze tutamıyor...siz kardeş anne babanıza nasıl hakkınızı haram etmeli hislerinizi taze tutabildiniz???
Ben kızkardeşime 2saatten fazla sinirli kalamıyorum bir gülüşüne bir kahve ısmarlayaşına bütün buzlarım eriyor.
siz hislerinizi nasıl adlandırıyorsunuz bilemiyorum (kırgınlık-kıskançlık -öfke-kin-takıntı- )herneyse bunu aşmış olmanız gerekirdi .
10 hafta değil 10ay değil 10yıllll
Çok dostane bir şekilde söylüyorum acil bir uzmandan yardım almalısınız...
kendinize bunu yapmayın ...
Tabiki ama kimseden birşey gitmiyor ...bu olumsuz duygularınız tabiki tavır konuşma ve yaklaşımlarınıza yansıyordur ...Buda sizi negatif elektrik yayan durup dururken gerginlik yaratan alıngan melankolik insan haline getiriyordur muhakkak ...Herkesin kardeşlik ilişkileri aynı değil..
Tabiki ama kimseden birşey gitmiyor ...bu olumsuz duygularınız tabiki tavır konuşma ve yaklaşımlarınıza yansıyordur ...Buda sizi negatif elektrik yayan durup dururken gerginlik yaratan alıngan melankolik insan haline getiriyordur muhakkak ...
O tip insanlarla haliyle aranmaz sorulmaz ortama dahil edilmez ....yani uçurumları birazda sizin bu davranışlarınız yersiz yere büyütür ...
Bukadar uzatılacak haklı hukuklu haramlı konular değil ...kendi başınıza aşamadığınız aşikar bir uzmanla yol göstericiyle Eminim kısa sürede kaybettiğiniz mutsuz 10 yılınızdaki kardeşlik yiğenlik ilişkilerinizi hızlıca telafi ederek baştan kurarsınız ...
Geçmişe bukadar takılanmaz .
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştırMune konuyu kapatabilirsiniz fikir sormak için açtım yeterince fikir yazıldı teşekkür ederim.