- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Kendinden gecmek boyle bir sey degıl.Hayır böyle insanlar mı var bu o insanın kendinden geçtiği sıra aklı başından gittiğinde söylediği şeyler olabilir mi cinsel hayatım yok
Bu sapıklık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinden gecmek boyle bir sey degıl.Hayır böyle insanlar mı var bu o insanın kendinden geçtiği sıra aklı başından gittiğinde söylediği şeyler olabilir mi cinsel hayatım yok
Yani bu sapıklıkta level atlamış,az hasarlı kurtulmuşsunuz, iyi olmuş. Dua edin benceHiç beklemiyordum çok üzgünüm keşke beni aldatsaydı
Diyelim ki bir iki kisi ciktı bizde de var bu durum dedı. Ne yapacaksın?Ya canım burnumda zaten ben kabul edemem midem bulandı demişim ama var mıdır böyle şeyler diye böyle bi başlık yazdım
Yani boyle insanlar var evet, anormal insanlar var yani. Ama siz de anormal degilseniz sizden uzak olsun.Hayır böyle insanlar mı var bu o insanın kendinden geçtiği sıra aklı başından gittiğinde söylediği şeyler olabilir mi cinsel hayatım yok
Üniversite mezunuMaalesef okumuş erkeklerde de bastirilmis sapikliklar olabiliyor. Bence bu insanlik meselesi
Var tabii,duyduğum ilk sapık bu değil. Sadece başlığı okuyunca insan acaba içinde bu durumun normal olmasını mümkün mü görüyordu diyor. Hepsi buYa canım burnumda zaten ben kabul edemem midem bulandı demişim ama var mıdır böyle şeyler diye böyle bi başlık yazdım
Bence şu iğrenç pisliği anlatirken kufurler yagdirip, nefretinizi kusarak degilde, haaalaaa “bu durumdan midem bulandi ve erkek arkadasimin normal olmadigini dusunuyorum” seklinde bahsediyor olmaniz. Bence burada normal olmayan kisi sizsiniz. Bahsettiginiz erkek arkadasiniz sapik sapkin pisliğin önde gideni. Sizde bununla yarin obur gun barissammi acaba konusu acacakmissiniz gibi bi hisse kapildim, vallahi linç yersiniz.1 yıllık ciddi bi ilişkim vardı ciddi adımlar da ,tereddütlerim ,korkularım vs hakkında konular açmıştım buraya ama sevgilime çok güvenir inanırdım ben bunları düşünürken çok başka bi şey oldu.
Sevgilimle cinsellik konuşuyorduk uzun zamandır zaten ileri düzeyde konuşmalar , paylaşımlarımızda olmuştu onun yönlendirmeleriyle daha çok onun isteği üzerine derken yakın zamanda konuşurken benim ablam üzerinden konuşmaya başladı ben tabiki şok oldum onu mu beğeniyosun ,baktın mı falan dedim evet beğeniyorum işte göğüsleri kalçası büyük falan dedi gerçekten de öyledir. Sonra ben beni bir daha arama dedim ve kapattım.
Midem bulandı ben bu durumu asla kabul edemem ve erkek arkadaşımın normal olmadığını düşünüyorum ve ablamı ailemle tanışmaya geldiğinde gördü ben bunları düşündükçe aptal gibi hissediyorum. Bu arada ablam 30 yaşında evli tesettürlü güzel bi kadın.
Sizler ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi merak ediyorum.kimseye söyleyemediğim için buraya yazmak istedim.
Gerçekten hiç bir şey yapmayacağım konuyu birilerine paylaşmak niyetiyle soru olsun diye bu şekilde yazdım yoksa mümkün mü böyle bi mideDiyelim ki bir iki kisi ciktı bizde de var bu durum dedı. Ne yapacaksın?
Okumuslukla sapikligin ne alakasi var simdi?Maalesef okumuş erkeklerde de bastirilmis sapikliklar olabiliyor. Bence bu insanlik meselesi
Kardeş düşünce yapını değiştirHayır böyle insanlar mı var bu o insanın kendinden geçtiği sıra aklı başından gittiğinde söylediği şeyler olabilir mi cinsel hayatım yok
Bence şu iğrenç pisliği anlatirken kufurler yagdirip, nefretinizi kusarak degilde, haaalaaa “bu durumdan midem bulandi ve erkek arkadasimin normal olmadigini dusunuyorum” seklinde bahsediyor olmaniz. Bence burada normal olmayan kisi sizsiniz. Bahsettiginiz erkek arkadasiniz sapik sapkin pisliğin önde gideni. Sizde bununla yarin obur gun barissammi acaba konusu acacakmissiniz gibi bi hisse kapildim, vallahi linç yersiniz.
Yok diyorum işte. Insan olmakla ilgiliOkumuslukla sapikligin ne alakasi var simdi?
Bende bunu düşündüm çok şükürNe kadar şanslı olduğunuzu düşünüyorum..Ya gerçek yüzünü belli etmeseydi? Mazallah bu sapıkla evli bile olabilirdiniz .Sadaka verin bence.
Pardon yanlis alintilamisim, sizin cevap verdiginiz arkadasa yazacaktim ben de kusura bakmayinYok diyorum işte. Insan olmakla ilgili
Yok hayır bitti gittieyvah eyvah... umarım kafanda soru işareti yoktur ?