• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu normal mi ?

Konuya cevap belli o yüzden bir şey demeyeceğim, en azından kurtulmuşsunuz böyle birinden diyeyim.
Yanlış anlamazsanız bir şeyi merak ediyorum ve sormak isterim. Diğer konularınıza yorumda pek bulunmamıştım ama okumuştum. O kişiyi size aşık ve seven, giyim vb şeyler haricinde hiçbir eksisi olmayan biri olarak yazmıştınız. Belki o anki ruh halinizden kaynaklı belki hala o sıralar ilişki içinde olduğunuzdan böyle geliyordu size yani başka olumsuz bir şey yazmamıştınız, hatta karakter vs olarak iyiydi anlatımda. Siz kendi sevginizden emin değildiniz. Şuanda da geçmişe döndüğünüzde daha farklı bakabiliyor musunuz yoksa bu dedikleriniz geçerli mi? Konuyla alakası yok bu sorumun belki ama o konulardaki adamın böyle sapıkça düşüncede olmasına ben bile şaşırdım da.
Ben hâlâ onu iyi birisi olarak görüyorum maalesef canımı da en çok bu yakıyor :(
 
Son iki ayda sayamadığım kadar konu açıp yorum almışsınız ve ayrılmaktan bahsetmişsiniz, ayrılmışsınız sonra istemeye gelmiş ve ilk defa aile ile görüşünce adam her şeyi bırakıp evli ablanızın vücudunu hayal edip kalça ve göğüslerinden bahsedip 31 çekmiş. ??? Çok normal evet!!
Normal diyen kim yaaa
 
mesela 1 yıllık ilişkim olacak, cinsellikten konuşuyor olacağız, ben de o esnada 'yani abin de erik gibi kütür kütür maşallah' falan diyeceğim ha... sklfjdsa.... bu kadar şuursuzluk olmaz ya. 1 haftalık ilişki falan olsa neyse hani tanıyamamışlığınıza falan verilir de, 1 yıllık ilişkide bu ne demek valla dellendim. adamdaki genişliğe bak ya. gerçek olamayacak türden bi cins.
Biraz da ben verdim bu cesareti sıradan gündem konuşmuyorduk ya o sıra
 
bizim ne düşündüğümüzün bir önemi var mı ? varsa sapıktan ayrılırsın umarım öyle yapmıcaksın gibi ya da fake gibi bi histe var içimde nedense çünkü bu birinin fikrinin alınacağı bir konu değil.
Ben fikir almıyorum ki bunu kabul edemem böyle birisi değilim ki kaldıki ben adama aşık değildim sadık temiz diye diye kendimi ikna ediyordum
 
Sanırım annesine kadar sülaleyi elden geçirip, size fantazilerini anlatana kadar bekleyeceksiniz.
Beklediğimi nerden çıkardın arkadaşım en basiti ben bu adamla evlensem ailemin içine nasıl getircem unutmam aklıma gelir
 
Normal mi diye sormuşsunuz. Sizce sormaya gerek var mı? Zaten ayrılmak için bahane arayıp anlam verememişsiniz, bir şeylerden şüphelenmiş ama anlam verememişsiniz. Alın size sebep, adam sapık.
Haklısın sapık neyini savunayım
 
Her seyi gectim...

Bu sapigi damat diye ailenin icine sokmak gibi bi hakkin yok bunu sakin unutma.
Dusunsene ablan onu da bi kardesi gibi görüyor. Adamin akli fikri kadinin orasinda burasinda.
Bu iliskiye devam edersen ablani bu fantazilere kurban edeceksin ve bu heriften cok bi farkin olmayacak.
 
Bu soruyu neden sordun sence ne düşünebiliriz? Bunun normal olduğunu söyleyen midesizdir.
Ay nasıl sinirlendim yarabbim. Derhal engelle sil onu. Bir daha görüşme. Yahu bir de diyorsun ki kendinden geçip de söylemesi normal mi. Ya kendinden geçse bile bunun elle tutulur bi yanı var mı. Şaka mısınız. Ben yaşasam bun asla konu olarak açmam o hayvanı da silerim bu nedir
 
Ben hâlâ onu iyi birisi olarak görüyorum maalesef canımı da en çok bu yakıyor :(
Biraz da ben verdim bu cesareti sıradan gündem konuşmuyorduk ya o sıra
Bu yorumlar ne allasen, telefonda her seks konusan birbirinin abisinin kaslarında ablalarının meme ve popolarından bahsediyor muhabbet hep oraya gidiyor falan mı sanıyorsun. Boyle sapıkları cok ıyı bırı dıye mesrulastırırsan sadece kendine degıl topluma da kotuluk edersin kendine gel.
Nasılsa anlamayacaksın aslında neden yazıyorum ki sana ısrarla.
Ailen ınsallah senın durumu fark eder de telı elinden falan alır. Ki boyle cezaları normalde onaylamam ama sana şart. Sen oturup patates soy oyle biriyle telde konusacagına.
 
Ya nasil bı kafa yapınız var, ne yiyip ne içiyorsunuz. Adam resmen ablanıza sulanmış. Üstelik evli ve tesettürlü diyorsunuz, size bahsediyor ablanizin memesinden poposundan.
Adamda ki sapıklık ne boyutaa. Ablanız uyarın da adamdan uzak dursun. Maşallah birşey yapar kadincazgiza.
8 senelik evliyim bence kocam kızkardeşimin göz rengini bile bilmez.
 
Umarım konu gerçek değildir. Ona bu yolu ben açtım demişsiniz ama siz ona bu yolu açmamışsınız. Siz normal düzeyde olması gereken bir cinsellikten bahsederken o sapıklık yapmış... Allah korusun ya evlenip farketseydiniz? Ya ablanıza bir terbiyesizlik yapsaydı... Hiç düşünmeyin ya bir kurban kesin ya da bir fakiri sevindirin ki böyle bir sapık kendini erkenden belli etmiş. Allah korusun böyle tipler kendi anasına bacısına da o gözle bakıyordur. Allah uzak etsin.
 
Başlığınız sanki adamı affetmeye bahane arıyormuşsunuz izlenimi uyandırıyor.
Yanlış bi başlık seçimidir o zaman sonuçta hayat benim hayatım neden sizleri istemediğime ikna etmeye çalışayım ki ben böyle bi diyalogu öldürseler unutmam kaldıki evlencem bide sadece yaşadığım hayal kırıklığı şaşkınlık çünkü gerçekten her anlamda beğendiğim birisiydi farklı bi bağ vardı aramızda
 
Bence adam sapık sizin ablaniz olduğunu unutsak bile evli bi kadın için böyle iğrenç seyler düşünüp hayal ediyorsa uçkur meraklısı bi sapiktan başka bisey degil insan bile denmez ona
 
Yanlış bi başlık seçimidir o zaman sonuçta hayat benim hayatım neden sizleri istemediğime ikna etmeye çalışayım ki ben böyle bi diyalogu öldürseler unutmam kaldıki evlencem bide sadece yaşadığım hayal kırıklığı şaşkınlık çünkü gerçekten her anlamda beğendiğim birisiydi farklı bi bağ vardı aramızda

İşte bu yüzden tepki gösteriyoruz size. Ağzınız başka kalbiniz başka söylüyor. Hala ama beğeniyordum deyip duruyorsunuz. Geçin artık bunları. O sapık için konu açmanız bile vakit kaybı
 
Back
X