EminimSevgilisi falan olmadığına emin misiniz
Sevgilisi yok eminimAcaba sizin mesajı beyfendinin sevgilisi görmüş olabilir mi?
Bence çok kaba ama. Bir kadına karşı böyle yapılmamalı. "Teşekkür ederim ama ben böyle bir şey düşünmüyorum." gibi bir cevap yazmak çok zor olmamalı.Eğer ilk adımı atmayı göze aldıysanız,görmezden gelinmeyide göze almışsınız demektir...
Türk erkekleri yaniboşverin demek ki gönlü dolu uada sizi istemiyor
basit görüp başka şeyler yapabilir ilerde
türkiyede erkekler bu davranoşlara farklı bakıyor
Ondan önce birkaç diyaloğumuz da olmuştu. Damdan düşer gibi söylemedim elbette.Direkt söylemeniz tuhaf olmuş tabi
Biraz egolu bir tip gibi. Arkadaşlarım öyle söylüyor.Belki beklemediği için ne yeceğini bilememiştir
Saatlerce yazmadı, bekledim.Belki ne cevap vereceğini düşünüyordur şaşırmıştır illa ki..Ama saatlerce yazmadıysa ayıp etmiş.
Terbiyesizlik etmiş..Ben olsam ya engellerdim ya da böyle bir şey hiç yaşanmamış gibi yapardımSaatlerce yazmadı, bekledim.
Bu sizin görüşünüz.Bence çok kaba ama. Bir kadına karşı böyle yapılmamalı. "Teşekkür ederim ama ben böyle bir şey düşünmüyorum." gibi bir cevap yazmak çok zor olmamalı.
Daha önce sohbet etmiştik aslında. Daha sonra ben sohbeti nasıl ilerteceğimi bilemedim. Böyle flört işlerine pek kafam basmıyorDirekt söylemek yerine sohbetle başlasaydınız olaya keşke. Belki kendini geri çeken bir tip. Boşverin umursamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?