Amin inşallah.Terbiyesizlik etmiş..Ben olsam ya engellerdim ya da böyle bir şey hiç yaşanmamış gibi yapardımAllah hakkınızda hayırlısını versin.
Genel görüşü sormuştum ben.Bu sizin görüşünüz.
Karşınızdaki kabalık olarak değil normal görüyor demekki.
Hoşlandığı biri olabilir, belki samimi bulmamış olabilir, kendini geri çekiyor olabilir, kaba biri olabilirDaha önce sohbet etmiştik aslında. Daha sonra ben sohbeti nasıl ilerteceğimi bilemedim. Böyle flört işlerine pek kafam basmıyor
Bence çok kaba ama. Bir kadına karşı böyle yapılmamalı. "Teşekkür ederim ama ben böyle bir şey düşünmüyorum." gibi bir cevap yazmak çok zor olmamalı.
Yanlış ifade ettim kendimi galiba, bu kişi aslında annemlerin bir aile dostunun oğlu. Yani tanışıklık yok değil. Sadece biz bu çocukla yeni tanıştık ve samimiyet yok. Önceden de mesajlaşmıştık. Yani öyle damdan düşer gibi önüme gelene bu nesajı atamazdım zaten.Ne alaka ya, kadınlara daha çok sosyal medya üzerinden hoşlanma mesajları geliyordur. Size çok iyi tanımadığınız bir erkek mesaj atsa siz de ona cevap atmasanız kaba mı oluyorsunuz?
İyi o zaman kaba olmamak adına her mesaj atana cevap verelim :) Zaten samimi de değilmişsiniz, neden böyle bir şey yaptınız ki önce sıradan normal bi mesaj atmak varken... İlginç geldi bana.
Etmesin o sorun değil zaten, uygun bir dille istemediğini belirtebilirdi. Onu diyorum.Hoş olmamış ama sen herkesin teklifini kabul ettin mi? Ne diyeceğini bilememiş olabilir.
Konuştuk daha önce. Sadece samimiyet yok.Direkt konuşmadan etmeden hoşlandığınızı yazarsanız tabiki cevap vermez.
Daha önce konuşmuş olmanız birşey değiştirmez ki, muhabbet ederken açılmamışsınız çocuğa. Konuşmanız bitmiş aradan belki günler, belki haftalar geçmiş ondan sonra "şey ben senden hoşlanıyorum" demişsiniz. Yani flört konusunda gayet iyiyim çokta sevgilim oldu ama daha önceden konuştuğum muhabbetini sonlandırmış olduğum biri bana haftalar sonra senden hoşlanıyorum dese bende ne cevap vereceğimi bilemezdim. Cevap vermezdim değil bakın, ne cevap vereceğimi bilemezdim.Konuştuk daha önce. Sadece samimiyet yok.
Artık bu iş olmaz zaten de. Çocuğun gözünde kötü bir yerde miyim acaba?Daha önce konuşmuş olmanız birşey değiştirmez ki, muhabbet ederken açılmamışsınız çocuğa. Konuşmanız bitmiş aradan belki günler, belki haftalar geçmiş ondan sonra "şey ben senden hoşlanıyorum" demişsiniz. Yani flört konusunda gayet iyiyim çokta sevgilim oldu ama daha önceden konuştuğum muhabbetini sonlandırmış olduğum biri bana haftalar sonra senden hoşlanıyorum dese bende ne cevap vereceğimi bilemezdim. Cevap vermezdim değil bakın, ne cevap vereceğimi bilemezdim.
Sanmıyorum, ahlaksızlık yapmadınız kötü birşey teklif etmediniz neden kötü bir yerde olasınız ki?Artık bu iş olmaz zaten de. Çocuğun gözünde kötü bir yerde miyim acaba?
Benim yaşlarımda o da, yaşı genç evet. Tekrar karşılaşma ihtimalimin olduğu biriSanmıyorum, ahlaksızlık yapmadınız kötü birşey teklif etmediniz neden kötü bir yerde olasınız ki?
Yaşı gençse unutur bile.
Anlıyorum. Karşılaşsanız da aranızda negatif elektrik olmaz korkmayın.Benim yaşlarımda o da, yaşı genç evet. Tekrar karşılaşma ihtimalimin olduğu biriÜstelik onun ailesiyle benim ailem de aile dostu gibi bir şey. İşin o kısmı kötü.
Engelledim çocuğuAnlıyorum. Karşılaşsanız da aranızda negatif elektrik olmaz korkmayın.
Ama keşke muhabbet başlatıp belli bir süre sonra açılsaydınız. En azından gerçek düşüncesini öğrenirsiniz. Bence o da bu nedenle cevap ver(e)memiştir. Üzülmeyin, zaman ne gösterir bilinmez, belki o da sizden hoşlanıyordur biraz zaman geçmesini istiyordur, bilemezsiniz.
Bak bu hareketin çocukça olmuş işte. İnstagramdan falan yazdıysan mesajı iptal edip takipten çıkabilirdin. :/Engelledim çocuğu
Özel mesajınız açık mı size özelden bir şey söylemek istiyorumBak bu hareketin çocukça olmuş işte. İnstagramdan falan yazdıysan mesajı iptal edip takipten çıkabilirdin. :/
Ben yazayım size.Özel mesajınız açık mı size özelden bir şey söylemek istiyorum
Yok zaten yazabileceğim bir şey kalmadı artık. Teşekkür ederim.Benim bu konudaki fikrimi biliyorsun zaten Ama yinede söyleyim.. bi daha yazma derim canım.. Ayrıca kötü bişey yapmadın sen denedin ve olmadı.. bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?