zaten kabul etmem akşam eşime anlatıcam beni eklemiş diye ona göstereceğim oda engelle der zatenO onun ahlaksızlığı , evli olduğunuzu bilmeseydi hoslanmis ,beğenmiş yaptığı kabul edilebilrdi, zorba olmadığı takdirde. Kabul etmeyin sosyal medyadan , uzaklaştırın , saplantılı manyak haline dönüşmesin Allah korusun
akşam eşime göstereceğim o engelle diyecektir zatenMaalesef bazı polisler böyle. Bana da kocamın yanında asılmıştı bir tanesi. Üstelik benim yarı yaşımdaydı. Kafayı yemişler herhalde.
Eşiniz arasın sizin adınıza teşekkür etsin herhalde devam etmez. Sosyal medyadan her yerden engelleyin size ulaşamasın.
yapıyorlar. özellikle yabancı şube müdürlüklerinde şu genç özbek türkmen kızlara çok yapılıyor düşün standart o kadar düşmüş nefes alsa yeter modundalar.Doğuya atandığımda hesap açtırmak için babamla bankaya gittiğimde aynı şeyi güvenlik görevlisi yapmıştı. Doldurmamız için bize formu o vermişti, formda telefonum da soruluyordu. Seni çok beğendim , niyetim ciddi cart curt diye mesajlar atmıştı. Sonra aynı mesajların herkese gittiğini öğrendikbirisi milli eğitime şikayet etmişti ama ne yapıldı bilmiyorum. Sizinki de güvenlikçi olabilir mi? Devlet memuru için fazla cesur hareket
ay dur korkutma akşama anlatacağımKorkunç
Eşiniz duysa olay çıkartır valla ve çok haklı. Terbiyesize bak ya şaka gibi
adam sseni beğenmiş muhtemelen, evet görevi kötüye kullanıyor ispat edersen meslekten men edilirarkadaşlar merhaba,
ben dün 30 ağustosta scooterdan düştüm . ve bir polis yardım etti bana kafamda kask olduğu için kötü bir şekilde yaralanmadım ama polis ısrarla hastaneye götürmek istedi .
Hayır diyemedim ve atasağlık hastanesi aciline getirdi . pansuman filan yaptılar . çıkarken bir ücret ödemem var mı diye sormak istedim hallettim ben dedi sonra eşim geldi aldı beni hastaneden dedim hastane parasını ödemiş kaç para ise verelim ne alaka onun ödemesi dedim.
ama biz toparlanana kadar gitmişti polis .
işin garibi adam telefon numaramı nereden bulduysa bu sabah mesaj atmış daha iyi misin diye ve sosyal medyalardan eklemiş .
şok oldum bu görevi kötüye kullanma değil mi telefon numarama ulaşması ?
hastane giriş masrafını kendi kafasına göre ödemesi ?
yada ben mi art niyet arıyorum siz olsanız ne düşünürdünüz?
çok haklısınız bu konudakesinlikle şikayet edin. çok ekmek parasını düşünüyorsa kıçı başı ayrı oynamayacak. yaptığı şey resmen taciz ve görevi kötüye kullanma. ekran görüntüleriyle birlikte cimer'den şikayet edin. yarın öbür gün başkasına askıntı olup, rahatsız etme ihtimali de var ki zaten ilk kez size yapmamıştır bunu. hayır ayrıca memlekette manyak çok, elin adamının eklediğini, mesaj attığını falan görünce anlayıp dinlemeden şiddet gösterek, krizlere girecek çok fazla erkek var. ekmeğiyle oynamıyım diye iyi niyetle düşündüğünüz adam yarın öbür gün bir kadının hayatıyla oynayabilir.
Her zamanki gibi 3-5 gerizekali yüzünden butun kadinlar aynidir sanrisi yani.Ya bu hıyarlara öyle evli barklı hatunlar yürüyor ki uniforma hayranlıgı+ maaşlı erkek sevdasına , adamlar kendilerini yürüyen testesteron zannediyor. Sanıyorlar ki tüm hatunlar kucagına atlar.
.Her zamanki gibi 3-5 gerizekali yüzünden butun kadinlar aynidir sanrisi yani.
Çok pardon ben dediklerinizi yanlış anlamışım tekrar okuyunca farkettim kusura bakmayın lütfen .Her zamanki gibi 3-5 gerizekali yüzünden butun kadinlar aynidir sanrisi yani.
Yanlis anlasildim sanirim. Bunlara ne evli kadinlar uniformali diye yanasiyor dediniz ya hani, bunlar da kendilerine dolanan o 3-5 evli gerizekali kadin yüzünden her kadini ayni kefeye koyup "evli de olsa yuruyebilirim" sanrisi yasiyorlar yani.Bence değil ama sizce pekala öyle olabilir . En azından benim eş dost akraba iş gereği tanıdıklarım bu profil.
Kusura bakmayın az önce de yazdım sizi yanlış anlamışım diye msjimi sildim ama siz yakalamissiniz :) yanlış anlayan benim kusura bakmayın lütfenYanlis anlasildim sanirim. Bunlara ne evli kadinlar uniformali diye yanasiyor dediniz ya hani, bunlar da kendilerine dolanan o 3-5 evli gerizekali kadin yüzünden her kadini ayni kefeye koyup "evli de olsa yuruyebilirim" sanrisi yasiyorlar yani.
Demek istedim. Neyse ben de sizi yanlis anliyor olabilirim tabi :)
Bu yaptığı suç.işin garibi adam telefon numaramı nereden bulduysa bu sabah mesaj atmış daha iyi misin diye ve sosyal medyalardan eklemiş .
Benim ev arkadaşıma bile atmış hergele. Akşam oldu ikimize aynı numaradan birebir aynı mesajlar geliyor düşün komediyiyapıyorlar. özellikle yabancı şube müdürlüklerinde şu genç özbek türkmen kızlara çok yapılıyor düşün standart o kadar düşmüş nefes alsa yeter modundalar.
Benim üniversiteden arkadaşımın aynı yurtta kalan Özbekistanli bir oda arkadaşına tüm yabancı şube seri msj atıyordu seri köz getirir gibiBenim ev arkadaşıma bile atmış hergele. Akşam oldu ikimize aynı numaradan birebir aynı mesajlar geliyor düşün komediyi
Hayırdır memur bey ? Sert mesaj atın anlar oarkadaşlar merhaba,
ben dün 30 ağustosta scooterdan düştüm . ve bir polis yardım etti bana kafamda kask olduğu için kötü bir şekilde yaralanmadım ama polis ısrarla hastaneye götürmek istedi .
Hayır diyemedim ve atasağlık hastanesi aciline getirdi . pansuman filan yaptılar . çıkarken bir ücret ödemem var mı diye sormak istedim hallettim ben dedi sonra eşim geldi aldı beni hastaneden dedim hastane parasını ödemiş kaç para ise verelim ne alaka onun ödemesi dedim.
ama biz toparlanana kadar gitmişti polis .
işin garibi adam telefon numaramı nereden bulduysa bu sabah mesaj atmış daha iyi misin diye ve sosyal medyalardan eklemiş .
yada ben mi art niyet arıyorum siz olsanız ne düşünürdünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?