BU NORMAL Mİ

Evet görevi kötüye kullanma.şikayet etme hakkınız var.

Merhaba aynı durum benim başıma da geldi uzaklaştırma aldırdığım biri vardı belge imzalamak için karakola çağırdılar çıktıktan sonra ordaki işlemleri yapan kişi mesaj atti ve çok iyi niyetli mesajlar değildi şok oldum ve yanımda erkek arkadaşım vardı ben engelleyip geçerdim ama o görünce şikayetçi olucaz diye tutturdu adam evli çocuklu çıktı sonra sanırım görev yeri değişti

Yani parayı ödeyip gitse bir daha görmeseniz insanlık edeceği tuttu der boşveririz de size ulaşması kesinlikle çok yanlış bir hareket, görevi kötüye kullanma. Polislerin bu sıralar böyle yapması beni gerçekten üzüyor. En çok güvenmemiz gereken meslek gruplarından biri olması gerekirken maşallah gördük mü yol değiştiriyoruz. Allah böyle meslekleri iyi insanlara nasip etsin

Görevi kötüye kullanma sebebiyle soruşturma geçirir, muhtemelen görev yeri değişir. Cimer'e şikayette bulunabilirsiniz. Muhtemelen hastanede adınızı soyadınızı öğrendikten sonra sistemden numaranızı almıştır. Veya işlemler sırasında kayıt açtırırken numaranızı verdiyseniz oradan da almış olabilir. Hiçbir şekilde yaptığı doğru değil tabikii. Ya eşiniz devreye girer evli olduğunuzu söyler ve iki çift laf edip konuyu kapatır ya da şikayetçi olursunuz. Haklı taraf sizsiniz.

şu genç özbek türkmen kızlara çok yapılıyor düşün standart o kadar düşmüş nefes alsa yeter modundalar.
Yorumlarınızı beğene beğene ilerlerken bu yoruma denk geldim inşallah ben yanlış anlamışımdır da özbek türkmen kız kardeşlerimize düşük standart dememişinizdir

Yorumlarınızı beğene beğene ilerlerken bu yoruma denk geldim inşallah ben yanlış anlamışımdır da özbek türkmen kız kardeşlerimize düşük standart dememişinizdir
Birçoğu malesef avlanmaya gelen tipler bence . Evli bekar sevgilisi olan olmayan yaşlı genç dümdüz gidiyorlar malesef . Kökeni Özbek Türkmen olanlara lafım olamaz ama son onbeş senede gelenler bu şekilde .

Ciddi meselelerde alınmıyor. Ama bunda alınmış olabilir.

Görevim itibari ile sürekli polis asker vs. İle iletişim halindeyiz. Banada mesaj attı öyle salağın biri. Üstelik evli. Ben evli olduğunu bilmiyordum. Ama ona rağmen kabul etmedim asla olmaz dedim. Benden çok hoşlandığını filan söyledi. Numaramı sil yazma dememe rağmen saçma sapan sebeplerle yazmaya devam etti. Bende her yerden engelledim. Öyle manyaklar oluyor maalesef.

Maşallah bazı erkekler hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Havada kaçan uçan farketmiyor

Birçoğu malesef avlanmaya gelen tipler bence . Evli bekar sevgilisi olan olmayan yaşlı genç dümdüz gidiyorlar malesef . Kökeni Özbek Türkmen olanlara lafım olamaz ama son onbeş senede gelenler bu şekilde .
Bir şey demiyorum günah almayı sevmem.Böyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz canınızı acıtmışlardır

Bir şey demiyorum günah almayı sevmem.Böyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz canınızı acıtmışlardır
Gözlemlerim sadece . Çok şükür ne benim ne ailemin başına gelen bir durum yok . İllaki edebiyle gelenler vardır.

akşam eşime anlattım mevzuyu eşimin bir arkadaşı varmış kaçakçılık ve organize suçlardan komisermiş ona anlattı olayı dedi siz her yardım ettiğinizi böyle merak ediyor musunuz falan adam çok şaşırdı . şikayetçi olacağız dedik ama eşim sonra açığa filan alınırsa musallat olur iyice filan diye bu komisere verdik numarasını ben hallederim konuşurum hayırdır derim dedi komiser olan o şekilde engelledim ben numarasını sosyal medyadan hastaneye de 220 tl ödemiş eşim telefon numarasına gönderdi .

aslında şikayet edip cezalandırmak lazım, her zam zamanı piyasanın en yüksek promosyonunu almayı, devletin tüm imkanlarından,lojmanlarından faydalanmayı, kendilerini ve ailelerini ayrıcalıklı yaşatmayı biliyorsa polisliğin sorumluluğunu da bilecekler. Daha bu zam zamanı 40 bin promosyon aldılar el insaf. Devlet bu paraları kadınların peşine düşsünler diye vermiyor, heleki evli kadınların peşine.
Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
o para mevzularını bilemem komiser arkadaş aramış şubedeki tanıdıkları da bir arayıp soruşturmuş çok sessiz biri diyor herkes kendi halinde biri komiser aradığında da zaten çok utanmış adamın anlattığına göre ayağını denk al bu arkadaşlar şikayetçi olmuyor bu seferlik ama gözüm üstünde farklı şubelerde olabiliriz ama üstlerini tanıyorum . demiş uyarmış yani

Özel hastane de olsa hastanelerin acil servislerine gittiğinizde kırmızı katogoriye giren acil durumlarda hastanenin yasal olarak para talep etmeye hakkı yok. Kafa travması da bu katogoriye girer. Dolayısıyla polis olduğu için de çekinmiş olabilirler ve belki de para almamış olabilirler. O da bu yüzden "halletim" demiş olabilir. Hadi ertesi gün aradı nasıl oldunuz diye kontrol etti, ki bu da gereksiz ama sizi sosyal medyadan eklemesi filan gerçekten normal geldi bana. Şimdi insanlık etti götürdü hastaneye size tek kuruş para ödetmedi ki zaten yasal olarak ödemeyebilirdiniz zaten. Hastane para almamıştır muhtemelen. Şimdi şikayet etmezdim ama bundan sonra rahatsız edecek olursa o zaman edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…