Evet görevi kötüye kullanma.şikayet etme hakkınız var.arkadaşlar merhaba,
ben dün 30 ağustosta scooterdan düştüm . ve bir polis yardım etti bana kafamda kask olduğu için kötü bir şekilde yaralanmadım ama polis ısrarla hastaneye götürmek istedi .
Hayır diyemedim ve atasağlık hastanesi aciline getirdi . pansuman filan yaptılar . çıkarken bir ücret ödemem var mı diye sormak istedim hallettim ben dedi sonra eşim geldi aldı beni hastaneden dedim hastane parasını ödemiş kaç para ise verelim ne alaka onun ödemesi dedim.
ama biz toparlanana kadar gitmişti polis .
işin garibi adam telefon numaramı nereden bulduysa bu sabah mesaj atmış daha iyi misin diye ve sosyal medyalardan eklemiş .
şok oldum bu görevi kötüye kullanma değil mi telefon numarama ulaşması ?
hastane giriş masrafını kendi kafasına göre ödemesi ?
yada ben mi art niyet arıyorum siz olsanız ne düşünürdünüz?
Yorumlarınızı beğene beğene ilerlerken bu yoruma denk geldim inşallah ben yanlış anlamışımdır da özbek türkmen kız kardeşlerimize düşük standart dememişinizdirşu genç özbek türkmen kızlara çok yapılıyor düşün standart o kadar düşmüş nefes alsa yeter modundalar.
Birçoğu malesef avlanmaya gelen tipler bence . Evli bekar sevgilisi olan olmayan yaşlı genç dümdüz gidiyorlar malesef . Kökeni Özbek Türkmen olanlara lafım olamaz ama son onbeş senede gelenler bu şekilde .Yorumlarınızı beğene beğene ilerlerken bu yoruma denk geldim inşallah ben yanlış anlamışımdır da özbek türkmen kız kardeşlerimize düşük standart dememişinizdir
Ciddi meselelerde alınmıyor. Ama bunda alınmış olabilir.Acil durumlarda para alınmıyor acil serviste diye biliyorum ..
Ayrıca yaptığı evet normal değil .
Evli olduğunuzu söyleyin ,ısrar ederse cimere şikayet edin .
Ya da en temizi şikayet edeceğinizi söyleyin bir daha rahatsız etmez..
Bir şey demiyorum günah almayı sevmem.Böyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz canınızı acıtmışlardırBirçoğu malesef avlanmaya gelen tipler bence . Evli bekar sevgilisi olan olmayan yaşlı genç dümdüz gidiyorlar malesef . Kökeni Özbek Türkmen olanlara lafım olamaz ama son onbeş senede gelenler bu şekilde .
Gözlemlerim sadece . Çok şükür ne benim ne ailemin başına gelen bir durum yok . İllaki edebiyle gelenler vardır.Bir şey demiyorum günah almayı sevmem.Böyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz canınızı acıtmışlardır
akşam eşime anlattım mevzuyu eşimin bir arkadaşı varmış kaçakçılık ve organize suçlardan komisermiş ona anlattı olayı dedi siz her yardım ettiğinizi böyle merak ediyor musunuz falan adam çok şaşırdı . şikayetçi olacağız dedik ama eşim sonra açığa filan alınırsa musallat olur iyice filan diye bu komisere verdik numarasını ben hallederim konuşurum hayırdır derim dedi komiser olan o şekilde engelledim ben numarasını sosyal medyadan hastaneye de 220 tl ödemiş eşim telefon numarasına gönderdi .Birçoğu malesef avlanmaya gelen tipler bence . Evli bekar sevgilisi olan olmayan yaşlı genç dümdüz gidiyorlar malesef . Kökeni Özbek Türkmen olanlara lafım olamaz ama son onbeş senede gelenler bu şekilde .
son yorumda açıkladım :) konuştukAdamın parasını geri verin sonrada konuşmayın hatta eşiniz konuşsun.yani yardım etmiş ben olsam şikayet etmem ama rahatsız edici.
aslında şikayet edip cezalandırmak lazım, her zam zamanı piyasanın en yüksek promosyonunu almayı, devletin tüm imkanlarından,lojmanlarından faydalanmayı, kendilerini ve ailelerini ayrıcalıklı yaşatmayı biliyorsa polisliğin sorumluluğunu da bilecekler. Daha bu zam zamanı 40 bin promosyon aldılar el insaf. Devlet bu paraları kadınların peşine düşsünler diye vermiyor, heleki evli kadınların peşine.akşam eşime anlattım mevzuyu eşimin bir arkadaşı varmış kaçakçılık ve organize suçlardan komisermiş ona anlattı olayı dedi siz her yardım ettiğinizi böyle merak ediyor musunuz falan adam çok şaşırdı . şikayetçi olacağız dedik ama eşim sonra açığa filan alınırsa musallat olur iyice filan diye bu komisere verdik numarasını ben hallederim konuşurum hayırdır derim dedi komiser olan o şekilde engelledim ben numarasını sosyal medyadan hastaneye de 220 tl ödemiş eşim telefon numarasına gönderdi .
o para mevzularını bilemem komiser arkadaş aramış şubedeki tanıdıkları da bir arayıp soruşturmuş çok sessiz biri diyor herkes kendi halinde biri komiser aradığında da zaten çok utanmış adamın anlattığına göre ayağını denk al bu arkadaşlar şikayetçi olmuyor bu seferlik ama gözüm üstünde farklı şubelerde olabiliriz ama üstlerini tanıyorum . demiş uyarmış yaniaslında şikayet edip cezalandırmak lazım, her zam zamanı promosyon almayı, devletin tüm imkanların,lojmanlarından faydalanmayı, kendilerini ve ailelerini ayrıcalıklı yaşatmayı biliyorsa polisliğin sorumluluğunu da bilecekler. Daha bu zam zamanı 40 bin promosyon aldılar el insaf. Devlet bu paraları kadınların peşine düşsünler diye vermiyor.
Çok geçmiş olsun.
polise de güvenemeyeceksekMesleğinden bağımsız olarak adam evli barklı kadına kocasının yanında asılıyor yahu,ahlaksızlığın terbiyesizliğin dik alası yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?