Bu normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir gün mahallede gezerken kazık kadar adam apartmanın önünde annesine seslendi. Annesi cama çıkınca bana para at dedi. Annesi bende para yok oğlum dedi. Nasıl para yok vereceksin diye bi bağırdı sesi mahalleyi inletti. Yazık üzülüyorum. Aile yaşlansa önlerine bir bardak su getirmezler. Anca sömürme derdindeler

Öyle değildir herhalde ama yine de çok üzücü, çocuğunu bırakan bir anneyi anlayamıyorum çünkü, caresizlikten olur hadi de, böyle yeniden evlenmeli vs normal karşılamiyorum. Benim fikrim tabi.
Teşekkür ederim tabi ki doğru diyorsunuz bende bir anne ölsün evladını bırakmasın derdim yaşayınca öyle olmuyormus

Annemle babam ayrı ben genç bir kız olmama rağmen bu kadar para istemem babamdan. Aylık yolladığı para 10 bini geçmez yanında olduğu kadın izin vermiyor oğlumuz küçük ona lazım diyor. Anlatmak istediğim genç kız olmama rağmen ve bir kız kardeşim daha olmasına rağmen çok fazla para göndermez. Eşiniz çok fazla yüz vermiş bu gidişle elde avuçta ne varsa alıcak. Sizinle evlendiği için bu kadar para istiyor ona yedireceğine bana yedirirsin diyordur .

Çocuğun ne annede ne babada babaannede tuhaf gerçekten. Malesef her zaman babası olacak destek olacak daha evliliği var asıl para o zaman gidecek. Boşanmış babalar böyledir

Allah evladın varligiyla da yokluğuyla da imtihan etmesin.
Ne denir ki çok üzücü.
Ama 24 yaş kazık kadar adam, eşiniz iyilik yapmıyor bence, böyle alıştırmis.
Para yok zor geçiriyorum desin vermesin, oda başının çaresine bakmayın öğrensin, var veriyor yarın yaşlanınca veremeyince ne olacak.

Bunu arkadaşım ve eşimin yeğeni de dedi ve komşum da
Yegenim 15 yaşında babası yeniden evlendi kadından iki kardeşi daha oldu kadın asla eve sokmuyor ve para yollatmiyor çocuk babası varken babasiz ve yoksulluk çekiyor

Diyor ama ne koparsam kar diyor 100 TL de olsa para alayım kafasında zaten tazminat parasını harcayıp bitirmenin derdinde o bitince ne olacak bilmiyorum

Madde kullanıyor olabilir mi? Telefonu bile satip paraya ceviriyor olmasi aklima bunu getirdi.
Bende dedim eşime bak dedim normal değil askerde bir çocuk nasıl hafta sonu izninde 6 ayda 70 bin TL para harcar ?
Şanal kumar vs oynuyor olmasın dedim
Bak senin evladın ama birşey olursa yine senin ciğerin yanacak dedim benim oğlum öyle şeyler yapmaz dedi

Böyle olmamalı dengeyi kurmak gerekiyor. Var böyle kadınlar benim anlamadığım neden bu kadar sakin kaldığınız. Sizin çocuğunuzda böyle rahat içinde yaşıyor mu?

Çocuğun ne annede ne babada babaannede tuhaf gerçekten. Malesef her zaman babası olacak destek olacak daha evliliği var asıl para o zaman gidecek. Boşanmış babalar böyledir
Öyle malesef anne benim gibi anne olursa çocuk da böyle olur tâbi
Benim nefes alıp yaşamam bile suç aslında
O kadar haklısın ki bir sey diyemiyorum

Öyle malesef anne benim gibi anne olursa çocuk da böyle olur tâbi
Benim nefes alıp yaşamam bile suç aslında
O kadar haklısın ki bir sey diyemiyorum
Her şeyi dramaya bağlamaya gerek yok bence her şeyi abarta abarta anlattığın için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…