Bu normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle olmamalı dengeyi kurmak gerekiyor. Var böyle kadınlar benim anlamadığım neden bu kadar sakin kaldığınız. Sizin çocuğunuzda böyle rahat içinde yaşıyor mu?
Benim oğlumun giderlerini babasi ve ben karşılıyorum elimizden geldiğince ama ben çocuğuma evli iken boşanma döneminde de marka almadım
Hep 1 abur cubur hakkı olurdu vs
Çok şükür babasi mağdur etmedi şimdi işten çıkarılmış bir kaç aydir sıkıntı yaşanıyor ama ben yetişmeye çalışıyorum oğlum da çok isteyen bir çocuk olmadığı için bu dönemde zorlanmadı babası servis parası kitap ve aylık harçlığıni veriyor eskisi gibi fazla harcayamior sadece

Valla acikcasi ben direkt maddeden suphelendim cunku ucuz seyler degiller ve devamli devamli istemesi aklima bunu getirdi.

Bu şekilde devam ederse eşiniz malesef bu çocuğun sonu iyi olmaz.
Eşiniz karşısına alıp düzgünce konuşmalı bu iş böyle gitmez.

Her şeyi dramaya bağlamaya gerek yok bence her şeyi abarta abarta anlattığın için.
Drama etmiyorum beni lanse ettiğiniz şey kendi cocugunu atıp keyfini süren kötü kalpli üvey anne
Buna karşı çıkıyorum
Herkesin hangi yollardan geçtiğini nelerini kaybettigini bilemezsiniz
Nİce anneler var evladına beslenme bile koymayan şiddet uygulayan kendi zevki peşinde koşup çocuğunu unutan
Ben elimden geldiğince annelik yapmaya çalışıyorum

Valla acikcasi ben direkt maddeden suphelendim cunku ucuz seyler degiller ve devamli devamli istemesi aklima bunu getirdi.
Nasıl anlayabiliriz bunu geçen sene bize geldi gece karın boşluğunda yaralar vardı dikiş vs eşim nasıl oldu ne oldu dedi köpekten kaçarken düştüm dedi 1 hafta evden hiç çıkmadı hastahane ye götürmek istedik gitmedi

Benim eltim de 2 çocuğunu annesine bırakıp kaynımla evlendi çok iyi bi anne gibi çocuk yapmaya çalıştı olmadı sonra kaynımdan da boşandı çocuklar büyüdü tabii çok iyş anne gibi kendine baktırır

Bu ne ya 24 yaşında koca adam bana bakacaksın ne demek. Valla bu konularda büyük konuşmak istemiyorum ama babasına merhameti yok ne koparsam kardır diye düşünüyor. Elinizde ne var ne yok alacak gibi görünüyor. Bak.ilerde de kendi gibi çingene bi kız bulur. Bu sefer 2 kişi kapınıza dayanırlar. Biraz sınır koymanız gerekiyor. Siz de üvey annelik yapmamak için her şeye sessiz kalıyorsunuz bu kadarına gerek yok karşıdaki 10 yaşında okul çocuğu değil. Kocaman adam.

Valla şu kadarını söyleyim..Annemlere biz ev aldık 8 yıl önce kardeşimle o ara balkon cam yaptıramadık,yeni yapacaklar biz yapacağız yani kardeşimle annem bir türlü yapamadıniz hep evi ilk aldiğimizda para yok diye zirladınız dedi...Valla böyle evlat bilemedim.
Zor kazık kadar olmuş artık baksın basının çaresine .Bizim anne babamız da tam tersi bize bakmak zorundasınız diyor :)

Benimde eşimin yeğeni boşandı 2 ay sonra evlendi ilk esinden olan çocukları görmüyor ve bir çocuğu var
Kuzenim boşandı ilk evliliğinden olan çocuğunu görmüyor 3.evliligini yapti
Ben elimi üzerinden çekmemek için herşeyi yaptım evladım için ama yetmedi yetmez biliyorum

Siz bence fazla geri planda bırakmışsınız kendinizi.
Çocuk küçük değilki kabullenmesin.
Artık ağırlığınızı koymalı müdahale etmelisiniz.
O evin hanımı sizsiniz. Beğenmiyorsa gelmesin.
Siz kendinizi neden ezik gibi hatalı gibi geri planda bırakıyorsunuzki?
Çalışıyorsanız ve ev geçimine katkıdada bulunuyorsanız sizin sayenizde geçiniyorsunuz.

Mesela bana kocam dese ki nafaka vermem evlenirsen çocuğu alma hadi oradan derim kendi de bakmıyor babaannede duruyor nafakayı sen zaten almıyorsun yine. Herkesin annelik anlayışı farklı senin için herhalde çocuğu haftada 1 görmek yetiyor kocan da haftada 1 görsün istiyorsun ayrılmış anne baba olmak böyle ya maddi ya manevi yanında olursun 24 yaş öyle kocaman adam yaşı değil çevremde aileden destek görmeyen yok. Üvey oğlun evlenirken artık ayılır bayılırsın her şeye. İnşallah çocuk kendine iyi bi gelecek kurar. O eltim de koca götlü çalışmak zor geldiği için huysuz olduğu için ailesinin evine sığamıyormuş. Şimdi kızları büyüdü onları çalıştırıp kendine bakacak. Benim annelik anlayışım daha farklı bilmiyorum

Benim böyle davranmam ters bir tepki alıp olaylar büyümesin diyeydi
Bir şey yapmamış olmama rağmen çocuk benim onu evden kovdugum yalanıni yaymış herkes bana yüklendi bende bu olayi ortaya çıkaracağım dedim ve hepsine bunun olmadığını ispat ettim
Bir iki olay daha oldu eşimi destekledim hakkımızı savundum vs diye beni kötü ilan ettiler
Galiba birazda korktum anneme bahsettim ses etme sana ne adam seni acmi bırakıyor dedi
Git değil dermiydi bilmiyorum ama derse nereye giderim diye düşündüm galiba bilmiyorum

Hiç vermedi ki ben evlenince vermeme durumu yok ortada neyse uzun uzun ve tek tek anlatmayacağım
Ben suçumu hatalarımi eksiklerimi biliyorum kabul ediyorum
Sizin gibi bir anne olamadım olmadı kapasite meselesi

Hiç vermedi ki ben evlenince vermeme durumu yok ortada neyse uzun uzun ve tek tek anlatmayacağım
Ben suçumu hatalarımi eksiklerimi biliyorum kabul ediyorum
Sizin gibi bir anne olamadım olmadı kapasite meselesi
Eşinden de bunu mu bekliyorsun? O eve giren para ortaktır kocan sana sormuyor mu? eşin oğluna bakıp?? senin paranı eve mi harcıyor

Tek birşey sorabilir miyim bu çocuk benim evladım olsa idi ben boşanıp evlenmemiş olmasa idim bu konuyu kendi oğlumu anlatan şekilde acsaydim ne derdiniz bana
Merak ettim sadece

Sizinle muhatap olmak istememesini anlayabilirim. Babasının evlendiği kişiyi kabul etmek zorunda değil. Yazdıklarınıza göre baba oğul ilişkileri de yok, sadece maddiyat için babayı arıyor. Çocuk küçükken baba oğul ilişkisinin nasıl olduğunu bilmek lazım. Çocuk neden sadece para söz konusu olunca babayı arıyor? 15 yaşındaki bir çocuk babasına baba demiyor ve baba bunu normal karşılıyor. Annesi ile ilişkisi nasıl çocuğun?

Eşinden de bunu mu bekliyorsun? O eve giren para ortaktır kocan sana sormuyor mu? eşin oğluna bakıp?? senin paranı eve mi harcıyor
Hayır bunu bekliyor olsam 6 yılda önüne bir şekilde geçerdim
Ben çalışmıyorum el işi yapıyorum onuda sadece oğluma harcıyorum
Oğluna verdiği parayı sormuyor ama diğer herşeyde ortak kararlar ile ilerliyoruz

Tamam anlıyorum sen de tekrar aile evine dönmek istemiyorsun ama yine de kendini bu kadar yok sayma. O çocuk kabul etse de etmese de siz bir ailesiniz sizin hiçbir görüşünüz alınmadan bu kadar harcama yapılmaz. Ne okuyor ne çalışıyor ikide bir borç yapıyor rayban iPhone hiçbirinden aşağı kalmiyor. Bir yerde dur demek gerekiyor. Kocanın seni de düşünmesi gerekiyor bilmiyorum sen böyle harcamalar yapabiliyor musun. Tamam onlar baba oğul ama siz de kari kocasınız yaşlılıkta birbirinize kalacaksınız bu kadar sessiz olma bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…