• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu numara polis olabilir mi?

Dolandırıcılık işi olmalı bu..polis sizin uyuşturucu satıcıları ile bağlantınız olduğunu bilse kapıya dayanirdi zaten.Mesaj atıp kibarca davet edecek birde ha?
Mesajı silmeyin direkt gidip polise şikayet edin.

Eki Görüntüle 1975755 Sabah uyandim bu mesaji gordum sok oldum. Sizce gercek olabilir mi. Pek sanmiyorum ama dolandiricilar diye dusundum
Arkadas para istememis ki karakola cagirmis diyip icime kurt dusurdu
aldırma. eger cooooookkkk içine kurt düştü ise karakola git. bu mesajı göster. onalr sana daha iyi bilgi verirler.
eger böle birşeyin yok ise zaten korkamana asla gerekyok.
kaldı ki böle bir sey bile olsa mesajla degil sahaba karşı evinde polisler ile uyanırdın.

Sonunda .gov olmayan bir site bağlantısı
0850li bir numara
Sahtelik akıyor mesajın kenarından köşesinden

Ek: Bir de aynen polisten gelen mesajlarda POLIS veya EGM yazıyor. Genelde de bu tip sahtekarlıklara itibar etmeyiniz (Bakın bunu zibilyon kez atmışlardır, kendini polis gibi tanıtanlara güvenmeyin diye) veya şu kişi kayıptır gibi mesajlar. Hiç gelip seni alacağız tarzında mesaj attığını görmedim polisin :27:

Nette arattım bakin neler çıktı

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-01-14-48-53.webp
    Screenshot_2017-04-01-14-48-53.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 81
evet dolandırıcıların ağına yakalanmış numaranız. bence mesajdaki linke falan da tıklamayın hiç direkt en yakın karakola gidin bakalım.

Telefon ile aranmak suretiyle ifade vermek için emniyete çağrılanlara şahit oldum ama mesaj mantıklı değil.
Üstelik ne için çağırdıklarının içeriği mesajda belirtilmiş, bu kadar detaylı bilgi verilmez, çok saçma..
Dolandırıcılar muhtemelen, belki de korkuyla o numarayı aramanızı beklemişlerdir.

Polis mesaj atmaz direk arar ya da evinden gelir alır hele ki uyuşturucu diyosun, eşim polis ona da sordum dolandırıcıdır dedi

Bence gün içinde arayıp para isteyecekler. 1 nisan şakası diyeceğim ama koca teşkilat yapmaz herhalde.. Gerçekte ilginiz olsa mesaj atarlar mı sizce? Evlerin kapılarını koç başıyla kırarken... Kırmızı halı eksik kalmış bir :deli:

:D :D :D Gözümde canlandırdım da...evet mantıklı olmak lazım azıcık. Nerde görülmüş öyle. Kaçması için haber vermişler bir nevi :D
Az önce eşime mesaj attım görüntüyü saçmalama polis öyle mesaj atmaz direkt gider alır alakası olduğunu düşünüyorsa dedi.
Bir de normal sıradan bir konu için bile ifadeye çağırılırken konuyu söylemiyorlar karakola gidince öğreniyorsunuz....

Uyuşturucuyla bağlantınız olsa polis mesaj mı atar? Gelir alır götürür sizi.

Polis hanımefendi buyrun karakolumuza gelin müsait olduğunuz bir zamanda, olmadı biz gelelim mi diyecek.

Polis bir bağlantınız olduğunu anlarsa sizi gelir alır götürür zaten. İtibar etmeyin.

Back
X