- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
Konumda son durumu güncelledim arkadaşlar çaresi onun gibi davranmakmis meğer iyi mi ,hic tarzım değildi ama içim rahatladı neyse ki ,inşallah yeniden aynı şey olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmen öyleymiş halbuki hiç böyle birşey planlamamistimKesinlikle kıskanmis seni canım ..onun gibi davranman da iyi olmus sinmişbazen insanların bulunduğu seviyeye ineceksin onun dilinden konusacaksin anca kafa öyle basıyor
Ay valla haklisiniz ben de neye uğradığını şaşırdım zaten :) ben de ona uydum ne hallere dustukHocam kusura bakmayın da konuyu okurken liseliler kendi arasında kıskançlık yarışı yapıyor gibi geldi. Komik ya bir de bu bayan ders mi anlatıyor öğrencileri hayata mı hazırlıyor. Sonra neden bu öğrenciler sapıttı devir değişti deniliyor![]()
Planım buydu da bir anlık onun gibi davranmak ise yaradı baktım cekiniyor,ben de bir iki daha yaptım kurtuldum.ugrasmiyor fazla benle artık.Bilerek yapıyor muhtemelen kompleksli ve kıskanç biri. Tavırlarından hoşlanmadığınızı sözlü olarak belirtemiyorsanız da beden dilinizle belirtin ve aranıza mesafe koymaya çalışın.
Hic dayanamam iste boyle seylerrKonuyu guncelledim kızlar kötü hissediyorum biri yazmış acaba herkes idare mi ediyordu diye,evet ya galiba öyleydi.arkadaş bugün baya sıkıntı çekti ya kaç ölüm tehlikesi atlattı dedi
Ben de isteHic dayanamam iste boyle seylerr![]()
akcigerinin biri yokmuş diğerinden de ameliyat olmuş yine olacakmış.evet değil tabi de ben işte şöyle dusundum , acaba kötü niyetli yapmıyordu da böyle herşeyi dalgaya vuran bir tip miydi de öyle davraniyorduNiye, Ne hastalığı varmış ki? Yine de böyle davranmasina sebep değil ama.