• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu öğretmenle ne yapacağını şaşırdım.

Konumda son durumu güncelledim arkadaşlar çaresi onun gibi davranmakmis meğer iyi mi ,hic tarzım değildi ama içim rahatladı neyse ki ,inşallah yeniden aynı şey olmaz.

Kesinlikle kıskanmis seni canım ..onun gibi davranman da iyi olmus sinmiş :KK53: bazen insanların bulunduğu seviyeye ineceksin onun dilinden konusacaksin anca kafa öyle basıyor

Hocam kusura bakmayın da konuyu okurken liseliler kendi arasında kıskançlık yarışı yapıyor gibi geldi. Komik ya bir de bu bayan ders mi anlatıyor öğrencileri hayata mı hazırlıyor. Sonra neden bu öğrenciler sapıttı devir değişti deniliyor :KK45:

Hocam kusura bakmayın da konuyu okurken liseliler kendi arasında kıskançlık yarışı yapıyor gibi geldi. Komik ya bir de bu bayan ders mi anlatıyor öğrencileri hayata mı hazırlıyor. Sonra neden bu öğrenciler sapıttı devir değişti deniliyor :KK45:
Ay valla haklisiniz ben de neye uğradığını şaşırdım zaten :) ben de ona uydum ne hallere dustuk:KK70:

Bilerek yapıyor muhtemelen kompleksli ve kıskanç biri. Tavırlarından hoşlanmadığınızı sözlü olarak belirtemiyorsanız da beden dilinizle belirtin ve aranıza mesafe koymaya çalışın.

Bilerek yapıyor muhtemelen kompleksli ve kıskanç biri. Tavırlarından hoşlanmadığınızı sözlü olarak belirtemiyorsanız da beden dilinizle belirtin ve aranıza mesafe koymaya çalışın.
Planım buydu da bir anlık onun gibi davranmak ise yaradı baktım cekiniyor,ben de bir iki daha yaptım kurtuldum.ugrasmiyor fazla benle artık.

Konuyu guncelledim kızlar kötü hissediyorum biri yazmış acaba herkes idare mi ediyordu diye,evet ya galiba öyleydi.arkadaş bugün baya sıkıntı çekti ya kaç ölüm tehlikesi atlattı dedi

Hic dayanamam iste boyle seylerr :KK43:
Ben de iste
Niye, Ne hastalığı varmış ki? Yine de böyle davranmasina sebep değil ama.
akcigerinin biri yokmuş diğerinden de ameliyat olmuş yine olacakmış.evet değil tabi de ben işte şöyle dusundum , acaba kötü niyetli yapmıyordu da böyle herşeyi dalgaya vuran bir tip miydi de öyle davraniyordu

Konunun başını,okuduğumda kıskanan insan güzelsin diye övüp durmaz diye düşündüm. Kötü niyetli değil diye. Sonunu okuduğumda üzüldüm. Belki moral bulmaya çalışıyor, etrafına güçlü gözükmeye kimse üzülmesin diye. Allah şifa versin. Yakın davranın siz. Zaten rahatsız olduğunuzu anlayınca düzeltmiş kendini.

keşke öyle itiklemeden onun yaptığını yapmadan önce bi kenara çekip konuşsaydınız.
aranızdaki muhabbet nasıl bilmiyorum ama X abla ya da X hanım evet şaka yapıyorsun ama ben böyle şakalardan hoşlanmıyorum kötü oluyorum falan diye..
neyse bambaşka boyuta geçmiş zaten olay kadın hastaymış falan..
böyle şeylerden moral bulmaya çalışıyor olmasını da anlamadım.
Rabbim şifa versin tabiki..
ama kimse hastayken de olsa; 2 sene ya da 2 ay sonra öleceğini biliyorken de olsa; etrafındaki kadınları mıncıklayıp cimcikleyip sıkıp sayıp sövüp ittirip kaktırıp sonra da şaka yaptım yeaa dememeli.

Back
X