Hayır okulum uzadığı için bir sendm var toplamda. Başarı derken yanlış anlatmışım genel olarak başarıyı kastettim orda:)Artik basarili olmak istiyorum demissiiz de zaten son sinifsiniz ve bir donem kaldi şurda. Biraz gec kalmissnz bnce.
Beni çok iyi anladığını düşünüyorum:) ben de işte derslerimi anca geçtim, kalmadığıma sevinebiliyorum sadece:) kurs fikri çok iyi ya insan yüzü görmüyorum ciddi ciddi, çok teşekkür ederim:)Ben de mimarlık fakültesinde okuyorum ve seni gerçekten iyi anlıyorum. Mimarlık fakültesi pişmanlıktırya sosyal olacaksın kendine bakacaksın ya da çok başarılı her dersini mükemmel veren bir öğrenci. Allaha şükür derslerim iyi hiçbir sorun yok ama eşek gibi çalışıyorum da anca yani. Ben kendimi geliştirmek adına bu tatilde ikinci yabancı dilimin üzerine gidiyorum. İngilizce ileri seviye olduğu için bari almancayı da aradan çıkarayım diye başladım bakalım. Sen de dil konusunda ilerleyebilirsin belki kurslara falan yazılırsan hem farklı insan yüzü görmüş olursun
Evet sanırım uzattığım sene işe başlasam çok iyi olcak. Çünkü maddi açıdan vicdanım hiç iyi değil...Bence kurslarla kendini geliştirerek elinden geleni yapmışsın. Sorumsuz ve başarısız biri değilsin.
Ailene yardimci olmak için parttime is bakabilirsin bu sana iyi hissettirecektir.
Burda baska konularda cok fazla özelimi ifşa ettiğim için onu yazmakta çekindim fakat, ankarada ve eziyetiyle paragözlüğüyle meşhur bir okul:)Hangi okul? Bazilarida bence bilerek eziyet cektiriyor..
Çokk teşekkür ederim:) yok zaten artık sosyalleşmem farklı mekanlarda ders çalışmaktan ibaret :) umarım çabucak kurtulabilirim...Başarılı olmasaydın 4. Sınıfa kadar gelemezdin bunu bir kabullen. Yarım donem bir sey değil inan neler var neler 4 senedir 2.sinifta olanlari gordum duydum. Ki mimarlik fakultesi icin yarim donem uzaması gayette normal bence.
Bi ara sosyallesmeyi gezmeyi tozmayi birak derslerine odaklan ve hemencecik bitir. Universite ortamları cok degisik zaten. Arkadas ortamina girip ortam yapıp bir yarim donem daha uzatmadan bu yukten hemencecik kurtull
Hocalarımızın egoları çok yüksek ve genelde başarısız olduğum dönem, sınıfın ortasında dalga geçer gibi üsluplarla eleştirildim hep... Zaten görünüşümle ilgilide problemlerim var kendi içimde yani özgüven olarak ergenlik dönemimden beri kendimi yeterli hissetmedim. Bu okula başlayıp başarısız olduğumda kendimi bu seferde zeka anlamında yetersiz hissettim... Yani kısaca kendimi ne yapsam "yetersiz" hissediyorum.bakımsız ve asosyalleşmemin sebebiyse malesef kuaföre veya bir cafeye gitsem aklım derslerimde kalıyor ve vicdanım sızlıyor saçma ama engel olamıyorum buna:)Balık tutmayı öğrenmen gerek bu yüzden de neden balık tutamadığının cevabını bulman gerek. Yoksa şubat tatilinde yapayım da tüm beş yılın sıkıntısını üzerimden atayım diye bir reçete yok. Neden özgüven eksikliği yaşıyorsun neden sessiz birine dönüştün neden artık kendine bakmıyorsun. Şu an neden düzelme ihtiyacı hissediyorsun kısmındaki yoksunlukların adını bilmiyorsan bir isim bulmalı biliyorsan bize bir isim vermelisin ki sana bir çözüm önerisiyle gelelim. Ama karnını doyuracak değil dilediğin zaman kendi karnını doyurabileceğin bir öneri.
Cevapliyorum atilim :) ahahhhaBurda baska konularda cok fazla özelimi ifşa ettiğim için onu yazmakta çekindim fakat, ankarada ve eziyetiyle paragözlüğüyle meşhur bir okul:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?