- Emoji Skoru
- 159
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi pembkbulut
Rica ederim tatlım Rabbim isteyen herkese saglıkkı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahİnşallah canım güzel dileğin için teşekkğr ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim tatlım Rabbim isteyen herkese saglıkkı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahİnşallah canım güzel dileğin için teşekkğr ederim![]()
Rica ederim tatlım Rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahİnşallah canım güzel dileğin için teşekkğr ederim![]()
Canıım maalesef normal adet döngüme girdim ben doğumgününde hediyesini veremeyeceğim. Sıra sende senin güzel haberlerini bekliyorum canımmİnşallah lekelenmedirhala Umut kesmiyoruz
Valla bu ay 3 defa oldu öyle takipte etmedim akışına gidiyoruzCanıım maalesef normal adet döngüme girdim ben doğumgününde hediyesini veremeyeceğim. Sıra sende senin güzel haberlerini bekliyorum canımm![]()
Geçen sefer tam test alacaktım regl oldum, bu sefer ki gecikmede ise testi aldım regl oldum, o test diğer ayın kısmetiymiş diyerekten kendimi teselli ediyoreeeValla bu ay 3 defa oldu öyle takipte etmedim akışına gidiyoruzama inşallah güzel haberler alırız temmuzda her gecenin bir sabahı vardır üzülme bu ay değilse öbür ay
![]()
Geçen sefer tam test alacaktım regl oldum, bu sefer ki gecikmede ise testi aldım regl oldum, o test diğer ayın kısmetiymiş diyerekten kendimi teselli ediyoreeeTakip etmeden olunca kafada rahat oluyor canıım hadi bakalıımmm dualarımdasın
❤
![]()
Güzel Kızlarım merhaba biraz uzun bi döngü anlatıcam umarım sıkılmazsınız ama yardımınıza ihtiyacım var akıl akıldan üstündür belki bi bi bildiğiniz vardır yaşım 24 . 10 aydır evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz . Ayrıca combinol ile yumurtlama destekleyici de kullanıyordum 2 Mart ve nisanda çok güzel geçti döngülerim ilaç sayesinde mayısta da kullanmaya devam ettim ben 21 mayısta kalın krem rengi yapışkan bi akıntı yaşadım yumurtlamanın gerçekleştiğini düşündüm . 14 Mayıs regl bitiş tarihimdi . (10-14 Mayıs ) 14 -15-16-17-19-gece sürekli birliktelik oldu 20 mayısta sabah oldu . 24-25-26 mayısta çok şiddetli kaşık batması sırt ve bel ağrısı yaşadım . Tıpkı regl oldum hissi gibi . 28 mayısta toz pembe damla kadar bi kanamam oldu ama kesildi . Ara kanamamı yerleşme mi hiç bilmiyorum cunki idrar testlerim negatif çıkıyor . 30. Mayıs gecesi çok şiddetli göğüs sızlaması çektim . ağladım ağrısından . Şimdilerde kaşık batmalarımı arada hissediyorum . Göğüs ağrımı da öyle . Onun dışında başka bi belirti söyleyemeyeceğim ama Reglm hala olmadı . İlaç iki ay işe yarayıp 3. Ay neden yaramasın diye düşünüyorum . sonra ama pcosluyum diyorum . idrar testim 21 haziranda yine negatifti . O yüzden kan testi de yapmak istemedim . Ne düşünüyorsunuz kızlarım varmı hiç bunu yaşayan etrafınızda yada sizde ne yapayım akıl verin. NolurGeçen sefer tam test alacaktım regl oldum, bu sefer ki gecikmede ise testi aldım regl oldum, o test diğer ayın kısmetiymiş diyerekten kendimi teselli ediyoreeeTakip etmeden olunca kafada rahat oluyor canıım hadi bakalıımmm dualarımdasın
❤
![]()
Sende benimGeçen sefer tam test alacaktım regl oldum, bu sefer ki gecikmede ise testi aldım regl oldum, o test diğer ayın kısmetiymiş diyerekten kendimi teselli ediyoreeeTakip etmeden olunca kafada rahat oluyor canıım hadi bakalıımmm dualarımdasın
❤
![]()
Eğer son regl tarihin 10-14 Mayıs ise ve şu an hâlâ regl olmadıysan, normalde gebelik testlerinin artık pozitif çıkması beklenirdi.Güzel Kızlarım merhaba biraz uzun bi döngü anlatıcam umarım sıkılmazsınız ama yardımınıza ihtiyacım var akıl akıldan üstündür belki bi bi bildiğiniz vardır yaşım 24 . 10 aydır evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz . Ayrıca combinol ile yumurtlama destekleyici de kullanıyordum 2 Mart ve nisanda çok güzel geçti döngülerim ilaç sayesinde mayısta da kullanmaya devam ettim ben 21 mayısta kalın krem rengi yapışkan bi akıntı yaşadım yumurtlamanın gerçekleştiğini düşündüm . 14 Mayıs regl bitiş tarihimdi . (10-14 Mayıs ) 14 -15-16-17-19-gece sürekli birliktelik oldu 20 mayısta sabah oldu . 24-25-26 mayısta çok şiddetli kaşık batması sırt ve bel ağrısı yaşadım . Tıpkı regl oldum hissi gibi . 28 mayısta toz pembe damla kadar bi kanamam oldu ama kesildi . Ara kanamamı yerleşme mi hiç bilmiyorum cunki idrar testlerim negatif çıkıyor . 30. Mayıs gecesi çok şiddetli göğüs sızlaması çektim . ağladım ağrısından . Şimdilerde kaşık batmalarımı arada hissediyorum . Göğüs ağrımı da öyle . Onun dışında başka bi belirti söyleyemeyeceğim ama Reglm hala olmadı . İlaç iki ay işe yarayıp 3. Ay neden yaramasın diye düşünüyorum . sonra ama pcosluyum diyorum . idrar testim 21 haziranda yine negatifti . O yüzden kan testi de yapmak istemedim . Ne düşünüyorsunuz kızlarım varmı hiç bunu yaşayan etrafınızda yada sizde ne yapayım akıl verin. Nolur![]()
Eğer son regl tarihin 10-14 Mayıs ise ve şu an hâlâ regl olmadıysan, normalde gebelik testlerinin artık pozitif çıkması beklenirdi.
21 Haziran'daki idrar testinin negatif olması, özellikle de doğru yapıldıysa (sabah ilk idrarla), gebelik ihtimalini azaltıyor.PCOS (Polikistik Over Sendromu) olan kişilerde yumurtlama düzensiz olabildiği için bazen döngü uzayabiliyor ve adet gecikmesi hamilelik olmadan da yaşanabiliyor.28 Mayıs'taki pembe lekelenme yerleşme kanaması da olabilir, ara kanama da olabilir. Tek başına bundan bir sonuç çıkarmak mümkün değil.
Göğüs ağrısı, kasık batmaları, bel ağrısı hem gebelikte hem de yaklaşan adet döneminde görülebilen belirtiler. Bu yüzden belirtilere bakarak ayırt etmek çok zor.Benim merak ettiğim nokta şu: Combinol kullanırken yumurtlamanın gerçekten 21 Mayıs'ta olduğundan emin misin, yoksa sadece akıntıya bakarak mı düşündün? Çünkü PCOS'ta bazen yumurtlama daha geç gerçekleşebiliyor. Eğer yumurtlama tahmin ettiğinden çok daha geç olduysa, testlerin erken yapılmış olma ihtimali teorik olarak var.
Bu noktada en mantıklı adım:
Evde tekrar idrar testi yapmak yerine bir beta-hCG kan testi yaptırmak.
Sonuç negatif çıkarsa ve adet hâlâ başlamazsa kadın doğum uzmanına görünmek.Gerekirse ultrasonla yumurtlama olup olmadığı ve gecikmenin nedeni değerlendirilir.Çevremde ve hastalarda gördüğüm durumlarda, PCOS nedeniyle 1-2 ay düzenli giden döngünün sonraki ay tekrar uzaması oldukça sık görülen bir şey. Bu nedenle "ilaç iki ay işe yaradıysa üçüncü ay da mutlaka işe yaramalıydı" diye düşünme. Combinol'u hangi içerikle kullanıyordun ve şu an adetinin kaç gün geciktiğini hesapladın mı?
Bitanem çok teşekkür ederim yanıtladığın için . Combinol . Folik asit demir b12 yumurtlama destekleyici olarak verildi bana sabah akşam düzenli şekilde kullandım . Gecikmemin 14. Günündeyim . göğüslerim beni şüphelendirmişti net emindim gebelik ihtimalinden okadar farklıydı ki bu ay ki döngümde yaşadığım şeyler . ama idrar testleri negatif çıkarınca kan testide yapmak istemedim . Bir kaç gün önce arkadaşıma da yaptık bütün testleri pozitif verdi . Kanda negatif çıktı öteki gün bidaha test yaptı yine pozitif çıktı prodoktor ile . Randevu aldı doktora . Doktor gebelik yok kesinlikle testlere güvenmeyin demiş . O yüzden de şüpheye düştüm biraz aslında . regl olacakmışım gibi ağrım var şuan . niye böyle oluyor anlamıyorum kasık batmam dünde vardı bugün biraz daha iyi mesela . GüzelimEğer son regl tarihin 10-14 Mayıs ise ve şu an hâlâ regl olmadıysan, normalde gebelik testlerinin artık pozitif çıkması beklenirdi.
21 Haziran'daki idrar testinin negatif olması, özellikle de doğru yapıldıysa (sabah ilk idrarla), gebelik ihtimalini azaltıyor.PCOS (Polikistik Over Sendromu) olan kişilerde yumurtlama düzensiz olabildiği için bazen döngü uzayabiliyor ve adet gecikmesi hamilelik olmadan da yaşanabiliyor.28 Mayıs'taki pembe lekelenme yerleşme kanaması da olabilir, ara kanama da olabilir. Tek başına bundan bir sonuç çıkarmak mümkün değil.
Göğüs ağrısı, kasık batmaları, bel ağrısı hem gebelikte hem de yaklaşan adet döneminde görülebilen belirtiler. Bu yüzden belirtilere bakarak ayırt etmek çok zor.Benim merak ettiğim nokta şu: Combinol kullanırken yumurtlamanın gerçekten 21 Mayıs'ta olduğundan emin misin, yoksa sadece akıntıya bakarak mı düşündün? Çünkü PCOS'ta bazen yumurtlama daha geç gerçekleşebiliyor. Eğer yumurtlama tahmin ettiğinden çok daha geç olduysa, testlerin erken yapılmış olma ihtimali teorik olarak var.
Bu noktada en mantıklı adım:
Evde tekrar idrar testi yapmak yerine bir beta-hCG kan testi yaptırmak.
Sonuç negatif çıkarsa ve adet hâlâ başlamazsa kadın doğum uzmanına görünmek.Gerekirse ultrasonla yumurtlama olup olmadığı ve gecikmenin nedeni değerlendirilir.Çevremde ve hastalarda gördüğüm durumlarda, PCOS nedeniyle 1-2 ay düzenli giden döngünün sonraki ay tekrar uzaması oldukça sık görülen bir şey. Bu nedenle "ilaç iki ay işe yaradıysa üçüncü ay da mutlaka işe yaramalıydı" diye düşünme. Combinol'u hangi içerikle kullanıyordun ve şu an adetinin kaç gün geciktiğini hesapladın mı?
Bitanem çok teşekkür ederim yanıtladığın için . Combinol . Folik asit demir b12 yumurtlama destekleyici olarak verildi bana sabah akşam düzenli şekilde kullandım . Gecikmemin 14. Günündeyim . göğüslerim beni şüphelendirmişti net emindim gebelik ihtimalinden okadar farklıydı ki bu ay ki döngümde yaşadığım şeyler . ama idrar testleri negatif çıkarınca kan testide yapmak istemedim . Bir kaç gün önce arkadaşıma da yaptık bütün testleri pozitif verdi . Kanda negatif çıktı öteki gün bidaha test yaptı yine pozitif çıktı prodoktor ile . Randevu aldı doktora . Doktor gebelik yok kesinlikle testlere güvenmeyin demiş . O yüzden de şüpheye düştüm biraz aslında . regl olacakmışım gibi ağrım var şuan . niye böyle oluyor anlamıyorum kasık batmam dünde vardı bugün biraz daha iyi mesela . Güzelim
Bitanem rica ederim.Bitanem çok teşekkür ederim yanıtladığın için . Combinol . Folik asit demir b12 yumurtlama destekleyici olarak verildi bana sabah akşam düzenli şekilde kullandım . Gecikmemin 14. Günündeyim . göğüslerim beni şüphelendirmişti net emindim gebelik ihtimalinden okadar farklıydı ki bu ay ki döngümde yaşadığım şeyler . ama idrar testleri negatif çıkarınca kan testide yapmak istemedim . Bir kaç gün önce arkadaşıma da yaptık bütün testleri pozitif verdi . Kanda negatif çıktı öteki gün bidaha test yaptı yine pozitif çıktı prodoktor ile . Randevu aldı doktora . Doktor gebelik yok kesinlikle testlere güvenmeyin demiş . O yüzden de şüpheye düştüm biraz aslında . regl olacakmışım gibi ağrım var şuan . niye böyle oluyor anlamıyorum kasık batmam dünde vardı bugün biraz daha iyi mesela . Güzelim
Haklısın bitanem . yardımın için çok teşekkür ederim . İçim rahatladı en azındanBitanem rica ederim.Anlattıklarını okuyunca seni çok iyi anlıyorum. Bazen vücut gerçekten gebelik belirtilerine çok benzeyen şeyler yaşayabiliyor. Özellikle kullandığın ilaçlar, yumurtlama düzenindeki değişiklikler ya da hormonal dalgalanmalar göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı ve regl olacakmış hissi oluşturabiliyor.İdrar testleri negatif çıkmışsa gebelik ihtimali azalır ama adetin 14 gün geciktiği için netleştirmenin en güvenilir yolu beta-hCG kan testi olur. Arkadaşının yaşadığı durum istisnai bir durum; bazen idrar testlerinde yanlış pozitif sonuçlar görülebiliyor. Genel olarak kanda beta-hCG testi idrar testinden çok daha güvenilir kabul edilir.
Eğer kan testi de negatif gelirse, bu kadar gecikmenin nedenini araştırmak için kadın doğum doktorunun değerlendirmesi iyi olur. İnşallah en kısa zamanda sebebi netleşir ve gönlüne göre olur.![]()
Ne zaman olursa olsun dinlerim ben buradayım canımm. Rabbim kalbine annelik hissiyatını yerleştirdiyse mutlaka yaşattıracaktır diyedir ben buna inanırım. Dualarım seninleHaklısın bitanem . yardımın için çok teşekkür ederim . İçim rahatladı en azından![]()
Sorma fena halde ishal olmuşum . Belim çok kötü ağrıyor . Dünden beri . Akıntım var hala regl olmadım . Ne yapıcam bilmiyorum kaşık batmam var . Şehir dışındayım şuan nasıl kan veriyim onuda bilmiyorum kaldım öyleNe zaman olursa olsun dinlerim ben buradayım canımm. Rabbim kalbine annelik hissiyatını yerleştirdiyse mutlaka yaşattıracaktır diyedir ben buna inanırım. Dualarım seninle![]()
Canım bak bende de fena halde ishal olmuştum bir hafta kadar ve onun beraberinde beyaz akıntı geliyodu sürekli ve sonunda adet oldum, bu adetin geliyor demekte olabilir. İşte bak o konuda bir fikrim yok canım iyice araştırmaya çalış ❤Sorma fena halde ishal olmuşum . Belim çok kötü ağrıyor . Dünden beri . Akıntım var hala regl olmadım . Ne yapıcam bilmiyorum kaşık batmam var . Şehir dışındayım şuan nasıl kan veriyim onuda bilmiyorum kaldım öyle
Gülüm evet benimde akıntım regle yakın 2 gün kala kesilirdi . regl ağrım da 1 gün kala başlardı kasıkta da belde de olurdu . Sonra zaten ya akşamı ya sabahı regl olurdum bütün döngülerim hep böyleydi bekarken de evliykende ve bacaklarıma da atardı . Ama bu bacaklarıma atmıyor sadece sağ kasıkta arada bir olan batmalar . sadece bel ağrısı göğsümün koltuk altıma yakın kısmı sızlıyor bazen . 3 gündür ara ara regl olmuşum gibi şiddetli bel ağrım oluyor geçiyor tekrar giriyor . eve dönene kadar bekleyeceğim bakalım . ne olacak direk doktora gidip randevu alacağım beklemeyeceğim bitanemCanım bak bende de fena halde ishal olmuştum bir hafta kadar ve onun beraberinde beyaz akıntı geliyodu sürekli ve sonunda adet oldum, bu adetin geliyor demekte olabilir. İşte bak o konuda bir fikrim yok canım iyice araştırmaya çalış ❤
Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz canıımmGülüm evet benimde akıntım regle yakın 2 gün kala kesilirdi . regl ağrım da 1 gün kala başlardı kasıkta da belde de olurdu . Sonra zaten ya akşamı ya sabahı regl olurdum bütün döngülerim hep böyleydi bekarken de evliykende ve bacaklarıma da atardı . Ama bu bacaklarıma atmıyor sadece sağ kasıkta arada bir olan batmalar . sadece bel ağrısı göğsümün koltuk altıma yakın kısmı sızlıyor bazen . 3 gündür ara ara regl olmuşum gibi şiddetli bel ağrım oluyor geçiyor tekrar giriyor . eve dönene kadar bekleyeceğim bakalım . ne olacak direk doktora gidip randevu alacağım beklemeyeceğim bitanem
Hamile misiniz noldu merak ettim8 ve 11 Mayısta yaptım negatif çıktı sanırım yok![]()
Çok şükür regl oldum bitanem . Hayıt tohumuna başlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse aldım aktardan araştırayım bakayım nasıl kullanılması gerekiyor ona göre hareket edeceğimHadi bakalım haberlerini bekliyoruz canıımm