• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu olay beni cok kırdı.

Afedersin canım, soran olmuştur belki ama "eşin" bu arada ne yapıyordu? Parasını siz ödeyeceksiniz, sen kimliğini uzatacaksın, kayınvalide atlayacak ee eşin demedi mi "anne bi dur allahını seversen, zaten ortalık karışık" diye? Niye cümbür cemaat gittiniz ki tapuya, evin satıcısı ile alıcısı orada olsa yeterdi sülale niye takıldı peşinize?
Veya diyelim daha sora eşinin üzerine vermek sureti ile evi üzerine aldı tekrar tapu ve satış masrafı mı yapılacak?
Sıkıntı büyük bence.

Eşinin kimliğini unutmuş olması tiyatro gibi geldi bana..

Selam kızlar uzun süredir yazmıyodum. Düne kadar okadar büyük bi problemimiz yoktu. Şimdi konuya gireyim: biz eşimle kirada oturuyoruz 1 ay önce ev almaya karar verdik ve krediye başvurdu eşim babasıda buna kefil oldu kredi onaylandı alınacak ev eşimin halasının evi kv lerin apartmanında neyse herseye peki tamam dedim nede olsa bi yanda eşim bi yanda kızım var dedim ve kabullendim. Evin tapuları daha yok noter satısı ile alınacak dün alım için ben eşim kv ve eşimin halası notere güdildi eşimin üstüne olcaktı ev kimligi yoktu yanında ehliyeti vardı kabul olmuyomus bende dedimki ozaman benim üstüme olsun dedim kv ordan atladı benim üstüme olurmu benim üstüme olsun die sonra bende benim üstüme nie olmuyo ne farkeder ki dedim güvenmi yok dedim sonra kıvırdılar lafı ve kv hemen kimligyle fotosunu verdi bende asagı indim sonuc onun üstüne oldu ve ben cok kırıldım eşim aşagı yanıma geldi bende annenler hep ayrım yapıyo böyle nereye kadar gider biz aynı apartman yasıycaz böyle nekadar sürer dedim. Ve aglamaya basladım tutamadım kendimi kırıldım çünkü şimdi ise hala kalbim kırık nasıl gecicek bilmiyorum akıl verin nolur malk mülk degil istedigim ama orda beni kırması cok cok zoruma gitti ve eşime ailesine kırgonlıgım bi türlü gecmiyo nasıl gider kırgınlıgım nasıl effederüm bi akıl verin lütfen:KK43:Cok uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Sizi üzmek istemem ama çok Saçma bişey Parasını sizin ödeyeceğiniz evi niye Kv üstüne yapıyorlar ki noter cok mu uzaktı keşke eşin gidip Alıp gelseydi Kimliğini yada annesine öyle şey mi olur demeliydi Allah sabır versin çok kötü arada kalmışsın

Selam kızlar uzun süredir yazmıyodum. Düne kadar okadar büyük bi problemimiz yoktu. Şimdi konuya gireyim: biz eşimle kirada oturuyoruz 1 ay önce ev almaya karar verdik ve krediye başvurdu eşim babasıda buna kefil oldu kredi onaylandı alınacak ev eşimin halasının evi kv lerin apartmanında neyse herseye peki tamam dedim nede olsa bi yanda eşim bi yanda kızım var dedim ve kabullendim. Evin tapuları daha yok noter satısı ile alınacak dün alım için ben eşim kv ve eşimin halası notere güdildi eşimin üstüne olcaktı ev kimligi yoktu yanında ehliyeti vardı kabul olmuyomus bende dedimki ozaman benim üstüme olsun dedim kv ordan atladı benim üstüme olurmu benim üstüme olsun die sonra bende benim üstüme nie olmuyo ne farkeder ki dedim güvenmi yok dedim sonra kıvırdılar lafı ve kv hemen kimligyle fotosunu verdi bende asagı indim sonuc onun üstüne oldu ve ben cok kırıldım eşim aşagı yanıma geldi bende annenler hep ayrım yapıyo böyle nereye kadar gider biz aynı apartman yasıycaz böyle nekadar sürer dedim. Ve aglamaya basladım tutamadım kendimi kırıldım çünkü şimdi ise hala kalbim kırık nasıl gecicek bilmiyorum akıl verin nolur malk mülk degil istedigim ama orda beni kırması cok cok zoruma gitti ve eşime ailesine kırgonlıgım bi türlü gecmiyo nasıl gider kırgınlıgım nasıl effederüm bi akıl verin lütfen:KK43:Cok uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Çingenelik et al o tapuyu üstüne bence Alana kadar da başının etini ye eşinin

• Beğen
Reactions: anu
Bekleseydiniz yarim saat esin kimliği alip gelseydi
Ne alaka kaynananin üstüne olmuş
Hemen eşinin veya kendi üstüne almalisin
Tapu masrafi da size ders olsun

vallahı yorumları okumadım ama haklısınız ben olsam asla affetmezdım.
eşinizin kimliğini unutması hikaye gibi geldı bana. hemen fotokopılı örnek de kv den cıkmıs. gayet planlı bence sana söylememişler ,ben olsam asla o eve cıkmam tasınmam eşimin üzerine veya bnm üzerime alınmadan. versın noter parasını da...

konu sahibi kullanılan kredi konut kredisi ise başasnn üzerine yapılamaz eğer tüketici kredisi ise olur.Aralarında bence danışıklı dövüş yapmışlar.Doğulu mu kocan?

Esimin ailesinin oturdugu apartmanda buyuk konusmayayim ama uzerimede yapsalar bedavada verseler asla oturmam.bence sizin en ilk hataniz bu olmus.bana biraz isin icinde oyun var gibi geldi.esinizin o anda yaninda kimlik ve resim olmamasi cok tuhaf ve k.v ninde yaninda resim ve gerekli seylerin olmasi col tuhaf.belkide sizden habersiz aralarinda konusmus anlasmislardir daha oncesinde.

Haahh ilerde de miras malı olur eşinizin kardeşleri arasında paylaşılır ev, geçmişler ola.. :KK66:
Ben orada kıyameti koparır, gerekirse evi aldırmaz yine de kv üstüne yaptırmazdım o evi.
Bu ne saçma iş!

kaynana niye elmi koyacakki ?

Nicin olmasın? Hersey mümkün bu hayatta.

Ayrintilara girmeden kabaca soyle ozetleyebilirim.

Evlilik süresince emek verilerek edinilen bir malvarlığı (istisnalar disinda ) hangi eşin üzerine olsa da, diğer eş boşanma veya ölüm durumlarında payına düşeni alır. Yasal hakkıdır.

Oysa ki kadın, kayinvalidenin üzerindeki evde hak iddia edemez. Eder de, dava açması, ispat etmesi cok zor iş... Bu ev kayinvalide vefat edince terekeye girer. Ve - konu sahibinin eşinin kardesleri gibi - diğer mirascilar arasında bölüstürülür.

Yani kayinvalide çok iyi niyetli olsa bile vefat ettiğinde diğer mirascilarin da iyi niyetli olması ve evin konusahibi ve esine ait olduğunu kabul etmesi gerekir ki işler zorlasmasin.

Hepinizden allah razı olsun kızlar bu aksam eşimle konuştum bayagı bagırdım kızdım sonra kvle konustum kv kimligini cıkarır cıkarmaz eşimin üstüne devredecek evi gerci içimdeki kırgınlık gitmio bu olanlar falan ama en. Azından kızımla hakkımız olanı alıcagız.

Hepinizden allah razı olsun kızlar bu aksam eşimle konuştum bayagı bagırdım kızdım sonra kvle konustum kv kimligini cıkarır cıkarmaz eşimin üstüne devredecek evi gerci içimdeki kırgınlık gitmio bu olanlar falan ama en. Azından kızımla hakkımız olanı alıcagız.

Çok üstüne gidip haksiz duruma düşmeyin. İki tarafta söz vermiş şimdi sabredip beklemek düşer size. Eğer hergun konuşup önüne surerseniz ters teper...

Agizlarina laf vermeyin. İnşallah gunler çabucak geçer hemen alirsiniz evinizi ustunuze.

Öncelikle eve hemen tapuda şerh koydur. Allah korusun eşine bır sey olursa ev üstünde kv hak iddia edemesin diye aile konutu şerhi koydur ve yaşadığım sürece ben oturacağım dıye

Çok büyük hata yapmışsın. Borcu siz ödeyeceksiniz ama ev kvnin üzerine olacak öyle mi?

Ya ayrılırsanız, ya eşin vefat ederse? Nasıl hak iddia edeceksin ev üstünde?

Çocuğunun hakkını kvye vermişsiniz. Siz borç ödeyin, onlar ev sahibi olsun. Yerinde olsam, evimden taşınıp oraya gitmezdim. Hatta bu olay benim için boşanma sebebidir.

Yarın öbür gün eşin vefat etse, o ev senin ve çocuğunun olmayacak. Kv çıkın evimden dese duramazsınız orda, biliyorsun dimi?
Bir de kayinvaliden ölse,baska cocugu da varsa ev onlara da pay olacak.hadi burdan yak:KK11::KK11:

Eşimin bi kızkardeşi var evet biliyorum büyük bi hata suan ben çalışmıyorum eger hersey yolunda gitsedi eve gectigimizde ben işe giricektim ve ikimiz ödüycektik ama artık işe girmiycem ve nasıl ödiycekleri onları ilgilendirir kv ile iki ödesinler ben işe girmiycem.
Valla arkadasim sen isede girerdin de borcuda kocandan once odersin de.alinip kirilmada senden oyle bir elektrik aldim.
resmen kocanla anasi seni oyuna getirmisler sende yok kirildim yok nasil affedicem felan.seni daha cok kirar bunlar benden sana soylemesi

eşinle konuş bence. inada bindirecek şekilde değil ama Allah korusun ilerde annene bişey olsa o ev kaç parçaya bölünecek çocuğumuz için bile bi hak iddia edemeyeceğiz bizde ortada kalacağız. o kadar ödediğimizde boşa gidecek diye konuş. o ev sizden sonrada çocuğunuzun olacak çünkü. onun hakkıda kaybolmuş oluyor böyle bir durumda. kendimi sizin yerinize koydumda sinir krizi geçirdim burda.

Owww tehlikeli sular :eek: kaynana ds az cingöz degilmis. Madem ev onun üstüne borcuda o ödesin madem  :110:

senin odeyeecgin borcu niye kv tapuya aliyor
kirilmakmis uzulmekmis geç onlari

resmen ayakda uyutuyoalr seni, o evin tapusundaki isim duzelmeden kocanla arani sakin duzeltme gerekiyorsa bosanmaya kadr git ama yumusama

aldatma , dayak konusu diisnda ilk defa bi yorumumda bosanmadan bahsediyorum hepsinden daha ciddiyim,senin yemenden kesip çocugunun riskindan arttitip odedigin borcunu nasil kayinvaliden el koyar,akil mantik alair bisey deil ..

10 çocuk olsa dinlemem, alsin çocukalrinada avksin ne hali varsa gorsunler ..

Back
X