Merhaba kızlar. Konuya giriyorum. Şimdi şöyle ki, çoğunuz biliyordur ben üniversitede okuyorum, mimarlık okuyorum. Gerçi bu biraz gereksiz detay oldu ama neyse :) Pandemiden önce yüz yüze eğitim vardı tabi ki. Geçen sene ilk yılımdı. Bizim bölümdeki üst sınıflarla da arkadaş olmuştum. Bir sürü kişi geçecek şimdi, karışmamaları için hepsine takma isim takacağım. Aslı diye bir kızla arkadaş olmuştum. Aynı zamanda Demet diye bir kızla da arkadaş olmuştum. Aslının da bir sevgilisi vardı, adı Tolga. Bir de bir Volkan diye bir çocuk vardı, o da eskiden Demetle sevgiliymiş. Ve Aslıyla Demet küslerdi. Yani eskiden çok yakın arkadaşlarmış ama artık konuşmuyorlardı. Neyse bir süre sonra birtakım kişilerden bir şeyler duydum. Söylenene göre eskiden Aslı ve Volkan da sevgili olmuş. Sonra bir gün Demet ile sohbet ederken bu konu açıldı ve Demet bu söylenenleri onayladı. Söylediğine göre Aslıyla yakın arkadaşken Volkan onun sevgiliymiş ve Aslı, Volkanı çeşitli entrikalarla ondan ayırıp Volkanla kendisi sevgili olmuş. Küsme sebepleri buymuş. Sonra Aslının kendisi de Volkandan ayrılmış ve Tolgayla sevgili olmuş. Neyse bu duyduklarımdan sonra biraz gözlem yaptım ve Tolga ile Volkanın bir arada bulunduğu ortamlarda Tolganın Volkana sert sert baktığını gördüm. Neyse bir gün amfide Aslı ile yalnız kaldık ve bu konu açıldı. Aslı bana şöyle dedi: "Söylenenler uydurma, benim Volkanla aramda hiçbir zaman hiçbir şey olmadı, biz sadece yakın arkadaştık." Ben de dedim ki: "Peki Tolga neden Volkana sert sert bakıyor?" O da dedi ki: "Volkanın yaptığı saçma sapan hareketler yüzünden öyle yapıyor. Volkan, bizim Tolgayla çıkmaya başladığımızı öğrenince beni her yerden engellemiş. Biz o zamanlar Volkanla yakın arkadaştık ya, yakın arkadaşı olarak Tolgayla çıktığımı neden hemen ona söylemedim diye sinirlenmiş. Tolga da bunu yanlış yorumladı. O yüzden Volkana öyle davranıyor." dedi. Benim bu olayda kafam çok karıştı. Sizce doğru söyleyen veya yalan söyleyen taraf kim?
Son düzenleme: