Bu parfümün adını markasını biri bana soylesın gece gece kafama takıldı ya

cucumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
72
0
36
A.B.D.
Arkadaşlar parfmü bu gun denedım adınıda öğrendım ama gel gelelım unuttum ismini yarın bu parfumu gidip alıcam ama adı neydı yada şu an netten sipariş vericem anlatayım şişesini

siyah uçgen gibi ama şeffaf siyah bir şişe önunde altın sarısı kocaman bi g harfi var bı yardım edın yaa neydı bu parfumun adı genç yaşta bunadım mı ne 20 gun sonra nikahım ve ben bu parfüm kokmak ıstıyorum

g harfi dedigin icin ilk aklima gucci geldi acaba gucci flora olabilirmi ?? simdi bak bende merak ettim

flora değil bir çok parfumu biliyor ve kullanıyorum bu gun gittim almaya denemedıgım bısy olsun dedım bu güzel kokuyu denedım ama şimdi adını unuttum yarın almaya gıdınce öğrenecegım ama şimdi aklıma takıldı uyku uyuyamam
şöyle şeffaf siyah bir şişe güzerinde altınsarısı G harfi var kocaman

Gendarme olabilir mi?
Benim kullandığım alta doğru daralan siyah bi şişe üçgen gibi
O mu acaba?

off yaa bende fena taktim simdi deminden beri google de ariyorum :) gucci degilmis onu ögrendik

gendermede değil şimdi googlede baktım değil taktım kafaya yaa 11 den berı onu arıyorum saat 1 oldu halen bulamadım nöbetçi parfümerı olsa gıdıp alıcam hemen ama yook acayıp kalıcı bir parfum ya öğlen 4 de denedım halen kokuyo hemde nasıl bu benım nikah parumum olmallllıııııııııııııııı

off yaa bende fena taktim simdi deminden beri google de ariyorum :) gucci degilmis onu ögrendik

koku tarzı kalitesi şişe tasarımı bana gucciyi anımsatıyo guccinin parfumlerını aratıyorum hep bilindik parfumler cıkıyo aceba bu parfum yenımı cıktı bilmiyorum kı tek bildiğim bişey çok guzel koktugu ve yarın hemen benım olacağı

givency ange nin sisesi tarife cok benziyor birde gucci nin altin renkli g sini alip üstüne yapistirdikmi olcak bu is

anged gibi uzun bir şişe değil küçük bir şişe ve siyahı angdden daha koyu koku kesnlıkle gkıvenchy tarzı değil tarz olarak şişe olarak zengin bir koku çok kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…