bu prenseslik değil mi

Burda okuduğum bazı kadınların sevgilileri cidden beni şok ediyor da bu erkeklere bu kadar yüzü veren ayrılmayan kadınlar daha da şok ediyor.Nasıl bi kendine güven nasıl bi şımarıklık ki bu beyfendi arabayla evinden alınmadı diye gerilip bide size yükseliyor.Valla buzzz gibi soğuma ve ayrılma sebebi lütfen şımartmayın şunları

Burda okuduğum bazı kadınların sevgilileri cidden beni şok ediyor da bu erkeklere bu kadar yüzü veren ayrılmayan kadınlar daha da şok ediyor.Nasıl bi kendine güven nasıl bi şımarıklık ki bu beyfendi arabayla evinden alınmadı diye gerilip bide size yükseliyor.Valla buzzz gibi soğuma ve ayrılma sebebi lütfen şımartmayın şunları
Ben de söylenmeyi kes falan dedim böyle diyince çok kızdı konuşmayı kestik.

Ya arabayla almadın diye demiyor ama arabayla alakası olmasa arabasiz gelmeme bu kadar kızması saçma olurdu.

Ya bu gibiler yüzünden erkekler de değişmeye başladı . Adam o kadar emin ki konu sahibinin tepki göstermeyeceğinden baya rahat davranıyor .

Yeni nesil erkekler de pek prenses ayol. Şunun yarısı kadar prenses olsaydım ohooo 😂😂 ayrılın tabii insan bunun lafını etmemeli. Çok ayıp.

Bunu da engelleyin, kıyamet alameti gibi adamlar sarmaya başladı ortalığı🤦‍♀️ metroyla buluşmaya gidilmiyor mu? Her flört eden arabalı mı olmalı😵‍💫
Mune bana sende ozensizlik görüyorum plansizsin falan dedi beni suçladı resmen ben de söylenmeyi ve beni eleştirmeyi kes dedim o da daha da köpürdu nası kes dermişim:D

flörtüm benim onu arabayla almamı bekliyor galiba dün buluşacaktık ben yorgun olduğum için arabayla gitmek istemedim işe, buluşacağımız yer de bana yakın metro üstü dönüşte de dedim taksiyle dönerim nolcak onun evine de yakın bi yer zaten taksiyle 5 dk sürer maksimum. Benim metroyla geleceğimi öğrenince ne plansız ne üşengeç insansın gibisinden laf soktu bana özensizsin dedi görüşmeyi iptal etti gerildik biraz sizce bu prenseslik değil mi ?
Bu erkeklere ne oluyor ya kiz gibi oldular iyice

Özellikle mi bulup seçiyorsunuz bu çeşitleme herifleri?
burada anlatılan erkekleri okuyunca kurban olduğum Allah tam zamanında flört etmişim diyorum, flört mlört işlerim bu zamana kalsaydı prenseslere denk gelecekmişim, şimdikilerin çoğu ailesinin biriciği premşeş erkekler 😬

Ya bu gibiler yüzünden erkekler de değişmeye başladı . Adam o kadar emin ki konu sahibinin tepki göstermeyeceğinden baya rahat davranıyor .

Aynen. Kadinlar ayrilmak bilmiyor bir turlu, adamlarda artik kaygi kalmadi ki ne yapsam bir sekilde kabul goruyorum o olmasa öbürü olur diyor.
Yapmadiklarini birakmiyorlar kadinlar hala bunlarla sevgili olma derdinde.

Şu hareketlerinden dolayi bir kaç defa yerin dibine sokulsa ve tekmeyi yese bir daha yapmaya cekinirler aslinda amaaa bazilarinin evlenmeye asiri acelesi oldugundan oluyor bunlar. Illa o iliski devam edecek, evlenilcek (konu sahibi sadece sizin icin soylemiyorum bunu genel)

Ben de söylenmeyi kes falan dedim böyle diyince çok kızdı konuşmayı kestik.

Ya arabayla almadın diye demiyor ama arabayla alakası olmasa arabasiz gelmeme bu kadar kızması saçma olurdu.
E herhalde arabayla beni almadın diye kızdım diyecek hali yok zaten açıkça da belli etmiş.Arabayla çıkmış olsanız bile evine madem çok yakın ne diye sizin almanızı bekliyor.Asla çekmeyin bu sünepeyi ben olsam engeller yüzüne bakmam böylesinin

Emin miyiz araba mevzusu için söylediğine. Diaylog sıralaması nasıldı bilmiyorum ama o başka bir şey için dedi siz araba ile bağlantı kurdunuz olamaz mı?

Emin miyiz araba mevzusu için söylediğine. Diaylog sıralaması nasıldı bilmiyorum ama o başka bir şey için dedi siz araba ile bağlantı kurdunuz olamaz mı?
Benim arabayla gelmediğini öğrenince laf soktu erteleyelim istersen falan dedi ben de kızdım laf sokmasina kes dedim ben kes diyince kızdı gerildik iptal oldu.

Back
X