• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Bu pudralardan kullananlar var mı?

canım ben olsam maybelline seçerim... cildim parlak mesela, mat tercih ederim...
maybeelline ürünlerini kullandım, memnun da kaldm

ben şu an maybelline dream mat ı kullanıyorum
yaz mevsiminde olduğumuz için cildi yormamak için fondöten vs kullanmadan direkt yüzümü kremleyip pudra sürüyorum ama memnun değilim. kapatıcılığı pek yok gibi. mat görünümü de pek hissedemedim. ama mat görünümlü bir ürün arıyorsan sana kesinlikle önereceğim tek pudra nivea ideal finish pudradır.
ben gece makyajında kullanmıştım sadece ama çok da memnun kaldım fotoğraflarda falan yüzüm hiç parlamadı

ben şu an maybelline dream mat ı kullanıyorum
yaz mevsiminde olduğumuz için cildi yormamak için fondöten vs kullanmadan direkt yüzümü kremleyip pudra sürüyorum ama memnun değilim. kapatıcılığı pek yok gibi. mat görünümü de pek hissedemedim. ama mat görünümlü bir ürün arıyorsan sana kesinlikle önereceğim tek pudra nivea ideal finish pudradır.
ben gece makyajında kullanmıştım sadece ama çok da memnun kaldım fotoğraflarda falan yüzüm hiç parlamadı

aynen katılıorum ben de aldım çok öwdü satan adam ama kapatıcılık berbat öle mat felan da durmadı 1-2 defa kullndım sadece duruo şimdi makyaj kutumda...yasakkelime

tanıtımlarında cok iddialı duruolardı bende bu 3 unden bırını almayı dusundum.bnmde cildim cok parlak bide bu sıcakta sürmemin manasıda kalmayacak ama bu kdr memnunsanız bende nivea ideal finish alayım bari :) saolun cvplarınız için :)

Back
X