bu rahatsızlığı hisseden..

cokguzelolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
3.456
11.589
158
bazen bir yerdeyken sanki orda değilmiş gibi, ya da yürürken sanki kendisi yürümüyomuş gibi, insanlarla konuşurken arada konuşmalarını kaçıracak kadar dalgın ve başka yerdeymiş gibi olan var mı.

kendini orda hissetmemek kısacası, mesela markete gittiğimde bazen orda olduğumu unutuyorum bir anda bakıyorum marketteyim, kafam aşırı dalıyor yani. çevrem aşırı panik insanlarla dolu olduğu için paylaşamıyorum. MR çektirmeye kadar götürürler işi

çok sık oluyor, sizde de oluyor mu kısacası.

Son düzenleme:
Bu ben!! Çoğunlukla bulunduğum yerde geçen sohbeti dinlemem anlatılan şeyi duymam sonra birkaç kere aynı şeyi sorabilirim. Markete birşey almak için giderim niye gelmiştim diye düşünürüm,ihtiyacım olan şeyi almadan dönerim falan.Ama bulunduğu yerde hissetmemek daha o safhaya ulaşmadım :)

bi ben miyim acaba o safhaya ulaşan...
hareket halindeki otobüsten atlayan kızı görünce aklıma düştü. her an o potansiyelde gibiyim Allah saklasın.

ben de sizin gibiyim ama benim sorunlarım var düşüncelere dalmam dalgınlığım ondan diyorum yani umarım ondandır

Aman cok dikkatli olun, dikkatinizi toparlamaya calisin. O haberden bahsettiniz korktum su an Allah esirgesin. Tahlillerinizi yaptirin en kisa zamanda. Bi sey yoksa da psikiyatriste gidin.

geçen yıl full check uptan geçtim sadece demir ve b12 eksikliği çıktı şükür. anksiyete teşhisim var ama bu durumla alakasız. vitamin harici ilaç da kullanmıyorum ki yan etkisi diyeyim. ama gidişim gidiş değil

ben de sizin gibiyim ama benim sorunlarım var düşüncelere dalmam dalgınlığım ondan diyorum yani umarım ondandır

elle tutulur sorunum yok açıkçası, kendi kaygılarım,pişmanlıklarım, elalem ne derlerim, şu odunsu devirde ince kalma isteğim dışında... ben dert ediyorum o başka..

ben bazen konusurken bile ne konustugumu unutuyorum bir onceki konuyu anlatmaya devam ediyorum suratima bos bos baktiklarinda anliyorum konular karisti dimi diyorum
markete diye cikip yuruyuse gittigim bile oldu

Bu durumla alakası olmaz olur mu hiç ?
Anksiyete beyni yorar sürekli kaygı halinde olunduğu için. Beyin yorgun olunca da kendini dinlenmeye alıyor.

Bu durumla alakası olmaz olur mu hiç ?
Anksiyete beyni yorar sürekli kaygı halinde olunduğu için. Beyin yorgun olunca da kendini dinlenmeye alıyor.

anksiyeteden midir sizce, aşırı kaygılı bir insanım, hiç böyle bişeylerin olumsuzunu düşünmem yanlış anlaşılmasın kaza olacak, pot kırıcam vs falan gibi, ama en ufak şeyde yolculuğa çıkarken, yabancı ortama girerken, akrabalarla görüşecekken, doktora giderken,araba muayenesinde vs vs gibi herşeyde kaygı var.
çevreme yansıtmam ama içim sürekli kaygılıdır. neden olduğunu bilmediğim sürekli kaygı hali.

Bence olabilir. Bende de anksiyete var. Bazen kafam öyle dolu oluyor ki bir şeylerle aynı sizin gibi oluyorum. Oluyordum daha doğrusu. Son 1,5 yıldır ilaç kullanıyorum şimdi daha iyiyim

Depersonalizasyon diye bir durum var siz anlatınca aklıma o olabilir diye geldi.Bu durumda bir psikiyatri uzmniyla görüşmenizde fayda var

B12 hapı değil de iğnesi deneyin. Daha etkili.
Bu durumu ben de yaşarım zaman zaman. Bende de anksiyete var. Teşhis konuldu, ilaç da verdi doktor fakat gebelik düşündüğüm için kullanmıyorum. Bazen agirlasiyor, bazen hafifliyor.
Evliyseniz eşinize gayet de yansitin yani. Destek olsun. İçinizde yasamak size iyi gelmez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…