- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
Ama hastaneye gitmedim normal muayenehaneydiProtokol numarası varsa sıkıntı olmaz. Üniverste belki başhekimlik onayı isteyebilir ama
Protokol no nedir tam olarakProtokol no, doktor muhru ve imza varsa kabul olur
Hastaneye gitmedim normal muayenehaneye gittimÖnemli olan protokol nodur...bi de gittiğin yer hastaneyse önce hastanede raporu onaylatmalıydın...hastane kaydına geçmediyse rapor bir işe yaramaz...doktor protokol verip hastaneye kaydetti mi veya sen gişeden protokol alıp raporunu onaylattın mı
Çok teşekkür ederimCok gecmis olsun bu arada
Recetede ust kisimlrda yazar genelde canimProtokol no nedir tam olarakraporu muayenehaneden aldım bu arada
Peki protokol vermedi mi...okul kendi kaydına protokolü yazmak zorunda,aksi takdirde o rapor sayılmıyorHastaneye gitmedim normal muayenehaneye gittim
Mantikli.Peki sizce bu raporu alıp sağlık ocağına götürsem ben böyle böyle raporluyum ama raporun kabul edilip edilmeyeceğinden emin değilim sağlama almak istiyrum desem aile hekimim bana rapor verir mi dersiniz
Peki sizce bu raporu alıp sağlık ocağına götürsem ben böyle böyle raporluyum ama raporun kabul edilip edilmeyeceğinden emin değilim sağlama almak istiyrum desem aile hekimim bana rapor verir mi dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?