Bu rapor kabul görür mü

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Arkadaşlar bugün dişimi çektirmeye gittim. Şiddetli diş ağrım yüzünden bütün grce uyuyamamıştım. Bugünkü sınavıma da çalışamadım. Dişim çekildi ben de bugünkü sınavın daha sonra mazeret sınavına girebilmek için rapor yazmasını istedim. Doktor biraz yaşlıydı genç hastası da pek yok. Rapor yazmamış uzun zamandır belli. Böyle mektup gibi uzun uzun yazdı reçete kağıdına ama önce aldığım raporlar çok daha kısa ve net bilgisayar çıktılarıydı. Sizce bunu okulda kabul etmeme ihtimalleri var mı içime kurt düştü

Eklentiler

• image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 211
Protokol numarası varsa sıkıntı olmaz. Üniverste belki başhekimlik onayı isteyebilir ama

Bide arkadaşlar içime şey diye kurt düştü doktor biraz çatlaktır da çok konuşur laf arasında "dur sana kartımı vereyim inanmazlarsa arasınlar sorsunlar" dedi de koskoca fakülte arayıp "persephone o gün gerçekten dişini çektirdi mi" diye soracak değil tabi

Önemli olan protokol nodur...bi de gittiğin yer hastaneyse önce hastanede raporu onaylatmalıydın...hastane kaydına geçmediyse rapor bir işe yaramaz...doktor protokol verip hastaneye kaydetti mi veya sen gişeden protokol alıp raporunu onaylattın mı

Hastaneye gitmedim normal muayenehaneye gittim

Protokol no nedir tam olarak raporu muayenehaneden aldım bu arada
Recetede ust kisimlrda yazar genelde canim
Sen raporu bir gotur kabul olup olmadigini aninda sana soylerler zaten olmadi tekrar doktora gidersin mecburen
Ama dert etme mutlaka gecer

Peki sizce bu raporu alıp sağlık ocağına götürsem ben böyle böyle raporluyum ama raporun kabul edilip edilmeyeceğinden emin değilim sağlama almak istiyrum desem aile hekimim bana rapor verir mi dersiniz

Bizim okul ozel hastane vs kabul etmiyordu. Illa devlet hastanesi raporu olacak diyordu. Ogrenci islerine bir sorun derim.

Okulun yönetmeligindeki maddelere bagli. madde x ten reddedildi diyebilirler. Raporu verirken hocana detayli anlat durumu bence

Peki sizce bu raporu alıp sağlık ocağına götürsem ben böyle böyle raporluyum ama raporun kabul edilip edilmeyeceğinden emin değilim sağlama almak istiyrum desem aile hekimim bana rapor verir mi dersiniz

Aile hekimi raporlarini genelde kabul etmiyorlar. Baska bir dis hekiminden rapor alabilirsen daha sağlam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…