- Emoji Skoru
- 190.574
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence direkt doğruyu söyleyin. "Görüşelim dedin ama devamını getirmedin." Yok sen de bana yazmadın, böyle şeyler tek taraflı olmaz, kadın erkek eşitliği vs. vs. triplere girerse zaten red flagOlabilir ben ekicem bugün hastayım diyip bakalım
Taş devri değil elbette. Ama sosyal medyada tanışmak da modernlik değil. Bin türlü riski var. Bu adam tacizci mi sapik mi nerden bileceksiniz.? Profilinde yazmıyor sonucta. Sosyal medyada herkes en iyi haliyle var. İnsan reel hayatta tanistigini bir sürü insana soruyor bu nasıl biri diye. Sosyal medyada tanıştığınız ise "ne çıkarsa bahtima". Devir taş devri kadar güvenli değil artik. Çok daha dikkatli ve temkinli olma devri.
Daha ilk görüşmelerde kız gelecek mi gelmeyecek mi, bir aksilik çıkar mı diye azıcık bir endişe duymayan erkekten olmaz. Rahat birisi diyecekler olacaktır. Bilmiyorum, bana bu kadar rahatlık fazla.Aynen bence de görüşmesem mi sence vaktime mi yazık
Ayy mantıklıymış bak bu ben hastayım dedim artıkBen olsam ghostlardım :)
Akşam döner, sen yazmayınca aklımdan çıkmış derdim.
Gerçekten ilgisi varsa bir dahakine erkenden yazması gerektiğini anlar ve sizi ciddiye alır...
Akşam üzeri dedik saatte belli değil yok doldurmuyorum kendimi bişey hissetmediğim birine kızmamkisaat kacta bulusacaktiniz?
beni uyku tutmadi 5e kadar ayaktaydim , saat 1 oldu daha yeni kalktim. ustelik 5te biryere davetliyim:)
dur kendini doldurma. yazmazsa zaten bulusmazsiniz ama simdiden kendini doldurup negatif basmaya gerek yok
Katılıyorum kesinlikle sanki yüz yüze tanıştıklarımızın akıl sağlığının iyi olduğu ne bellikiValla bence temkinli yaklasirsan araştirmani yaparsan sanal yolla sevgilide bulunur evlenilecek insan da.Yaşın bununla hic ilgisi yok
Evet bence de katılıyorum sizeDaha ilk görüşmelerde kız gelecek mi gelmeyecek mi, bir aksilik çıkar mı diye azıcık bir endişe duymayan erkekten olmaz. Rahat birisi diyecekler olacaktır. Bilmiyorum, bana bu kadar rahatlık fazla.
Azıcık endişe iyidir.
katılıyorum ne yaptım da bu yorumlar geliyor diye şoklardayımHerkes sanal ortamda takılıp ilişki yaşamasına rağmen konu başkasına akıl vermeye gelince başlıyorlar tehlikeleri sıralamaya. Sanki reel ortamda tanıştıkları adamların yüzünden nur ve güven yağıyor. Bundan bir kaç sene önce görücü usulü evlenen iki akrabam canını zor kurtardılar sözde güvenilir eşlerdi, anne babaları bulmuştu ama sonuç bu oldu.
Belki bir çok kişi bu görüşme katılamayacak ama bu zamanda evde oturup kısmet bekleyen kadın ve erkekler bana güven vermiyor. Bu kişiler girişken olmadıkları için yada ne yapacağını bilemedikleri içini ya evde kısmet bekliyorlar yada anne babanın bulduğu kız yada erkekle mecburen evleniyor buda güvenden değil tam tersine güvensizlik ve yetersizlikten kaynaklanıyor.
Ayrıca bu platformda biri belli bir yaşın üzerinde ise sanki 500 yaşındaymıs gibi aman bu yaşta da bu yapılamaz yada kaç yaşında kadınsın diyerek altan alta insanlara laf sokulup sabote edilmeye çalışılıyor.
Çok iyi ifade etmişsiniz ki devir internet sosyal medya devriSacmaladiniz sizde iyice. Sanki internetten tanişilan kişiler uzaydan, disarda tanistiklariniz dünyadan gibi konusuyorsunuz. O internettekilerde disardaki insanlar işte onlar da başkalarinin "reel" cevresinde olan okul arkadasi is arkadasi insanlar. Sizin cevrenizdeki insanlarin internet ortaminda sapik olmadigini ne biliyorsunuz mesela? Okulda tanistigin herkes super karakterde ve sapik olamaz mi? En fazla ortak cevredesiniz diye kimisi saklayabilir bu da gercegi degistirmez.
katılıyorum ne yaptım da bu yorumlar geliyor diye şoklardayımburada yorum yapanların bir kısmının amacı laf sokmak gibi geliyor ve ne elde ediyorlar bilmiyorum
Yazdı mı peki?Evet bence de katılıyorum size
Ben hoşlandığım insanin ilgisini seviyorum. Eşim de ilk tanıştığımız andan itibaren çok ilgiliydi. Eğer aşık olmadıysan, adamin ilgi gösterecek cok özelliği yoksa ve sıradan biriyse ben üzerine düşmezdim. Her gün her dakika yazmasını beklemem ama en azından buluşma günü yazmasını beklerdim. Unutmus olabilirsiniz değil mi? Yoksa ağzınız kulaklarlarinizda elinizde telefon her an haber vermenizi mi beklediğinizi düşünüyor. Yazmadıysa, yazdığı zaman kusura bakma aklımdan çıkmış başka bir plan yaptım, der başka bir sey yazmazdım.Arkadaşlar bir date e çıkıcam. Meslektaşız instadan yazdı. Evlenip boşanmış biri çocuğu yokmuş. 3-4 gün oldu yazalı. Ama yazışı nasıl desem soğuk görev gibi emoji yok bişey yok. Bugün görüşelim dedik bu saat oldu hala yazmadı. Görüşünce anlarım diyorum ama böyle olunca da gidesim yok valla.
Yazdı ben de hastayım dedimYazdı mı peki?
Yani yanı basımızda tanıstıklarımız tacizci ve sapık degil öyle mi? Reel çevremizdeki etrafımızdaki herkes pürü pak yani böyle ilginc bakısı görmedim ben. Nerden biliyorsunuz reelde tanıstıgımız insanın telefonunu acıp bir baskasına sapıklık yapıp yapmayacagını veya sizin bir karenizi cekip santaj yapıp yapmayacagını?Taş devri değil elbette. Ama sosyal medyada tanışmak da modernlik değil. Bin türlü riski var. Bu adam tacizci mi sapik mi nerden bileceksiniz.? Profilinde yazmıyor sonucta. Sosyal medyada herkes en iyi haliyle var. İnsan reel hayatta tanistigini bir sürü insana soruyor bu nasıl biri diye. Sosyal medyada tanıştığınız ise "ne çıkarsa bahtima". Devir taş devri kadar güvenli değil artik. Çok daha dikkatli ve temkinli olma devri.