Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl elde edebilirim?

pelin35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
147
1
118
Adana
Bu tam olarak istediğim renk. Lütfen deneyimli arkadaşlar boya numaralarıyla net birşey yazarlarsa boyayacağım.ikinci resim şu andaki kendi saçım.
$image.webp $image.webp

Bu tam olarak istediğim renk. Lütfen deneyimli arkadaşlar boya numaralarıyla net birşey yazarlarsa boyayacağım.ikinci resim şu andaki kendi saçım.
Eki Görüntüle 1107793 Eki Görüntüle 1107794

canım boyanın numarası 7 44 yoğun bakır kumral aldı sanırım palettede numarası ve adıda böle yanlız bunu boyadıktan bi 10 gün sora falan tekrar boyaman lazım çünkü saçın sarı çabuk akar

Saçlarımda yaklaşık bir yıl önce attırdığım gölgeler var.peki bu renk boyasam onlar kapanırmı hangi markanın boyasını tavsiye edersiniz? Palette 10.4 devamlı kullandığım renk ama maalesef saçlarımı çok kuruttu

Ya bu kadar olur tam başlık açacakken bunu gördüm. Aynı rengi sorucaktım ve benim saçım sizinkinden bir kaç ton daha açık. Loreal demiş biri, ben Garnier Dark Copper Blond aldım 2 kutu 1 haftadır evde duruyor cesaret edemiyorum. Loreal in o bahsedilen no yu bulamadım, istediğim renge en yakın Garnier satıyor

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Eki Görüntüle 1107793 Eki Görüntüle 1107794

Canim ben senelerdir bu rengi kullanıyorum. Palettenin tarcon bakir diye geçiyor. Herkes bayilir rengine. Bende çok benimsedim şimdiye kadar. Ama İst.da yabanci olmayan bir kuaföre soyledigimde çok zararli bir boya olduğunu söyledi sakin bir daha sürme onu dedi. Bu rengi diğer markalarda pek tutturamiyorsun da. Loreal kullamdim sacim yipranmiyor ama renk olmuyor. Şimdilerde Vazgeçtim artik gidip boyatacagim bende sari yaptiracago
im ilk defa. Bi arada Paulette tutuyor ama rengini cabuk kaybediyor. Benim sacim küllu kumral aktiginda da rengi çok hoş oluyordu. Umarim biraz faydasi olmuştur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X