- Konu Sahibi neslihan54
-
yardim eden yokmu?
ben beyaz tenliyim ama solaryuma gidiyorum..
ne sansli serenay cok güzel bir sac rengi var aslinda benimde cok koyu degil kumral saclarim var ve günesde altin sarisi gibi parliyor.. ama suan resimdeki gibi boya var ve cok turuncu oldugu icin yakismadi biraz koyultmayi istiyorumki dip boyam cikdiginda cok fark olmasin diye...
o yüzden koyultmayi düsünüyorum bende kendi rengime yakin bir renk istiyorum cünkü kendi rengimi hicbiryerde bulamadim...kendi rengime yakin bir renge boyadiktan sonra birdaha boyamayi düsünmüyorum cünkü cok yiprandi saclarim... 18 yasindayim ve inanirmisiniz hemen hemen 5-6 senedir hep saclarimi boyuyorum :-/
tamam canim tesekkür ederim fikirlerin icin
Rica ederim canım benim, ben sarışınım kardeşim kumral, bir kere boyattı sarışın olacak diye sonra eski rengini bir daha hiç bulamadı, kıskanç şey ne olacak haha :) bı yüzden biliyorum bu renk olaylarını...
evet bende hicbir yerde bulamiyorum ya cok acik yada cok koyu ama ben koyu olmasini tercih ederim cünkü acik pek gitmiyor bana
tşkederim kızlar
dediğiniz gibi kuaföre gidip saçlarımı açtırdım/ sildirdim nerdeyse bembeyaz oldu tüm kırmızılar gitti
üstüne kumral boyattım şimdi o da akıp açıldı baya. bunun üstüne altın sarısıyla böl köpüğü olur mu dersiniz yada sadece bal köpüğü mü yapsam koyu mu olur? :76:
Dipleri koyu, uçları açık, en doğalı bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?