Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk küllü sarı mı adı ne ?

Asuv06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
17
6
1
36
IMG_8526.webp
IMG_8644.webp
Kızlar boyasız saçımı paletta ile açtım turuncu gibi bi renk çıktı ortaya gotoğraftaki kadının saç renginden istiyorum ne kullanmalıyım lütfen yardım .
IMG_8645.webp

Turuncu sacin altindaki kullu sari. Ama en alttaki pek kullu surmuyor acik sariya benziyor. Turuncu olan sizin kafanizsa onun uzerine kullu renk tutturmak cok Zor. En iyi kuaforler bile zor tutrurur.

Keske kendiniz acmak yerine bir kuafore gitseydiniz. İlk kadinin saci ışıltı yöntemiyle boyamis temel renk cok acik kumral isilti rengi platin ortaya cikan renk küllü sari. Eger bir kuafor gecmisiniz yoksa kendi kendinize elde etmeniz cok zor.

Keske kendiniz acmak yerine bir kuafore gitseydiniz. İlk kadinin saci ışıltı yöntemiyle boyamis temel renk cok acik kumral isilti rengi platin ortaya cikan renk küllü sari. Eger bir kuafor gecmisiniz yoksa kendi kendinize elde etmeniz cok zor.
Küllü sarı iyi bir boyayla tutsa da,dipler gelince berbat. Ben bir yöntem bulamadım diplere

Bence once acik veya cok acik sari ile boyayayin saci bi iki kere sonra palettenin platin sarisi var...bildigin yogun kullu sari yapiyor saci...

Eki Görüntüle 2060062 Eki Görüntüle 2060063 Kızlar boyasız saçımı paletta ile açtım turuncu gibi bi renk çıktı ortaya gotoğraftaki kadının saç renginden istiyorum ne kullanmalıyım lütfen yardım .Eki Görüntüle 2060064
Tek renk boyayla hayatta bu rengi tutturamazsiniz. Platin ile kullu sariyi karistiracaksiniz. Ilk boyada tutmayabilir. Bir kac boyamadan sonra olur. O resimde gosterdiginiz bayanin sacinda balyaj var kuafor açıcisiyla boyanmis. Sizin renk kizil sari olmus.

Bence once acik veya cok acik sari ile boyayayin saci bi iki kere sonra palettenin platin sarisi var...bildigin yogun kullu sari yapiyor saci...
Aynen platin yapıp ondan sonra kullu bi renk secmelisin. Ayrıca haftada bir silver shampoo (mor sampuan) ile yikamalisin. Ben öyle yapiorum ise yarıyo :D

Ya da 10.1 paletta küllü açık sarı olur mu bu turuncu açılmış saçımın üstüne

Bi sarı ton istiyorum o kadar . Ara ara saçımın arasında turuncular gözüksün o sorun değil bi sarı ton ☹️Napım istediğim renk uğraştıracak kalsın

Kızlar saçımı boyadım Önce palette nin saç açıcısıyla açmiştım turuncu sarı kafa olmuştum bi hafta öyle gezdim dediklerinizi markette bulamadım bende paletta 10.1 açık küllü sarı ile paletta 9.0 sarıyı karıştırdım 45 dk beklettim sonuç bu beyaz tenliyşm yüzüme yakıştı ama ara ara gölgede turuncu yansıma malesef var

Eklentiler

• IMG_8685.webp
    IMG_8685.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 597
  • IMG_8690.webp
    IMG_8690.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 627
Ilk aşama için yinede guzel olmuş en azindan o turunculuk kirilmis. Bence 1 ay falan saci dinlendirin hem biraz daha aksın onun uzerine küllü çok açım sarıyla platin sarıyi karistirip boyayin tekrarlamak gerekebilir ama yinede ilk actiginiz tonlardan kurtulmus olursunuz.

Peki o ikisini karıştırdığımda basıl bir renk çıkar ortaya

Kızlar bu saça platin sarısı uygulasam nasıl bir renk ortaya çıkar

Merhaba bende sacimi 2yil icinde 3-4 kez actim turuncu olunca o halde disari cikamayacagimdan kahverengo boyuyodum sonra tekrar sari istegim depresiyodu en sonunda yogun arastirmalarim sonucunda cozumu buldum.

Sacta turunculuk varsa boyanin icine ceviz kadar mavi boya katiyoruz boyuyoruz turunculugu aliyor zit renkler oldugu icin.

Ben nevacolor yogun mavi alip onu karistirmistim saclarim kullu sari 10/1 tutturmustum. Sonra sacima kina yaktim hint kinasi. Bugun yine aciciyla actim suan sari turuncu karisik. Yarin boyami yapicam icine mavi boyadan karistiricam.

Back
X