kızlar koleston 6/7 nasıl bi renk bilen varmı ? ayrıca loreal majirelde 5.4 açık kahve bakır nasıl çkıo.bakırı çok mu yoğun... bakırı az khvesi yoğun bldgnz bi renk var mı? koleston perfect 7/77 nin tonu nasıl bi de.. bunlardan birini kullsndnzmı yada bliyormusnz? ayrıca palette 5.0 açık khve dyo. çok mu koyu oluo. saçımı açtrmadan şu an istedgm renge dönmem zor.. açmadan koyumu devam etsem dyorum ama siyaha ykn olmasn dyorum. 5.0 nasıl bi renk oluo? cevaplrnzı bekliyorum... diğer srdugm renklri de açtrrsam dye sordum..
bu tonlardan herhngi ikisi neye denk geliyor,nasıl elde edileblr.. kuaföre nasıl anlatlr vs.. bi fikri olan var mı? hngi marka ve hngi numrya denk gelir sizce?
bende bu kahveleri istiyorum 1. fotoğrafa bayıldım , ben kışkırtıcı kahve düşünmüştüm koleston koyu çıkıyor diye içine biraz sarı karıştıracaktım ama açtığım konuda birkaç öneride bulundular ,istersen açtığım konuya bir bak " kahve-sarı karışımı" diye bir konu
kızlar koleston 6/7 nasıl bi renk bilen varmı ? ayrıca loreal majirelde 5.4 açık kahve bakır nasıl çkıo.bakırı çok mu yoğun... bakırı az khvesi yoğun bldgnz bi renk var mı? koleston perfect 7/77 nin tonu nasıl bi de.. bunlardan birini kullsndnzmı yada bliyormusnz? ayrıca palette 5.0 açık khve dyo. çok mu koyu oluo. saçımı açtrmadan şu an istedgm renge dönmem zor.. açmadan koyumu devam etsem dyorum ama siyaha ykn olmasn dyorum. 5.0 nasıl bi renk oluo? cevaplrnzı bekliyorum... diğer srdugm renklri de açtrrsam dye sordum..
arkdşlr yeni konu açmya çalıştm açamadm.. bkç fto koycam bkrmsnz bu tonlar nasıl elde edleblr. saçım şu an koyu br garip bi tonda. bi gzel bi renk göremedm saçmda.khve olsn bari dedm garip tonlr oldu vs nyse.ve saçmda hep bkç renk cmbüşü vrdı. şmdi bi müddet tek renge dönmye çalışcam snra açtrcam. pki bu renkler ne ile elde edleblr. marka ve numara olarak belrtirsenz sevinirim..açılmş saç üstne yplcak bi işlem olarak düşünün..
garnier altın kumral 6.34 yada palette bronz kahve 6.68 bu ikisi çok güzel ve onlara benziyor ama biraz koyu istersen garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 saçının kendi rengi açıksa bunlar çok güzel tutar boyarsan sonucu yazarsın artık şimdiden güle güle kullan pişman olmican renkler