- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Daha önce de yazdim konunuza, bir kere sakın şu adamlara güvenip iş yapmayin. Borcunuzu bitirmek için özel ders verebilirsiniz yanlis hatirlamiyorsam ogretmendiniz. Ayda elinize ekstra 200-300 bile gecse kârdir. 3. Olarak ben olsam asla çocuğumu birakmazdim o baba dede nasil bakacak çocuğa? Sabir sabir sabir. Bu saatten sonra sabredeceksiniz borcunuzu ödeyeceksiniz sonra da kacacaksiniz. Sizin baska dogrunuz yok.
Zaten istanbulu bosverin hangi sehirdesiniz bilmiyorum bulundugunuz şehirde kalmak iyidir. Borcunuzu hemen kapatin bir miktar para biriktirin birkac ay. Cocugunuz kac yasinda su an?Şöyle ki elime benden kaçırdıkları bir mevlağ geçti , onlar borcumu kapıyor , ben de borçsuz çıkabiliyorum yani şu an. Elimdeki parayla bakıcı şansım yok kaçmak beteye olacak ki imkansız ist durumu belli referans vs olmadan kimse güven vermiyor iş konusunda kimse kimseyi de tanımıyor. Ailem komple kesti bağı benle kimsem de yok ist da nereye kaçayım diyorum ki burda bir eve çıksam oğlum velayet bende olacak yine o başka . Okul saatleri ile benim saatlerim çakışıyor sabah benden çıkacak 2 de babası alıp evine gelse ben işten çıkınca teslim alacağım zaten durqktqn her akşam olmaz mı sizce
Zaten istanbulu bosverin hangi sehirdesiniz bilmiyorum bulundugunuz şehirde kalmak iyidir. Borcunuzu hemen kapatin bir miktar para biriktirin birkac ay. Cocugunuz kac yasinda su an?
İstanbul’a ve tanımadığınız adamlara güvenmeyin lütfen. O kadar aşikar ki bu senaryoda üzüleceğiniz.
Allah yardımcınız olsun.
Ay allah korusun mantıklı sonra yapin. Ama iyi saklayin. Yani tam gün okullar vardir onlara bakin olmazsa cocugun babasi babasi birkac saat vakit gecirmekle bir sey olmaz. Simdi biraz para biriktirin evi acin ikinci el spot esya ufak tefek seyler halledin sonra da ayrılin.T. Dağdayım evet bende burda kalmaktan yanayım . Oğlum 7 ye martta girecek daha . 1. Sınıf şimdi çıkacağım zaman kapatayım diyorum çünkü korkuyorum eğer aldığımı bilirlerse beni kesin bıçaklar
Fakat siz babasinin cocugu sizden kacirmayacagina emin misiniz?
Ay allah korusun mantıklı sonra yapin. Ama iyi saklayin. Yani tam gün okullar vardir onlara bakin olmazsa cocugun babasi babasi birkac saat vakit gecirmekle bir sey olmaz. Simdi biraz para biriktirin evi acin ikinci el spot esya ufak tefek seyler halledin sonra da ayrılin.
Güzel bir karar almişsiniz mantikli. Ben sizin yerinizde olsam diğer adamla da konusmayi keserim boyle niyetinin ne oldugu belli olmayan adamlardan hic haz etmiyorum nedense. Ama kestirip atmak seklinde değil de mesafeyi koruyarak. Su an bir ilişkiden daha cikamadan yapabileceginiz en büyük hata baska bir iliskiye baslamak olur.Bende böyle düşünüyorum hem çocuk açısından da böylesi daha iyi olacak gibi
Güzel bir karar almişsiniz mantikli. Ben sizin yerinizde olsam diğer adamla da konusmayi keserim boyle niyetinin ne oldugu belli olmayan adamlardan hic haz etmiyorum nedense. Ama kestirip atmak seklinde değil de mesafeyi koruyarak. Su an bir ilişkiden daha cikamadan yapabileceginiz en büyük hata baska bir iliskiye baslamak olur.
Güzel bir karar almişsiniz mantikli. Ben sizin yerinizde olsam diğer adamla da konusmayi keserim boyle niyetinin ne oldugu belli olmayan adamlardan hic haz etmiyorum nedense. Ama kestirip atmak seklinde değil de mesafeyi koruyarak. Su an bir ilişkiden daha cikamadan yapabileceginiz en büyük hata baska bir iliskiye baslamak olur.
Adami da engelleyebilirsiniz ama nasil rahat edecekseniz. O avukatin da ne olduğu belli oldu. Siz rahata erince ben de bir oh çekecegim gercekten. Umarim bundan sonra her sey yolunda gider.Bence ben yarın direk telefonumu değiştireyim noyu yani
Adami da engelleyebilirsiniz ama nasil rahat edecekseniz. O avukatin da ne olduğu belli oldu. Siz rahata erince ben de bir oh çekecegim gercekten. Umarim bundan sonra her sey yolunda gider.
Nasıl bıçaklar yaT. Dağdayım evet bende burda kalmaktan yanayım . Oğlum 7 ye martta girecek daha . 1. Sınıf şimdi çıkacağım zaman kapatayım diyorum çünkü korkuyorum eğer aldığımı bilirlerse beni kesin bıçaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?