- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Genelde rüyaları doğru çıkar korktum öyledir diye. O yaşananlardan sonra bide kullanılmış hissetmek kötü olduAnnen bilincaltinda eski sevgilinin seni kullandigini dusunmus bu ruyayi da gormus hic bi manasi yok
Önemi yok sadece o olaydan sonra bide kullanılmış olmak kendimi kötü hissetmemi sağladı annemin rüyaları hep doğru çıkar korktum sağda solda dedikodumu yapıp böyle söylüyodur diyeRüyayı yorumlamak yerine gerçekleri yorumlamanız gerekiyor artık. Annenizin hakkında rüya gördüğü kişi sizin ESKİ sevgiliniz ve sizi aldattı. Bu saatten sonra sizi isteyip istememesinin ne önemi var?
Bosver boyle negatif seyler uzerine dusunup huzurunu bozma. Ben olsaydim annecim o is bitti gitti boyle ruyalar gorursen anlatma bana duymak istemiyorum derdim o adamin adi o evde gecmesin artikGenelde rüyaları doğru çıkar korktum öyledir diye. O yaşananlardan sonra bide kullanılmış hissetmek kötü oldu
O kadar şeyden sonra bide kullanılmış hissetmek beni üzerbenim de rüyalarım çıkar olduğu gibi,eğer çok abes değillerse.gerçekse bile biten bitmiş üzülmeyin bu kadar.birçoğumuz kendi hayatlarımızı geçmişe takılı kaldığımız için ilerletemiyoruz.
Zaten uzun zamandır konuşmuyoduk bugün öyle söyledi çok üzüldümBosver boyle negatif seyler uzerine dusunup huzurunu bozma. Ben olsaydim annecim o is bitti gitti boyle ruyalar gorursen anlatma bana duymak istemiyorum derdim o adamin adi o evde gecmesin artik
kedi ulaşamadığı ciğere hesabı eğer laf ediyorsa kendi ayıbı.o onu küçültür.seni değil.üzül bugün ama hemen unut lütfen.gerçekten hayat kısaymış ve üzülmeye değmezmiş bi yaştan sonra takmıyorsun bunları.O kadar şeyden sonra bide kullanılmış hissetmek beni üzer
Rüyaları genellikle doğru çıkar annemin. Buda doğrudr diye üzüldümKonu eski sevgilin.
Zaten ayrilmissiniz neden bu kadr taktin kafaya?
Teşekkür ederim inşallah bilinçaltıdır.kedi ulaşamadığı ciğere hesabı eğer laf ediyorsa kendi ayıbı.o onu küçültür.seni değil.üzül bugün ama hemen unut lütfen.gerçekten hayat kısaymış ve üzülmeye değmezmiş bi yaştan sonra takmıyorsun bunları.
Kullanıldığımı hiç düşünmedim o son olaylardan sonra düşünmeye başladımE sizde anlarsiniz kullanilip kullanilmadiginizi aslinda ruyaya ne gerek varki .
Rüyaları genellikle doğru çıkar annemin. Buda doğrudr diye üzüldüm
Şükrediorum ama ya arkamdan konuşuyosa ya gerçekten kullandıysaO zmn kafana takmak yerine sadece sevin.
Ve cok cok sukret.
Boyle bi adamdan kurtulmusum diye.
Şükrediorum ama ya arkamdan konuşuyosa ya gerçekten kullandıysa
Konumu biliyosunuz değil miNeler yasandi eskiden.
Cokmu ozel seyler?
Konumu biliyosunuz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?