- Konu Sahibi kelebek088
-
canım ya üzülme seninki baya bi odunmuşsen çok duygusal da olabilirsin ama kızmakta haklısın.... gerçi ben olsam beklemezdim gider yatardım... bütün akşam arkadaşlarıylaymış gelincede oyun oynuyo pes valla bence sende bi daha onu bekleme yat uyu keyfine bak :teselli:
Ayy canım ya,seni çok iyi anlıyorum çünü ben de erkek arkadaşımdan msj bekliyorum gecenin bu saatinde!benneyaptımki Akşamda beri cevap bekliyorum telefonu da açık halbuki..Üstelik yarın da sınavlarım var ve uykum kaçtı! Yalnız deilsin canım, fazla üzme kendini.. :teselli:Bu erkekler hep böyle mi çok merak ediyorum..:çok üzgünüm:
Sağol Canım yorumun için. Haklısın. Biz belki de onlara hak ettiklerinden fazla değer veriyoruz. haftaya vizelerim var. Ben de harıl harıl tüm gün iğrenç sözel bir derse çalıştım. Hani bekledim ki gelsin de biraz sohbet edelim. Sıkıntım geçsin ama nerdeee...:1no2:
Yalnız olmadığımı bilmek de güzel teşekkür ederim. Ayrıca sınavları olan tek kişi olmadığımı bilmek de... Bazen insan istiyor ki ya ben aramayım, o düşünsün... Ya ben konuşmayım o düşünsün. Çünkü gerçekten bişeyi biz söyledikten sonra hiç ama hiç anlamı kalmıyor. Zaten bilmiyorum fazla mı kabalık ettim ama "bu saatten sonra konuşalım desen de istemem. Ben söyledikten sonra bir önemi olmuyor." dedim.
canım üzülme sen bu erkekler hep böyle düşüncesiz anlamazlar ki biz neler düşünürüz neler isteriz anlamazlar..sen hiçç üzme kendini birazda sen onun gibi davran bak nasıl kıymete biniyorsun hemen..sınavın varmış yarın yat güzelce uyu inşallah kolay geçer canımAllah yardımcın olsun :1hug:
O seninle konuşmak isteyince sende benzer şekilde bişeyler yap,
Fazla yüz vermek iyi gelmiyor bu erkek milletine kızlar..:1no2:
TECRÜBE...delikafadulden
Gerçekten öyle. Artık anlamıyorum ya. Hani bir insan vardır. Aslında sıradandır, herkes gibidir. Ama sen ona süpersin iyisin dedikçe kabarır kendini bişey zanneder ya artık durum yavaş yavaş oraya gidiyor. Tabi adama kaldırır hediye diye kendisinin sayfalarca nasıl sevildiğini, beraber geçirdiğin mutlu günleri anlattığın koca bir defter verirsen gelir tepene biner işte. Bana müstehak heralde.
Onların bu yaptığına çok pardon b.kunu rafa koymuş denir.yani çok çok değerli olduklarını düşünüyrlar.
Eeee.bu kız beni böyle seviyorsa..demek ki bende bişey var oluyor.
Saat gecenin ikisi olmuş. Ben hala kimi bekliyorum? Erkek arkadaşımı... Niye? Kendisi başka bir ilde öğretmen. Allah izin verirse seneye KPSS derdini aşarsam ben de olacağım. Malum insanın sevdiği uzakta olunca bir de öğretmen olunca ancak hafta sonları akşam nette görüşme fırsatı olabiliyor. Ve bugün il merkezinde işi gücü vardı. Sonra arkadaşlarına gitmiş. Vaktin nasıl geçtiği anlamamış. Saat 1 olmuş arıyor.
"Ne yapıyorsun?" diyor. "Müzik dinliyorum" diyorum. "Beni bekledinse bu saate kadar üzülürüm." diyor. Bayanız ya illa incitmicez duygusal takılacağız. Seviyoruz ya.."yok" diyorum. eşeklik bende.
"İyi o zaman" diyor. Ben yine en anlayışlı halimle bu sabah erken kalktı. Bana birazdan hadi yatalım diyecek diye bekliyorum. "Biraz bilgisayarda oyun oynayayım" diyor.senağlama
Bu lafı duyunca dedim ki "hadi kız duygusal davranma, aman kırılmasın deme." ve "Ben de ben halbuki tüm gün seni beklemiştim. Sen git bilgisayarda oyun oyna." dedim. Ve yarın konuşuruz diyip gitti ya inanmıyorum. senağlama
Anlatamıyorum ki içimdekileri biz bayanlar mı fazla duygusalız onlar mı çok duygusuz anlamadım ki. Aslında hiçbirşey de anlatamadım..senağlama
duygularını sen belli etmelisin adı üztünde erkek tek düze varlıklar bizim gibi içli değiller ki:tomatoanki rahatsızlığın mutsuzluğun ne olduğunu söyleki davranışları değişşin bence
duygularını sen belli etmelisin adı üztünde erkek tek düze varlıklar bizim gibi içli değiller ki:tomatoanki rahatsızlığın mutsuzluğun ne olduğunu söyleki davranışları değişşin bence
böyle seyleri okudukca soguyorum erkeklerden biliyormusunuz..... bende cok aci cektim,,, ve artik sevmekten korkuyorum acikcasi......... adam gibi adam varmi ki bu dünyada yaa.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?