Bu saate kadar beklemiştim oysa :(

Ha işte ben de onu diyorum. Kaçıyor mu oyun. Ya onu geçtim. Hadi oynasın. Ama baştan planlarını söylesin bana. İnsan bari sesinin duyayım diye tüm gün bir beklenti içinde oluyor.

Ben dün biraz konuşma fırsatı buldum erkek arkadaşımla. Bana durduk yere diyor ki "sen eski heyecanını mı kaybettin acaba? Ya da nasıl olsa ilişkimize garanti diye mi bakıyorsun? O kadar kızdım ki. Halbuki bu soruları iki gün önce ben ona sormuş ve tatmin edici cevaplar alamamıştım. Şİmdi aynı şeyleri o soruyor. Bir de böyle huyları var demekki.. Kendi yaptıklarını karşılarındaki yapıyormuş gibi gösterip tereyağ gibi üste çıkmak. Ben de aynen senin dediğini dedim. "Çok mu şey bekliyorum senden" dedim. Bence beklemiyorum. Bir akşam yatmadan arasan en azından sesini duysam, arasan ama aramış olmak için aramasan. Gerçekten ilgilendiğin, merak ettiğin için arasan. Bir de haftada bir o yüzünü göstersen nette." dedim. Belki dank eder ama senin de dediğin gibi çok şey beklemiyoruz. :1no2:

allala terazı burcu mmu sevgılın ?
onlar aynısını sorar cunku?

Canım telefonu ilk açtığında bana dedi ki "beni beklediğini söyleme sakın üzülürüm." dedi. Ben de "Üzüleceksen eğer şöyle söyleyim yok beklemedim" dedim. Orda dalgaya vurdu. ben de "bak üzüleceksin diye demiyorum ama." dedim. Sonra oyun oynayayım diyince ben de açık açık "ben seni beklemiştim oysa." dedim. Hiç oralı olmadı.Çok üzgünüm çoook Bu arada burcu boğa.. :dilcikar: Seviyorum onu hem de çok ama keşke biraz daha duyarlı olsa...

haklısın arkadaşım aynen katılıyorum

ah kardeşler ah.. çok bekleyen 4 hatta 6 olcak ..biri olarak derim ki..
akışına bırak,sıkınca erkekleri akıllarına kapris yapmak geliyor valla bak.
çok kızdırırsa sağa çekin ve bunu ona belli edin..
anlamıyorsa ruhsuzsa kıymet bilmiyosa siz biliyosunuz iki şık var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…